نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش محتویات فایل در listBox

  1. #1

    نمایش محتویات فایل در listBox

    سلام

    من یه فرم درست کردم که میخوام با کلیک روی دکمه محتویات فایل تکس رو توی لیست باکس نشون بده


    چه کدی رو باید بزارم
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: نمایش محتویات فایل در listBox

    می تونی از کد زیر استفاده کنی.
    البته در اینجا برای جداکردن ایتم ها از کاراکتر Space استفاده شده.


    string st = System.IO.File.ReadAllText("c:\\file1.txt");
    object[] ob = st.Split(new char[] { ' ' });
    listBox1.Items.AddRange(ob);

  3. #3

    نقل قول: نمایش محتویات فایل در listBox

    خیلی ممنون

    حالا اگر بخواهیم هر لاین فایل تکس رو توی هر لاین لیست باکس نشون بده ، چیکار باید کنیم

  4. #4

    نقل قول: نمایش محتویات فایل در listBox

    object[] ob = st.Split('\n');

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: نمایش محتویات فایل در listBox

    یاشا برادر ساعول

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: نمایش محتویات فایل در listBox

    چیزی که دوستمون exlord گفت کاملا درسته ولی اگه خاصیت WordWrap در TextBox برابر با true باشه چی ؟
    اگه خاصیت WordWrap برابر با true باشه هر وقت که متن به آخر خط رسید به صورت خودکار ادامه ی متن شکسته می شه و میره سر خط بعدی ولی برای شکستن خط از کاراکتر n\ استفاده نمی کنه و در واقع تمام متن به صورت یک خط در نظر گرفته می شه و تابع Splite هم فقط یک ایتم را برمی گردونه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •