نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

  1. #1

    Question نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    سلام

    دوستان عزیز
    می خواستم ببینم چه طوری میشه تشخیص داد که سال کبیسه هست یا نه؟؟

    اون طوری که من خوندم تویه کتاب ها هر 4سال شمسی که بگذره سال بعد کبیسه هست


    !!!!!!!!!!!!!!!!

    یعنی هر سال 365 روز 6 ساعته

    اگر هر 4 سال بگذره 24=6*4 ساعت برابر با یک روز!!!!!!!!!!!!!! واون ماه اسفند میشه 30 روزه یعنی 366 روز!!!!!!


    من تویه پروژم نیاز دارم که مشخص کنم سال کبیسه هست یا نه

    آیا روشی وجود داره یا باید خودمون یه کاریش کنیم
    آخرین ویرایش به وسیله صادق صدقی : شنبه 29 اسفند 1388 در 03:28 صبح دلیل: غلط املایی

  2. #2

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SMRAH1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    884

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    سلام
    خوده PersianCalendar تابع IsLeapDay , IsLeapMonth و IsLeapYear رو داره!
    موفق باشید

  4. #4

    Smile نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    if(year % 4 ==3)   messagebox.show("سال کبیسه است");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

            internal static bool IsLeapYear(int y)
    {
    int[] matches = { 1, 5, 9, 13, 17, 22, 26, 30 };
    int modulus = y - ((y / 33) * 33);
    bool K = false;
    for (int n = 0; n != 8; n++) if (matches[n] == modulus) K = true;
    return K;
    }


                int y = 1389;
    bool L = IsLeapYear(y);
    if (L)
    {
    }
    else
    {
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
            internal static bool IsLeapYear(int y)
    {
    int[] matches = { 1, 5, 9, 13, 17, 22, 26, 30 };
    int modulus = y - ((y / 33) * 33);
    bool K = false;
    for (int n = 0; n != 8; n++) if (matches[n] == modulus) K = true;
    return K;
    }


                int y = 1389;
    bool L = IsLeapYear(y);
    if (L)
    {
    }
    else
    {
    }
    ممکنه بگید چرا اشتباهه؟
    فکر میکنم کسی که پاسخ رو غیر مفید ارزیابی کردن چیزی از سال کبیسه نمیدونن.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Saeed.Masoumi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    539

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    سلام
    دوستان توجه کنید تنها سالهای کبیسه هر 4 سال نیستند
    ما کبیسه های 5 ساله نیز داریم
    و...
    این پی دی اف رو بخونید کمکتون می کنه:
    ShDate Developer's Guide.pdf
    پ و : والا ما جای از این E-Book کپی رایتشو ندیدم اگه وارز است لطفا بگید پاکش کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط سعید معصومی مشاهده تاپیک
    سلام
    دوستان توجه کنید تنها سالهای کبیسه هر 4 سال نیستند
    ما کبیسه های 5 ساله نیز داریم
    و...
    این پی دی اف رو بخونید کمکتون می کنه:
    ShDate Developer's Guide.pdf
    پ و : والا ما جای از این E-Book کپی رایتشو ندیدم اگه وارز است لطفا بگید پاکش کنم
    کد من هم دقیقا" همین رو در نظر گرفته.ولی نمیدونم چرا مفید ارزیابی نشده.
    فکر میکنم باید سرچش رو باینری کنم درست شه

  9. #9

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    سلام FastCode جان
    خیلی به ارزیابی دقت نکن، بعضی وقت ها یه بیکار پیدا میشه و میاد تمام پست ها رو منفی میزنه.
    ایراد از کد شما نیست
    کد FastCode به نظر کاملا درست میاد.
    اما اگه .net ورژن 2 به بالا استفاده می کنی، کلاس PersianCalendar کارت رو راه میندازه.
                int year = 1380;
    var persianCal = new System.Globalization.PersianCalendar();
    persianCal.IsLeapYear(year);

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    52

    نقل قول: نحوه تشخیص سال کبیسه هجری شمسی

    return true;
    else
    return false;
    }

    آخرین ویرایش به وسیله jannatmakan : پنج شنبه 06 شهریور 1399 در 03:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •