نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش فرم ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نمایش فرم ها

    من دارم یه فرم طراحی می کنم توی فرم اول مثل شکل زیر نام کاربری و کلمه عبور رو بگیرم بعد این فرم مخفی بشه فرم بعدی نشان داده بشه اما الان هر کاری میکنم فرم اول مخفی نمیشه باید چکار کنم ؟

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeidgab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    طهرون
    پست
    101

    نقل قول: نمایش فرم ها

    برای مخفی کردن فرم کافی دستور زیر را وارد کنی:
    this.Hide();

  3. #3

    نقل قول: نمایش فرم ها

    راه اصولیش اینه که تو فایل program.cs تا طرف مشخصات صحیح رو تو فرم لاگین وارد نکرده فرم اصلی run نشه (خط آخر اجرا نشه)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: نمایش فرم ها

    به نظر من Hide کردن فرم کار مناسبی نیست چون تمام فضایی که داخل Ram اشغال کرده هنوز ازاد نشده و چون به فرم اول نیازی نیست پس بهتره فضای اشغال شده ی اون ازاد بشه تا برای استفاده سایر قسمتها مورد استفاده قرار بگیرد.
    بهتر اینه که فرم اول را با متد Close ببندید و بعدا در صورتی که مشخصات کاربر تایید شد فرم بعدی در قسمت Program.cs داخل تب Solution Explorer باز کنید.

  5. #5

    نقل قول: نمایش فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط yasemi مشاهده تاپیک
    من دارم یه فرم طراحی می کنم توی فرم اول مثل شکل زیر نام کاربری و کلمه عبور رو بگیرم بعد این فرم مخفی بشه فرم بعدی نشان داده بشه اما الان هر کاری میکنم فرم اول مخفی نمیشه باید چکار کنم ؟

    میتونید از این کد استفاده کنید

    if ((txtuser.text=="admin")&&(txtpass.text=="admin"))
    {
    this.hide();
    mainform frm = new mainform();
    frm.showdialog(this);
    this.close();
    }
    else
    label1.visable=true;



  6. #6

    نقل قول: نمایش فرم ها

    سلام
    می خواستم بدونم چطوری میشه یه مقداری به یک textbox داد مثلا 5 بعد بروی یک دکمه کلیک کرد فرمی رو که اماده کردیده 5 بار نمایش بده. منظور اینکه زمانی که فرم برای بار اول نمایش داده شد باید یسری مقادیر دریافت کنه وقتی بروی ثبت کلیک کردیم پنجره بسته شه دوباره باز بشه اطلاعات رکورد بعدی رو دریافت کنه این کار به تعداد 5 بار تکرار بشه تا بتونم 5 تا رکورد ذخیره کنم.
    با تشکر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نمایش فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط alirezazx مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم چطوری میشه یه مقداری به یک textbox داد مثلا 5 بعد بروی یک دکمه کلیک کرد فرمی رو که اماده کردیده 5 بار نمایش بده. منظور اینکه زمانی که فرم برای بار اول نمایش داده شد باید یسری مقادیر دریافت کنه وقتی بروی ثبت کلیک کردیم پنجره بسته شه دوباره باز بشه اطلاعات رکورد بعدی رو دریافت کنه این کار به تعداد 5 بار تکرار بشه تا بتونم 5 تا رکورد ذخیره کنم.
    با تشکر
    کافیه توی یه حلقه کدت رو بذاری و هر دفه یه فرم جدید باز کنی .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: نمایش فرم ها

    خوب راه حل زیاده برای هر کاری
    راه حل شما بهتره

  9. #9

    نقل قول: نمایش فرم ها

    ممنون از راهنمایی به ریست کردن فکر نکرده بودم ، فقط می خوام بعد از تعداد مشخص فرم بسته بشه یعنی اگه 20 رکورد قراره ثبت بشه زمانی که 20 رکورد ذخیره شد خود فرم بسته بشه .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •