نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کاربرد تابع setw

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    همین دور و بر
    پست
    28

    Question کاربرد تابع setw

    با سلام
    من یک سوال داشتم و اون اینکه تابع setw دقیقا چه کار میکند؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: کاربرد تابع setw

    این تابع در سر فایل iomanip قرار داره و کارش فاصله بندی خروجی های کنسوله
    زیاد کار مهمی انجام نمی ده

  3. #3

    نقل قول: کاربرد تابع setw

    نکته قابل توجه اینکه در کامپایلر Borland ، تابع setw یکی کمتر از عدد ورودی ، فاصله چاپ میکند .






  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: کاربرد تابع setw

    جالبه فقط حالا مشکل از کجاست مربوط به بورلنده یا سر فایل؟

  5. #5

    نقل قول: کاربرد تابع setw

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    جالبه فقط حالا مشکل از کجاست مربوط به بورلنده یا سر فایل؟
    نمیشه اسمشو مشکل گذاشت ، بالاخره موقع پیاده سازیش و طراحی کلاس مربوطه ، اینطور

    طراحیش کردن .






  6. #6

    نقل قول: کاربرد تابع setw

    اینم یه مثال از کارش:
    cout << left << setw( 10 ) << "Salam" << setw( 13 )<< "Inam" << "Mesal" << endl
    به این ترتیب از سمت چپ پنجره ی کنسول به اندازه ی ده کاراکتر برای چاپ Salam فضا در نظر میگیره و بعد از دهمین فاصله، به اندازه ی 13 کاراکتر، فضا واسه ی چاپ Inam در نظر میگیره و آخرشم که Mesal رو چاپ میکنه. یعنی خروجی میشه:
    Salam Inam Mesal

    // اونجا که خروجی رو نوشتم نمیدونم چرا توی پست کردن مطلب فاصله ها رو نادیده میگیره. اشکال از وی بولتینه!؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: کاربرد تابع setw

    باید از تگ کد استفاده کنید و بین
    [c0de][/c0de]
    قرارش بدین

  8. #8

    Thumbs up نقل قول: کاربرد تابع setw

    اين يک مثال ساده از تابع setw



     #include <iostream.h>
    #include <iomanip.h>
    void main(){
    for(int i=1;i<=4;i++)
    {for(int j=1;i<=4;j++)
    if (i<j) break;
    else
    cout<<setw(4)<<i*j;
    cout<<endl;}}








  9. #9

    نقل قول: کاربرد تابع setw

    sounds good to me

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •