نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ساختن setup

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    ساختن setup

    لطفا برای ساختن setup از یک پروژه VB .Net مرا راهنمائی کنید. :flower:

  2. #2
    لطفا" قبل از پرسیدن سوال جستجو کرده و لیست تاپیکهای مهم رو هم نگاهی بیاندازید :
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77
    با تشکر از شما
    میشه لطفا به طور مختصر توضیح بدین چطوری با installshield کار کنم؟ چون setup ای که ساختم درست کار نمی کنه. :(
    یا اگه خود VB .Net برای اینکار بهتره نحوه ساخت Setup با استفاده از آن چیست؟

    بازم ممنون :)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    help please

    پس از ساختن و نصب برنامه و اجرای آن با پیغام خطایی بدبن شکل مواجه می شوم:

  5. #5
    پس از ساختن و نصب برنامه و اجرای آن با پیغام خطایی بدبن شکل مواجه می شوم:
    چه پیغامی؟
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    لطفا" قبل از پرسیدن سوال جستجو کرده و لیست تاپیکهای مهم رو هم نگاهی بیاندازید
    دوست عزیز نگاه انداختم ولی چیز خاصی دستگیرم نشد
    هیشکی درست حسابی جواب نداده :oops:

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77
    پیغام خطا بدین صورته:

    <span dir=ltr>Applicatio has generated an exception could not handled.
    process id=0x528(1320),Thread id=0x52c(1580)
    </span>

    ممنون میشم راهنمائی کنید یا لااقل یه بار توضیح برای ساخت ستاپ چیکار کنم.

  8. #8
    دوست عزیز شماره ارور داده شده را در سایت www.installshield.com در قسمت مربوطه سرچ کنید یا در هلپ خود برنامه


    بزودی اگر وقت کنم شرح کامل و مفصلی از نحوه کار با این برنامه منحصر بفرد رو همراه با عکس ارائه میکنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    شهریار جان اگه میشه لطف کنید و وقت کنید
    من و خیلی های دیگه تو :kaf: :kaf: :kaf: :kaf: :kaf: یم

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77
    سلام
    واقعا ممنون میشم اگه اینکارو بکنید. (فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری فقط لطفا یه راهنمائی درست و حسابی کنید) :flower:

  11. #11
    باشه تا آخر این هفته البته به علت کمبود بسیار شدید وقت انتظار یک آموزش جامع رو نداشته باشید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساختن Setup
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 09:57 صبح
  2. setup ساختن پروژه در vb6
    نوشته شده توسط roohi_shokooh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 10:58 صبح
  3. در خواست نرم افزاری برای ساخت setup
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 17:22 عصر
  4. مشکل setup کردن در VB.NET
    نوشته شده توسط vahid_sat در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1384, 06:58 صبح
  5. ساختن فایل setup برای برنامه های با دلفی نوشته شده اند
    نوشته شده توسط eilia_43 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 20:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •