نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: insert تصویر در اسناد word

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    insert تصویر در اسناد word

    با سلام به اساتید گرامی-چطوری میتونم تصویر یک امضاء رو در محل خاصی در یک سند word که در اون ,(محل امضاء), نوشته شده قرار بدم؟

  2. #2

    نقل قول: insert تصویر در اسناد word

    دوست عزیز
    با اینکه انجمن رو اشتباهی اومدی ولی توی برنامه word از منوی insert گزینه picture سپس گزینه fromfile رو انتخاب کن.توی فرم باز شده امضایی که به صورت عکس در آوردی رو انتخاب کن.
    خلاص.......................

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    570

    نقل قول: insert تصویر در اسناد word

    pooya1027 گرامی ,ضمن تشکر ,منظورم با استفاده از کد vb است.

  4. #4

    نقل قول: insert تصویر در اسناد word

    با سلام دوباره
    ببخشید دیر شد ...هم گرفتار بودم و هم دقیق راهش رو بلد نبودم.ولی پیداش کردم...بدرد خودم هم خورد.
    یه فرم بساز و یه command bottom روش قرار بده.کد زیر رو هم کپی کن.
    موفق باشی


    Dim w1 As Word.Application
    Dim InPic As Dialog

    Private Sub Command1_Click()
    Set InPic = Dialogs(wdDialogInsertPicture)
    With InPic
    .Display
    If .Name <> "" Then
    ActiveDocument.Shapes.AddPicture FileName:=.Name, _
    LinkToFile:=False, _
    SaveWithDocument:=True, _
    Left:=400, _
    Top:=300, _
    Width:=150, _
    Height:=150, _
    Anchor:=Selection.Range
    End If
    End With
    Set InPic = Nothing
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    Set w1 = CreateObject("word.application")
    hword = w1.Application.Documents.Add
    w1.Application.Visible = True
    Form1.Show
    End Sub


    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    w1.Application.Quit True
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •