نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن رکورد به دیتابیس

  1. #1

    اضافه کردن رکورد به دیتابیس

    با سلام و عرض تبریک سال نو:
    من در برنامه یه بانک acces دارم و در یه فرم چندتا textbox دارم که خاصیت data binding اونا همگی تنظیم شده حالا نمیدونم که چجوری برای بانک access در سی شارپ یه رکورد اضافه کنم

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به دیتابیس

    سلام دوست عزیز.
    من محیط ویژوال کار نکردم و بلد هم نیستم . اما با کدنویسی این کار رو کردم و برات میزارم
    اول فضای نام زیر رو اضافه میکنیم

    using System.Data.OleDb;

    سپس کد زیر رو برای اضافه کردن یک رکورد در جدول دیتابیس اکسس مینویسیم

    string text1 = @"c:\test.mdb";
    string text2 = "Provider=Microsoft.Jet.LOEDB.4.0;Data Source = " + text1 + ";";
    OleDbConnection con = null;
    OleDbCommand com = null;
    con.ConnectionString = text2;
    con.Open();
    com = con.CreateCommand();
    com.CommandText = "INSERT INTO [record] VALUES ('values')";
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    com.Dispose();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار daivid_ d31r1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم اما شهر من هم کاشان نیست
    پست
    112

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به دیتابیس

    سلام دوستان
    جدولی که ساختی رو بذار

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به دیتابیس

    فکر کنم ساختن یه جدول با یه رکورد دیگه واسه شما کاری نداشته باشه . یکم سعی کنی خودت متونی این کار رو انجام بدی .
    موفق باشید.

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط xcomlock مشاهده تاپیک
    فکر کنم ساختن یه جدول با یه رکورد دیگه واسه شما کاری نداشته باشه . یکم سعی کنی خودت متونی این کار رو انجام بدی .
    موفق باشید.
    همچنین متشکرم از شما که به من امید میدید!
    من میخواستم بونم که فقط با دستورات SQL میشه اینکارو کرد یا توابع دیگه ای هم هست...

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن رکورد به دیتابیس

    ؟همین کار و با VB.net و بانک SQL چطوری انجام بدیم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •