نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چاپ گزارش با کریستال ریپورت به اندازه طول کاغذ دلخواه

  1. #1

    چاپ گزارش با کریستال ریپورت به اندازه طول کاغذ دلخواه

    با سلام خدمت حضار گرامی

    ...................................
    خواهشا این پست رو بی جواب نذارین

    در وی بی دات نت چه جوری میشه اندازه کاغذی رو که
    توسط کریستال ریپورت چاپ می کنیم را تعیین کنیم

    چون اگه تنظیم نکنیم به اندازه یک A4 کاغذ میده بیرون
    خواهشا جواب بدین
    خیلی فوریه :)

  2. #2
    سلام .
    ابتدا وارد گزارش خود شده و سپس راست کلیک نمایید و از منوی باز شده <span dir=ltr> Designer--->Printer Setup... </span> را انتخاب نمایید . حال پنجره ی آشنای Print Setup ظاهر شده که میتوانید تنظیمات مربوطه را در آن انجام دهید .
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    آقای مداح
    در این قسمت که شما گفتین
    در تنظیمات مربوط به پرینتر LQ300 همه چیز داره بجز تنظیمات اندازه کاغذ
    :(

    کمک کنین :)

  4. #4
    سلام
    باید گزارشت رو باز کنی از منوی File گزینه printer setup رو انتخاب کنی تو پنجره
    print setup از اون پایین قسمت paper سایز Letter رو انتخاب کن . این سایز کاغذ مناسب پرینترهای سوزنی هستش .

  5. #5

  6. #6
    این دستوراتی که شما برای چاپ با پرینتر سوزنی
    نوشتین چه جوریه ؟

    آیا روی VS2003 , VB.net 2003 جواب میده ؟

    CrxReport.PaperSource = crPRBinTractor
    CrxReport.PaperSize = crPaperUser

    'rxReport.SetUserPaperSize h, w

    CrxReport.SetUserPaperSize ( 450 + (RsTlist.RecordCount * 100)), 2000


    این دستورات رو کجا باید بنویسیم
    تو را خدا یه توضیحی بدین که من بیچاره شدم

    آیا با کریستال ریپورتی که با VS2003 نصب میشه کار میکنه



    خواهشا جواب بدین
    ممنون

  7. #7
    dim rpt as new CrystalReport1
    rpt.PrintOptions.PaperSource = CrystalDecisions.[Shared].PaperSource.Tractor

    و الی آخر
    .......

  8. #8
    الی آخر به نظر راحته

    در rpt.PaperSize چیزی به عنوان CrPaerUser وجود ندارد

    و چیزی نیز به عنوان SetUserPaperSize h, w وجود ندارد

    اینو چیکارش کنم

  9. #9
    باید بگردی پیدا کنی

    www.google.com

  10. #10
    راه حلی پیدا کردید؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •