نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حرکت دادن فرم در Expression Blend

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    Question حرکت دادن فرم در Expression Blend

    با سلام

    دو تا سوال دارم که میخواستم بپرسم:

    1. من فرم خودم رو در Blend ترنسپرنت کردم و به جاش یه تصویر گزاشتم ، حالا چه طور میتونم فرم خودم رو حرکت بدم.

    2.میخوام فرمم در Blend هنگام اجرا در وسط صفحه نمایش قرار بگیره.

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: حرکت دادن فرم در Expression Blend

    کسی نیست که جواب بده.
    سوال 1 خیلی واسم مهمه

  3. #3
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: حرکت دادن فرم در Expression Blend

    اونت MouseLeftButtonDown نجره خودت را در دست بگیر:

    private void title_MouseLeftButtonDown(object sender, MouseButtonEventArgs e)
    {
    DragMove();
    }
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: حرکت دادن فرم در Expression Blend

    مرسی

    یه سوال هم داشتم این بود که معادل این دستورات در WPF چیست؟


    mouse_pos.X = e.X;
    mouse_pos.Y = e.Y;

    به x , y خطا میده.
    Point current_pos = Control.MousePosition;
    به MousePosition خطا میده
    this.Location = current_pos;
    به Location خطا میده



  5. #5
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: حرکت دادن فرم در Expression Blend

    Mouse.GetPosition(this);
    موقعیت موس را می دهد. ولی بهتر است بگوید چه کاری می خواهید انجام دهید؟
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: حرکت دادن فرم در Expression Blend

    مرسی این مشکل رو هم با dragmove حل شد.
    یه سوال هم دارم من یه border به فرم اضافه کردم و توش چند باتون قرار دادم حالاخاصیت اونو میخوام تو load برنامه Hidden کنم ولی نمیشه.
    در ضمن سال نو مبارک

  7. #7

    نقل قول: حرکت دادن فرم در Expression Blend

    سلام دوست عزیز
    لطفا قوانین را رعایت فرمائید و در هر تاپیک مطلقا به یک موضوع بپردازید. و برای سوالت مختلف تاپیک های مجزا ایجاد نمائید./
    موفق باشید

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Unknownlive
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر آسمون شهر
    پست
    478

    نقل قول: حرکت دادن فرم در Expression Blend

    در زمینه وسط اجرا شدن کافیه تگ زیر را به پروپرتی های Window خودت اضافه کیند
    WindowStartupLocation="CenterScreen"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •