نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه load کردن یک فایل exe در برنامه؟

  1. #1

    Smile نحوه load کردن یک فایل exe در برنامه؟

    سلام دوستان.اگه لطف کنید نحوه load کردن یک فایل exe که در آدرسی خارج از پروژه هست رو بگین ممنون میشم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehrsa_fr
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    168

    نقل قول: نحوه load کردن یک فایل exe در برنامه؟

    شما میتونید با استفاده از این کد برنامه ها و فایلارو با هر پسوندی اجرا کنید


    System.Diagnostics.
    Process.Start(@"c:\sample.exe");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Soroush.Sarabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    43
    پست
    131

    نقل قول: نحوه load کردن یک فایل exe در برنامه؟

    دوست عزیز اگر که منظورتون اجرا کردن فابل exe ایت که کدی که دوستمون گذاشتن درست

    است و گرنه دقیقتر بگید منظورتون از لود چیه؟

    آخرین ویرایش به وسیله vcldeveloper : سه شنبه 25 اسفند 1388 در 21:37 عصر دلیل: تبلیغ غیر مجاز در پست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •