نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برنامه نویسی با opengl

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    برنامه نویسی با opengl

    سلام.
    می خوام یه برنامه با استفاده از دستورات opengl بنویسم که
    دایره با یه نقطه که روی دایره قرار داره و داره به دور اون میچرخه رو نمایش بده.
    از دوستان هر کسی میتونه یه کمکی کنه. هرجاشم که گنگ بود بگید دوباره توضیح بدم.
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: برنامه نویسی با opengl

    کسی نظری نداره؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: برنامه نویسی با opengl

    اول سر فایل OpenGL رو اضافه کن بعد توابع اونو تو کدهات استفاده کن


    #include <gl/gl.h>

    !
    هرجاشم که گنگ بود بگید دوباره توضیح بدم.
    میخوای آموزش بدی یا ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: برنامه نویسی با opengl

    من فک کنم شما یه پست دیگه رو خوندیدن ولی اشتبا ها اینجا جواب دادین.(شوخی کردم.)
    من مشکلم طریقه ی کار با opengl نیست. من یه سئوال برنامه نویسی دارم.
    میخوام یه کد بنویسم که یه دایره با یه نقطه که داره دورش میگرده رو نمایش بده. در آخرم گفتم هر جای مسئله که گنگ بوده بگین کامل تر توضیح بدم.
    به هر حال از توجهتون ممنون.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: برنامه نویسی با opengl

    راحترین راه رسم دایره استفاده از glutWireSphere است و برای حرکت یک نقطه باید از توابع سینوس و کسینوس دایره استفاده کنیم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شمال
    پست
    115

    نقل قول: برنامه نویسی با opengl

    من کد رسم دایره رو نوشتم ولی حالا چه طوری نقطه روش حرکت بدم؟
    #include &lt;math.h&gt; //we need cos(..) and sin(..)

    const float DEG2RAD = 3.14159/180;

    void drawCircle(float radius)
    {
    glBegin(GL_LINE_LOOP);

    for (int i=0; i &lt; 360; i++)
    {
    float degInRad = i*DEG2RAD;
    glVertex2f(cos(degInRad)*radius,sin(degInRad)*radi us);
    }

    glEnd();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •