نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    82

    بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    سلام
    من برای اینکه تشخیص بدم چه کلیدی فشرده شده از این کد در ایونت KeyDown فرم استفاده می کنم.
     string keyVal = e.KeyData.ToString();

    اما وقتی فارسی تایپ میکنم ، معادل انگلیسی اون کلید رو بر میگردونه. چگونه باید مقدار فارسی کلیدو داشته باشم؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    سلام .
    دوست عزیز میتونی از یه ساختار switch - case استفاده کنید .
    موفق باشید ................

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    سلام . اینم همون چیزی که در پست بالا گفتم :

    string KD = e.KeyData.ToString();
    switch (KD)
    {
    case("A"):
    KD = "ش";
    break;
    //=========
    case ("B"):
    KD = "ذ";
    break;
    //=========
    case ("C"):
    KD = "ز";
    break;
    //=========
    case ("D"):
    KD = "ی";
    break;
    //=========
    case ("E"):
    KD = "ث";
    break;
    //=========
    case ("F"):
    KD = "ب";
    break;
    //=========
    case ("G"):
    KD = "ل";
    break;
    //=========
    case ("H"):
    KD = "ا";
    break;
    //=========
    case ("I"):
    KD = "ه";
    break;
    //=========
    case ("J"):
    KD = "ت";
    break;
    //=========
    case ("K"):
    KD = "ن";
    break;
    //=========
    case ("L"):
    KD = "م";
    break;
    //=========
    case ("M"):
    KD = "ئ";
    break;
    //=========
    case ("N"):
    KD = "د";
    break;
    //=========
    case ("O"):
    KD = "خ";
    break;
    //=========
    case ("P"):
    KD = "ح";
    break;
    //=========
    case ("Q"):
    KD = "ض";
    break;
    //=========
    case ("R"):
    KD = "ق";
    break;
    //=========
    case ("S"):
    KD = "س";
    break;
    //=========
    case ("T"):
    KD = "ف";
    break;
    //=========
    case ("U"):
    KD = "ع";
    break;
    //=========
    case ("V"):
    KD = "ر";
    break;
    //=========
    case ("W"):
    KD = "ص";
    break;
    //=========
    case ("X"):
    KD = "ط";
    break;
    //=========
    case ("Y"):
    KD = "غ";
    break;
    //=========
    case ("Z"):
    KD = "ظ";
    break;
    //=========
    }
    MessageBox.Show(KD);

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    سلام دوست عزیز
    فکر میکنم این ساده ترین راهی هست که دوستمون Netsky گفتن
    چون این تابع فقط کدپیج های استاندارد انگلیسی رو بر میگردونه
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    ببین این به دردت میخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    82

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    با تشکر از عزیزان
    Netsky محترم ، تکلیف کلیدهای پ و ژ چی میشه؟

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    Netsky محترم ، تکلیف کلیدهای پ و ژ چی میشه؟
    مگه مثالی که نوشتم چشه؟
    تازه چند خط هم بیشتر نیست...یه سری خطا داره ، اونم به خاطر اینه که دیشب دیگه داشتم از خواب میمردم... پ و ژ رو هم که نشون میده

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران عزیز
    پست
    82

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    نقل قول نوشته شده توسط karaji333 مشاهده تاپیک
    مگه مثالی که نوشتم چشه؟
    تازه چند خط هم بیشتر نیست...یه سری خطا داره ، اونم به خاطر اینه که دیشب دیگه داشتم از خواب میمردم... پ و ژ رو هم که نشون میده
    دوست عزیز عذر میخوام این دو کلیدرو با مثال شما تست نکرده بودم. بینهایت ممنونم

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن مقدار کلید فشرده شده از صفحه کلید

    دوست عزیز با KeyChar کار کن!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •