نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونگی تشخیص button کلیک شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjo IT
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    Question چگونگی تشخیص button کلیک شده

    باسلام،

    Editor ساده ای داریم که از صفحه ای تشکیل شده است شامل یک سری button ، که با کلیک کردن بر هر کدام از button ها متن مشخصی در صفحه چاپ میشود.

    چگونه میتوان فهمید که کدام button کلیک شده تا متن مورد نظر را بر روی صفحه چاپ کنیم؟؟

    باتشکر،

  2. #2

    نقل قول: چگونگی تشخیص button کلیک شده

    <input type="button" id="btn1" onclick="getBtn(this.id);"/>


    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function getBtn(btnid) {
    switch (btnid) {
    case 'btn1':
    break;
    case 'btn2':
    break;
    default:
    break;
    }
    }
    </script>

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjo IT
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: چگونگی تشخیص button کلیک شده

    از پاسخی که دادین ممنون، ولی برای من درست عمل نکرد.
    هنگامی که تمامی کدها در یک فایل قرار دارد با کلیک کردن بر روی هر button یک صفحه سفید ظاهر میشود .(در ادامه کد را قرار دادم)
    برای حل مشکل به نظرم باید صفحه را به 2 ، frame تقسیم کرد ، یک بخش برای button ها و یک بخش هم برای چاپ نوشته ها، درسته؟؟


    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function getBtn(btnid) {
    switch (btnid) {
    case 'btn1':
    document.writeln("<html>");
    break;
    case 'btn2':
    document.writeln("<body>");
    break;
    case 'btn3':
    document.writeln("<head>");
    break;
    case 'btn4':
    {
    document.writeln("</body>");
    document.writeln("</html>");
    }
    break;
    default:
    document.writeln("no button click");
    break;
    }
    }
    </script>
    <form>
    <br/><br/>
    <input type="button" id="btn1" value="start" onclick="getBtn(this.id);"/>
    <input type="button" id="btn2" value="body" onclick="getBtn(this.id);"/>
    <input type="button" id="btn3" value="list" onclick="getBtn(this.id);"/>
    <input type="button" id="btn4" value="end" onclick="getBtn(this.id);"/>
    </form>
    </body>
    </html>

  4. #4

    نقل قول: چگونگی تشخیص button کلیک شده

    document.getElementById('body').innerHTML = "<html>";

    <div id='body'></div>

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjo IT
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: چگونگی تشخیص button کلیک شده

    باتشکر از پاسخ های مختصر شما.
    یک اشکال دیگری که دارم این است :
    یک button به نام head در برنامه قرار دارد که با کلیک کردن بر روی آن یک پنجره(prompt) باز شده و از کاربر title را گرفته و با کلیک بر روی ok ، قطعه کد زیر باید در صفحه چاپ شود:


    <head>
    <title>
    title1
    </title>
    </head>

    چگونه می توانم این را پیاده سازی کنم؟ (با توجه به پست اول)

  6. #6

    نقل قول: چگونگی تشخیص button کلیک شده

    var title = prompt("Input the page Title ... ", "Page Title");

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار daneshjo IT
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: چگونگی تشخیص button کلیک شده

    drop-down منویی به منظور تعیین رنگ زمینه در برنامه موجود است که می خواهیم با انتخاب گزینه مربوطه اطلاعات آن (value) در قسمت تگ body به عنوان یکی از attribute آن به صورت زیر نوشته شود.

    <body bgcolor="#fee224">

    <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function getBtn(btnid) {
    var boad=document.getElementById("board");
    switch (btnid) {
    case 'btn2':
    board.innerHTML+="&nbsp&nbsp&lt;body&gt;<br/>";
    break;
    default:
    board.innerHTML+="Not click";
    break;
    }
    }
    </script>
    <form>
    Select the background text color below:
    <select name="select">
    <option value="#ffffff">White</option>
    <option value="#fac3ff">Purple</option>
    <option value="#fced02">Yellow</option>
    </select>
    <input type="button" id="btn2" value="Add Selected Colors" onclick="getBtn(this.id);"/>
    <div id="board"></div>
    </form>
    </body>
    </html>
    چگونه میتوان این را اعمال کرد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •