نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ارسال پارامتر در لايه DAL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    ارسال پارامتر در لايه DAL

    من تازه كار هستم
    براي insert كردن در لايه DAL از كد زير استفاده مي كنم


    publicvoid inserttodb(string name,string family,int id)
    {
    using (conn = newSqlConnection(strconn))
    {
    conn.Open();
    SqlCommand cmd = newSqlCommand("stuinsert", conn);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.Add("@name", SqlDbType.NChar).Value = name;
    cmd.Parameters.Add("@family", SqlDbType.NChar).Value = family;
    cmd.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value = id;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    }
    }


    ولي اين كد مشكل داره مثلا اگر تعداد فيلدهاي جدول ما 20 تا باشه تابع ما بايد 20 تا ورودي داشته باشه و به نظر من اينجور كدنويسي صحيح نيست
    يكي از دوستان گفت كه مي شه از array list استفاده كرد.ميشه در اين مورد توضيح بديد
    و كد مورد نظر رو بزاريد
    اگه راه بهتري وجود داره لطفا توضيح بديد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    سلام
    اگه میخوای یه مجموعه ای از ابجکت ها رو از یه جایی به یه جای دیگه بفرستی از جنریک لیست ها استفاده کن .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه میخوای یه مجموعه ای از ابجکت ها رو از یه جایی به یه جای دیگه بفرستی از جنریک لیست ها استفاده کن .
    همونطور كه گفتم من تازه كارم ميشه يكم در اين مورد توضيح بديد؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    یک کلاس در نظر بگیر به اسم Parameter بعد 3تا Property به نامهای Name,Type,Value در نظر بگیر و یک collection(Property) را به عنوان آرگومان بگیر , داخل بدنه function ,loop بزن

  5. #5

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    خوب کد این رو که گفتین مشه بنویسین
    خیلی ممنون عزیز

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    اگر شما یه کلاس داشته باشی به نام person با فیلد های id,name,family با این کد

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;

    namespace test
    {
    public class person
    {
    int id;
    string name;
    string family;

    public string Family
    {
    get { return family; }
    set { family = value; }
    }

    public string Name
    {
    get { return name; }
    set { name = value; }
    }

    public int Id
    {
    get { return id; }
    set { id = value; }
    }
    }
    }


    شما برای ساختن نمونه از این کلاس باید به صورت زیر عمل کنی :

    person p = newperson();


    حالا اگه یه لیست از این ابجکت بسازی میتونی اینطور بنویسی :


    List<person> Persons = new List<person>();


    که اینطوری به هر کدوم از ابجکت های این مجموعه میتونی دسترسی داشته باشی :


    Persons[1]

    در ضمن لیست ها نسبت به ارایه ها مزیت های بسیاری دارند
    https://barnamenevis.org/archiv.../t-144694.html

    سوالی بود بفرمایید .

    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    من درست متوجه نشدم.
    اين كلاس person تو كدوم لايه هست؟لايه dal يا bll?

    الان اگه من بخوام سه تا textbox كه در لايه نمايش وجود داره رو مقاديرشون رو در جدول در فيلدهاي name,family, idذخيره كنم كدش چي ميشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    این تو لایه common هست .

    person p =new person();
    p.name=txtName.text;
    p.family=txtFamily.text

    new personData().Insert(p);


  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    با تشكر از M.YasPro

    نقل قول نوشته شده توسط M.Fekri مشاهده تاپیک
    یک کلاس در نظر بگیر به اسم Parameter بعد 3تا Property به نامهای Name,Type,Value در نظر بگیر و یک collection(Property) را به عنوان آرگومان بگیر , داخل بدنه function ,loop بزن
    ميشه شما هم در مورد روشت يه توضيح بدي و كدش رو بزاري

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    تا اونجایی که من میدونم همین روش 10 برابر از روشهای دیگه سریعتره.چون پارامتر ها توی stack ذخیره میشن و box و unbox نمیشن.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    تا اونجایی که من میدونم همین روش 10 برابر از روشهای دیگه سریعتره.چون پارامتر ها توی stack ذخیره میشن و box و unbox نمیشن.
    كدوم روش ؟

  12. #12

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    يه توضيح در باره اين لايه ارائه مي كنيد همراه يا يك مثال كوچيك

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: ارسال پارامتر در لايه DAL

    نقل قول نوشته شده توسط mf_007 مشاهده تاپیک
    كدوم روش ؟
    روشی که توی خود سوال بود.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •