نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جای enter و tab در دیتاگرید عوض بشه؟

  1. #1

    جای enter و tab در دیتاگرید عوض بشه؟

    سلام
    تو یه برنامه ساده من از ویزارد برای کار با دیتابیس استفاده کردم.
    در این وضعیت وقتی محتوای یک سلول از دیتاگرید رو ویرایش میکنیم یا حتی برای اولین بار اضافه میکنیم بعد دکمه enter رو میزنیم، سطر بعدی فوکوس میشه. و مجبورم برای پیمایش سلولهای یک سطر از tab استفاده کنم.
    میخوام وظیفه دو دکمه tab و enter عوض شه. یعنی enter رو زدم نره سطر(رکورد) بعدی، بلکه بره سلول بعدی.

  2. #2

    نقل قول: جای enter و tab در دیتاگرید عوض بشه؟

    این برای غیر فعال کردن enter ..ولی دیگه نمی دونم چجوری tab بزنه....
    private void dataGridView1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyData == Keys.Enter)
    {
    e.SuppressKeyPress = false;
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: جای enter و tab در دیتاگرید عوض بشه؟

    کد زیر رو تست کنید
    private void dataGridView1_KeyUp(object sender, System.Windows.Forms.KeyEventArgs e)
    {

    // Determine whether the key entered is the F1 key. Display help if it is.
    if(e.KeyCode == Keys.Enter)
    {

    dataGridView1.CurrentCell = dataGridView1[dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex+1, dataGridView1.CurrentCell.RowIndex];

    }

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •