نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    سلام دوستان. معادل این دستور تو سی شارپ چی میشه؟ این دستور ماله VB.NET هستش اما نمیدونم تو سی شارپ معادلش چی چی میشه. لطفا کمک کنید.


    With TextBox1
    .Text = "Hello"
    .Top = 100
    .Left = 500
    .Enable = True
    .MaxLength = 20
    End With

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    225

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    بعضی از دستورات در VB وجود داره که معادل آن در C#‎ نیست و بلعکس
    دستور with جهت خلاصه نویسی استفاده میشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    یعنی با استفاده از دستور using نمیشه اینکارو کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    ای بابا.... این همه برنامه نویس، این همه حرفه ای... هیچ کی چیز به این سادگی رو بلد نیست...؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی هیچ راهی نداره واسه اینکاری که میخوام انجام بدم؟
    هیچ کس نمیتونه کمک کنه حتی در حد راهنمایی؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    سلام دوست عزیز .
    من در برنامه هایی که کدهای ویبی رو به سی شارپ تبدیل میکنند گشتم . ولی ظاهرا اونا هم نمیتونستن with رو در سی شارپ معادل سازی کنن .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AmirAmiri
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    353

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Netsky مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .
    من در برنامه هایی که کدهای ویبی رو به سی شارپ تبدیل میکنند گشتم . ولی ظاهرا اونا هم نمیتونستن with رو در سی شارپ معادل سازی کنن .
    خیلی ممنونم دوست عزیز. بله این رو خودم هم امتحان کردم و چون نتیجه ای نداشت اینجا کمک خواستم.
    امکان نداره که چنین چیزی تو سی شارپ نباشه. حداقل باید یک دستور جایگزین وجود داشته باشه که کاره مشابهی انجام بده. اگر واقعا سی شارپ این امکان رو نداشته باشه، باید تاسف خورد چون VB.NET خیلی خوش دست تر و قوی تر از سی شارپ عمل کرده و خیلی بیشتر روش کار شده.

    من فکر نمیکنم چنین امکانی در سی شارپ وجود نداشته باشه.

  7. #7

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    سلام .
    ولی فکر نکنم وجود داشته باشه . ( البته نظر خودمه ) .
    البته وجود نداشتن یه دستور در یه زبان دلیل این نمیشه که خوش دست نباشه .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    معادل معادل این دستور که نه ولی خب شبیه اون هست

    اینجا توضیح داده

    http://blogs.microsoft.co.il/blogs/t...ment-in-c.aspx

    مقایسه دستورات vb.net را با سی شارپ را در اینجا ببنید

    http://www.harding.edu/fmccown/vbnet...omparison.html


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    فکر کنم این جوریی بشه


    using
    System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Linq;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    publicpartialclassForm1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    if (defaultInstance == null)defaultInstance = this;
    }

    #region Default Instance
    publicstaticForm1 Default
    {
    get
    {
    if (defaultInstance == null)
    {
    defaultInstance = newForm1();
    defaultInstance.FormClosed += newFormClosedEventHandler(defaultInstance_FormClosed);
    }

    return defaultInstance;
    }
    }

    privatestaticForm1 defaultInstance;
    publicstaticForm1 Default
    {
    get
    {
    if (defaultInstance == null)
    {
    defaultInstance = newForm1();
    defaultInstance.FormClosed += newFormClosedEventHandler(defaultInstance_FormClosed);
    }

    return defaultInstance;
    }
    }
    staticvoid defaultInstance_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    defaultInstance = null;
    }
    #endregion
    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    object with_1 = textBox1;
    with_1.Text = "Hello";
    with_1.Top = 100;
    with_1.Left = 500;
    with_1.Enable = true;
    with_1.MaxLength = 20;
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله keivan mousavi : شنبه 29 اسفند 1388 در 09:05 صبح

  10. #10

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    با سلام .
    با تشکر از کدی که جناب موسوی قرار دادند ولی باید بگم که فرقی نکرد . شما یه Object تعریف کردید و اونو به textbox نسبت دادید و در کد زیرش هم با همون آبجکتی که تعریف کرده بودید شروع به مقدار دهی پروپرتی ها کردید . در صورتی که میشه با نوشتن همون textbox مقدار دهی ها رو انجام بدیم .
    با تشکر ...........

  11. #11

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    سلام دوست من،
    من هم با VB کار کردم و هم با C#‎.
    مطمئن باش که همچین دستوری در C#‎ وجود نداره.
    از این دست اختلاف ها بین این دو زبان کم نیست.

    البته این به معنی کمبود در C#‎ نیست، این مربوط به اختلاف در سیاست های تیم های C#‎ و VB.NET در مایکروسافت هست. (حداقل نظر خودشون که اینه )

    موفق باشی

  12. #12

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    TextBox txt = new TextBox()
    {
    Text = "",
    Name = "",
    Size = new Size()
    };

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    سلام
    1) دستوری With در VB (و فرزندانش) ،در #C معادل نداره!
    2) هر زبانی نکات دستوری خودشو داره و برای اهداف همون زبان طراحی شده اند (در واقع دوستانی که بر یکی بودن VB.NET و #C تاکید می کنند ،به این نکته توجه ندارند،هر چند که در سطح اجرا ،هر دو از یک منبع اجرا می شوند).
    3) راحتی یا سختی زبان،خوش دستی یا .... به خیلی پارامتر ها ،از جمله به «هدف گذاری» زبان مربوطه!
    4) شبیه این تفاوت ها ،باز هم هست که اگر بخواهید،موارد دیگه ای رو هم میشه نوشت!!!!!
    موفق باشید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار CYCLOPS
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    یه ایران / یه تهران / یه شهرک اکباتان
    سن
    34
    پست
    1,053

    نقل قول: معادل دستور With در VB.NET به سی شارپ چی میشه؟

    معادل این دستور در سی شارپ وجود نداره شاید دلیلش این باشه که خوانایی کد در صورت عدم استفاده از این دستور بیشتر هست بهترین معادل هم براش همون "پست شماره 12" و پاسخ دوستمون exlord هست .

    استفاده بیش از حد از این دستور در پروژه های بزرگ باعث گنگ تر شدن و کاهش خوانایی کد میشه پس بهتره در پی معادل براش نباشید . . .

    موفق باشید و سال نو پیشاپیش مبارک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •