صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: در مورد ابزارهای codeJock

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    در مورد ابزارهای codeJock

    با سلام
    سال نو را به همه تبریک میگم
    (دیگه نمی دونم کجا باید تاپیک بزنم که این مدیران آن را پاک نکنند.
    خوبه که اینجا بهش میگن تالار و بحث در مورد سوال های مطرح شده هست(اگر این جوری پس چرا باید سوال بپرسیم به هر حال امیدوارم همراه با سال نو این ها هم نو شوند) ....)

    چند تا سوال داشتم :
    1-من با این ابزار ها در برنامه ام استفاده کرده ام حالا می خوام این برنامه را setup کنم آیا مشکلی پیش نمیاد(من شندیم با لایسنس های اون هم کنارش باشه )
    2- این لایسنس ها چیه؟
    3-فرض کنید یک رایبون درست کردیم که یکی چند تا دکمه داره و یکی هم اسمش ویرایش هست و یک دیتا گرید هم داریم حالا می خواهیم هر موقع روی این دیتا گرید دوبار کلیک کردیم دستورات مربوط به دکمه ویرایش اعمال بشه.
    4-درمورد ابزار های textBox ,ComboBox ,CheckBox در رایبون کسی نحوه کار با این ها را بلده.(فقط در رایبون را میگم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kooroush
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    آي پي مشهد .
    پست
    258

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    منم کلی مشکل دارم با اکتیوش !!
    یکی به دادمون برسه !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    سلام بر همه و سال نو به همه تون تبریک می گم.

    0- جای سوال پرسیدن همینجا و صفحات اصلی تالار ها است نباید درون اعلان ها سوال پرسید.

    1- نه مشکلی پیش نمیاد ولی باید لایسنس همراهش باشد.

    2- لایسنس ها تا اونجایی که من می دونم فایل هایی با پسوند .lic هست مثل Codejock.Controls.v12.1.1.lic
    برای دانلودش هم مدیران به این نتیجه رسیدند که وارز نیست و تو سایت برنامه نویس هم موجوده ولی چون پیداش نکردن تو ضمیمه دانلود کنین.
    البته باید بگم این فایل ها باید کنار این اکتیواکس باشد

    3- این رو تو اعلان مربوط به این ابزار، درون همین تالار مطرح کنین. اینجا رو میگم

    4- ایجادش رو بلدم ولی نحوه استفاده از اون رو نه؛ اگه شما هم فهمیدین به من بگین

    به دادت رسیدم آقا kooroush ?

    باز هم عیدتون مبارک

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    سلام ، من سوال شما رو روز پنجشنبه ساعت 1 جواب دادم ، جالبه ثبت نشده ...

    همونطور که دوستمون گفتن ، اگه ابزاری که شما دانلود کردید کرک شده باشه . منظور Path ، دیگه لازم نیست اون ها رو با Lic ها بزارید و خودشون به تنهایی جواب می دن و مشکلی هم ندارن . این ابزار رو نسخه 13 رو من پچ کردم . اگر از اون استفاده می کنید مشکلی نداره . نسخه 13 پچ شده با نام کاربر من هست . اگر تو سایت نبود ( به دلیل وارز پاک شده بود ) بگید تا براتون بزارم .

    من در عجم چرا دوستان از CommandBarDesigner استفاده نمی کنند و همه سعی دارن از راه کد ریبون بسازن . من دقیقا این ریبون ها رو با Designer خود codejock می سازم و هر چی که دوست داشته باشی میتونی بزاری تو ریبون . من بدون اینکه تاپیک codejock رو خونده باشم خودم با دیزاینرش یک ریبون ساختم .


    برای اون رویداد هم که گفتی من نمیدونم ، شما فهمیدی به من هم بگو .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    خود مجموعه رو با حجم 32 مگابایت از سایت بگیر بعد برو تو مثال هاش و یا تو راهنماش همش هست من خودم از تکستش که نیاز داشتم با استفاده از همونا استفاده کردم ولی الان کافی ام و به کدهاش دسترسی ندارم.اگه کرک 13.2.1 رو هم خواستی برو از اینجا بگیر
    (13.3.1 هم اومده که فک نکنم تغییر زیادی کرده باشه...)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط HjSoft مشاهده تاپیک
    سلام ، من سوال شما رو روز پنجشنبه ساعت 1 جواب دادم ، جالبه ثبت نشده ...

    همونطور که دوستمون گفتن ، اگه ابزاری که شما دانلود کردید کرک شده باشه . منظور Path ، دیگه لازم نیست اون ها رو با Lic ها بزارید و خودشون به تنهایی جواب می دن و مشکلی هم ندارن . این ابزار رو نسخه 13 رو من پچ کردم . اگر از اون استفاده می کنید مشکلی نداره . نسخه 13 پچ شده با نام کاربر من هست . اگر تو سایت نبود ( به دلیل وارز پاک شده بود ) بگید تا براتون بزارم .

    من در عجم چرا دوستان از CommandBarDesigner استفاده نمی کنند و همه سعی دارن از راه کد ریبون بسازن . من دقیقا این ریبون ها رو با Designer خود codejock می سازم و هر چی که دوست داشته باشی میتونی بزاری تو ریبون . من بدون اینکه تاپیک codejock رو خونده باشم خودم با دیزاینرش یک ریبون ساختم .


    برای اون رویداد هم که گفتی من نمیدونم ، شما فهمیدی به من هم بگو .
    میشه بیشتر توضیح بدبد یعنی چه جوری؟


    در ضمن دوستان تقریبا بیشتر نسخه های CodeJock را دارم 13.2 و 13.1 بیشتر استفاده میکنم
    بعد من به وسیله پچ این ها را کرک کردم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    خود مجموعه رو با حجم 32 مگابایت از سایت بگیر بعد برو تو مثال هاش و یا تو راهنماش همش هست من خودم از تکستش که نیاز داشتم با استفاده از همونا استفاده کردم ولی الان کافی ام و به کدهاش دسترسی ندارم.اگه کرک 13.2.1 رو هم خواستی برو از اینجا بگیر
    (13.3.1 هم اومده که فک نکنم تغییر زیادی کرده باشه...)
    من تمام پکش دارم اما هر چی داخل این مثال هاش نگاه کردم چیزی متوجه نشدم میشه اسم اون پوشه را بهم بگی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    من تا حالا اسم CommandBarDesigner رو نشنیده بودم
    می شه بیشتر توضیح بدین.

    aryasoft2872 عزیز میشه روش کنترل اشیا روی ریبون رو توضیح بدی؟
    منظور من اینه که مثلا تو یه رویداد دیگه و شیء دیگه بگم که اگه تو تکست باکس ریبون نوشته بود فلان چیز بره فلان جا

    ممنون از همه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    والا من الان میشه گفت مسافرتم و به سورس هام دسترسی ندارم ولی تا چند روز آینده که برگردم کدهاش رو می زارم ( برید توی اون مثالی که شبیه ورد 2007 هستش فک کنم از اونجا پیداش کردم )

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    واقعا تعجب می کنم اسم Designer رو نشنیدین ... Designer این کدجاک در پوشه Bin هست . از اونجا به راحتی toolbar و Menu و Ribbon میتونید بسازید . شاید شما نسخه کامل رو دریافت نکردید . من از خود کدجاک دریافت کردم و خودم به روش پچ کرکش کردم و ازش هم استفاده می کنم مشکلی هم نداره . در ضمن من در تاپیک کدجاک dr.bornx شرکت نکردم چون فکر نکنم دلیلی داشت ایشون بیان از طریق کد ریبون ایجاد کنند . یک بار برنامه رو بررسی کنید توی پوشه bin همین برنامه است .
    عکش در زیر هست . اگر نسخه 13.0.0 رو استفاده می کنید . براتون بزارم در غیر اینصورت باید برید دانلودش کنید .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط HjSoft مشاهده تاپیک
    واقعا تعجب می کنم اسم Designer رو نشنیدین ... Designer این کدجاک در پوشه Bin هست . از اونجا به راحتی toolbar و Menu و Ribbon میتونید بسازید . شاید شما نسخه کامل رو دریافت نکردید . من از خود کدجاک دریافت کردم و خودم به روش پچ کرکش کردم و ازش هم استفاده می کنم مشکلی هم نداره . در ضمن من در تاپیک کدجاک dr.bornx شرکت نکردم چون فکر نکنم دلیلی داشت ایشون بیان از طریق کد ریبون ایجاد کنند . یک بار برنامه رو بررسی کنید توی پوشه bin همین برنامه است .
    عکش در زیر هست . اگر نسخه 13.0.0 رو استفاده می کنید . براتون بزارم در غیر اینصورت باید برید دانلودش کنید .
    ممنون من هم پک کامل را از کد جاک گرفتم و این ابزار را دارم میشه نحوه درست کردنش را مختصر بگی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    والا همش رو بخوام بگم که خیلی طول میکشه . فقط شما یک فرم کاملا خالی (Blank) ایجاد کن . بعد از قسمت سمت راست و جای Toolbar رو Add کلیک کن و Ribbon رو انتخاب کن . بعد پایین همون صفحه یک نوشته میاد Add Ribbon Button اون رو کلیک کن و بقیه رو طبق همون دنبال کن . خودش بهت توضیح میده .

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    یه مشکل من دارم
    این که زمانی که در آن چک باکس یا رادیوباتن قرار میدم آنها را که کلیک می کنی بصورت تیک دار یا انتخاب در نمیان باید چیکار کنیم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    واسه کنترل تکست باکس هم که گفته بودید:

    سلکت کیس رو که که توی رویداد excute کاماندبارتون انجام دادید،حالا:

      Case ID_ZOOM_TEXT:
    If Control.Text = "AYBABTU" Then
    Secret.Show
    Control.Text = Int(pdfViewer.zoomPercent)
    ٍEnd If

  15. #15

    Question نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    سلام
    من ابزار Codejock.Xtreme.Toolkit.Pro.v12.0.2 رو با سریالش دارم ولی نمیتونم که به خوبی ازش استفاده کنم.
    در این مورد میتونید با من همکاری کنید.
    من اونو رو کامپیوترم بار گذاری نمودم ولی میگردم اما نمیتونم ازش استفاده کنم.
    با تشکر...

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    بیشتر توضیح بدین .... یعنی چه که نمی تونید ./ خودش یه عالمه مثال داره !

  17. #17

    Question نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط HjSoft مشاهده تاپیک
    بیشتر توضیح بدین .... یعنی چه که نمی تونید ./ خودش یه عالمه مثال داره !
    ممنون از جوابتون .
    شما درست می فرمایید اما مثالهاش همه تو Modules نوشته شده و من هم هیچ ازش سر در نمی یارم.
    مثلا داخل یک Modules این کدها نوشته شده :

    Microsoft Developer Studio Workspace File, Format Version 6.00
    # WARNING: DO NOT EDIT OR DELETE THIS WORKSPACE FILE!

    ################################################## #############################

    Project: "CommonControls"=".\CommonControls_vc60.dsp" - Package Owner=<4>

    Package=<5>
    {{{
    }}}

    Package=<4>
    {{{
    }}}

    ################################################## #############################

    Global:

    Package=<5>
    {{{
    }}}

    Package=<3>
    {{{
    }}}

    ################################################## #############################

    همه ی مثالهاش این جوری اند .
    ممنون اگه همکاریم کنید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    خواهش میکنم ، این وظیفه ماست که به دوستای گلمون کمک کنیم .
    ببینید مثال هایی که من دارم چیزی تو Module نیست ، کلا :
    ابزار Controls که چیزی نداره .
    ابزار SkinFrameWork هم 3 خط کد می خواد . که Load skin و ApplySkin و FrameColor هست .
    ابزار CommandBar هم با Designer خیلی راحته و دقیقا 1 خط کد می خواد .
    بقیه رو هم من کار نکردم .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    واسه کنترل تکست باکس هم که گفته بودید:

    سلکت کیس رو که که توی رویداد excute کاماندبارتون انجام دادید،حالا:

      Case ID_ZOOM_TEXT:
    If Control.Text = "AYBABTU" Then
    Secret.Show
    Control.Text = Int(pdfViewer.zoomPercent)
    ٍEnd If
    دوست عزیز این کدی که گذاشتی را من تست کردم زمانی که کلمه AYBABTU را تایپ میکنیم وبعدش حتما باید اینتر بزنی تا بقیه کد را اجرا کنه آیا میشه مثل تکت باکس خود وی بی رویداد text_chenge را براش بنویسی یعنی اینکه به محض اینکه کلمه AYBABTU را تایپ کردی خودکار یه فرم باز بشه؟

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    این یکی رو بلد نیستم..

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط rojg@r مشاهده تاپیک
    ممنون از جوابتون .
    شما درست می فرمایید اما مثالهاش همه تو Modules نوشته شده و من هم هیچ ازش سر در نمی یارم.
    مثلا داخل یک Modules این کدها نوشته شده :

    Microsoft Developer Studio Workspace File, Format Version 6.00
    # WARNING: DO NOT EDIT OR DELETE THIS WORKSPACE FILE!

    ################################################## #############################

    Project: "CommonControls"=".\CommonControls_vc60.dsp" - Package Owner=<4>

    Package=<5>
    {{{
    }}}

    Package=<4>
    {{{
    }}}

    ################################################## #############################

    Global:

    Package=<5>
    {{{
    }}}

    Package=<3>
    {{{
    }}}

    ################################################## #############################

    همه ی مثالهاش این جوری اند .
    ممنون اگه همکاریم کنید.
    معلوم هست دوست عزیز کجا رفتی همچین چیزی وجود نداره....

  22. #22

    Question نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    دوباره ممنون از جوابها و علاقه تون به مطلب و مشکلی را که من با اون مواجه بودم.
    دوست عزیز من خیلی گشتم برای پیداکردن این ابزارها .فایلهای زیادی رو تو کامپیوترم بارگذاری نمودم.
    تو همه ی بارگذاریها با مشکلی برخورد کردم.لطف کنید میتونید بگید که این ابزارها رو با کرکش از کجا میتونم تامین کنم.؟
    با تشکر...

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار aryasoft2872
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    399

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    ببینید وقتی شما فایل 32 مگابایتی رو دانلود و نصب می کنید بهدش یک توی پروگرم فایل یک پوشه ای ایجاد میشه تحت عنوان codejock shofware داخل اون پوشه پوشه های bin & Help & Links & Utils هستش توی پوشه ی bin شما فایل های اصلی اکتیوایکس رو می بینید که 11 هستند من هم 3 تاش رو که کاربردی هستند کرک کردم و توی پند پست قبل گفتنم اونایی که کرک شدن رو جایگزین کنید و بعدش رجیستر کنید.

    (یه سوال : واقعا وی بی 6 اینقدر کم ابزار ریبون داره که همه چسبیدن به کدجاک.آخه دات نت که خیلی ریبون داره؟)

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    آره ، وی بی خیلی کم ریبون داره و فکر کنم همین کدجاک بیشتر نیست ، البته ریبون فارسی پیام هست که اون هم هسته ی کدجاکه . که البته من نسخه آخر کدجاک که کرک شده یعنی 13.3.3 رو پیشنهاد می کنم . البته بگم دوستان اگر نسخه جدیدتری اومد برای من بفرستید تا براتون کرکش کنم . آخه خیلی راحته !

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    من فکر می کنم با همین ابزار کدجاک خیلی کارا میشه کرد (اما این واقعا جای تاسف داره که فکر کنم همین ابزار هست که رایبون میسازه) به هر حال باید این را هم غنیمت دانست و ازش به خوبی استفاده کرد دوم اینکه من یه مثال درست کردم با همین CommandBarsDesigner حالا دیگه خودتون ببخشید اگه خیلی کارا نیست
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    Question نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    من ابزارهای CodeJock رو با سریالش پیدا کردم ولی با وجود آموزشهای Dr.Bronxاما هنوز هم نتونستم که یک فورم ریبون بسازم.
    لطفاَ اساتید محترم میتونند که یکی دو مثال با شرح بزارند .
    خیلی ممنون...

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    شما این فایل ضمیمه در دانلود کردید من یه رایبون درست کردم و گذاشتم پس به مثالش توجه کن

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock


    دوست من !
    شما مشکلت رو بگو ما حل میکنم . متاسفانه جناب Dr.Bronx به صورت کد نویسی یاد دادن نه به صورت Desginer .... شما مشکلت رو با این ابزار بگو تا ما حل کنیم .

  29. #29

    Question نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط HjSoft مشاهده تاپیک
    شما مشکلت رو بگو ما حل میکنم . متاسفانه جناب Dr.Bronx به صورت کد نویسی یاد دادن نه به صورت Desginer .... شما مشکلت رو با این ابزار بگو تا ما حل کنیم .
    ممنون از پاسخاتون.
    ورژنی که من از اون استفاده می کنم Codejock.Xtreme.Suite.Pro.ActiveX-v12.0.1.Retail-ZWT است و متاسفانه از Desinger اون هم نتونستم استفاده کنم.
    شاید قابلیت های این ورژن از دیگر ورژنها کمتر نیز باشد؛به هر حال تنها اینو تونسته بودم که بیابم.
    گفته بودم که دیگر ورژنها رو نتونسته بودم دانلود کنم.
    اگه شما لطف بفرمایید و از ابزاری را که شما هم از اون استفاده می کنید،لینک دانلود با کرکش رو با پیغام خصوصی ارسال بفرمایید که خیلی عالی میشد.
    ممنون از جواباتون.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Angry نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط rojg@r مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخاتون.
    ورژنی که من از اون استفاده می کنم Codejock.Xtreme.Suite.Pro.ActiveX-v12.0.1.Retail-ZWT است
    نتونسته بودم دانلود کنم.
    اگه شما لطف بفرمایید و از ابزاری را که شما هم از اون استفاده می کنید،لینک دانلود با کرکش رو با پیغام خصوصی ارسال بفرمایید که خیلی عالی میشد.
    ممنون از جواباتون.
    جون عزیزتون قبل پاسخ دادن سریع به تاپیک و مطرح کردن مشکلتون یه سری به پست ها و صفحه های قبل بندازین شاید یه کسی یه چیزی گفته بود که به دردتون می خوره.
    به من پیام خصوصی بدین

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    برای رایبون چگونه میشه منو گذاشت

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط skh1300 مشاهده تاپیک
    برای رایبون چگونه میشه منو گذاشت
    از طریق کد نویسی نمیدونم ولی با استفاده از CommandBars Designer خیلی راحت میشه انجامش داد ولی اگه تو رایبونتون تب داشته باشید خیلی قشنگ در نمی آید.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    از چه قسمتی باید منو گذاشت
    2-راه حلی برای سوال text Box داخل رایبون پیدا نکردی(راه حل TextCheng)؟

  34. #34

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    با سلام
    کسی در مورد Chart Pro Eval.ActiveX.v7.0.0 اطلاعاتی داره؟؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    اين ابزار براي چارت هستش و مال خود CodeJock هستش سايت دانلودش هم
    http://codejock.com/download/evaluat...veX.v7.0.0.zip
    اين هست
    حجم : 2.51 مگابایت
    با استفاده از اين كنترل مي توان چارت هاي 2 بعدي يا 3 بعدي ساخت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    کسی آموزشی در مورد markup نداره

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط skh1300 مشاهده تاپیک
    کسی آموزشی در مورد markup نداره
    اینجا یه بحثی شده ولی کامل نیست

  38. #38

    Smile نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    نقل قول نوشته شده توسط aryasoft2872 مشاهده تاپیک
    خود مجموعه رو با حجم 32 مگابایت از سایت بگیر بعد برو تو مثال هاش و یا تو راهنماش همش هست من خودم از تکستش که نیاز داشتم با استفاده از همونا استفاده کردم ولی الان کافی ام و به کدهاش دسترسی ندارم.اگه کرک 13.2.1 رو هم خواستی برو از اینجا بگیر
    (13.3.1 هم اومده که فک نکنم تغییر زیادی کرده باشه...)
    اقا این لینک که دادی خرابه یعنی تو سایتش که میری بعد رو بخش دانلود کرک شده میگردی expire ده لینک یا خرابه

    اگر از بچه کسی نسه بدون اشکالشا داره بی زحمت به ایمیل من هم ارسال کنه
    من حتی فیلم آموزشیشم پیدا کردم و دانلود کردم
    اما متاسفانه هر چی فایل rar بود که دانلود کردم مربطو به نسخه کرک شده یا حتی sample ها و ... جواب نمیدن
    یعنی حتی جواب نمیدن

  39. #39
    کاربر تازه وارد آواتار farshid_vb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ساکن شهر تالش
    پست
    87

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    چرا کسی جواب نمیده ؟؟
    من هم میتونم جزء کامپوننتها اضافه کنم
    ولی وقتی م خوام روی فرمم بیارم پیغام ریجستر میده !!!
    چی کنم ؟


    کسی جواب درستی نداده . باز هم متشکر

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229

    نقل قول: در مورد ابزارهای codeJock

    سلام
    یک سوال مهم
    اگر از ابزارهای -codeJock استفاده کنیم و برنامه مونو داخل ویندوز 32 بیتی بسازیم و از اون ستاپ بسازیم داخل ویندوز 64 بیتی هم کار میکنه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •