نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اجرای Store procedure

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    اجرای Store procedure

    سلام

    من یک Store procedure برای insert نوشته ام که 5 پارامتر دارد چگونه باید آن را در C#‎ اجرا کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: اجرای Store procedure

    این برنامه رو بگیر اگر جاییش رو متوجه نشدی بگو
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: اجرای Store procedure

    سلام دوست عزیز

    SqlTransaction tr = con.BeginTransaction();


    این SqlTransaction چیه دیگه ؟

    من فقط با مفاهیم Dataset ، sqlcommand ، sqldataAdapter آشنا بودم

    یه سوال دیگه میشه توی کد زیر نوع داده ای فیلد را قرار نداد؟ ( چون وقت گیر هست )

    cmd.Parameters.Add("@id", SqlDbType.Int).Value = id;


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: اجرای Store procedure

    ین SqlTransaction چیه دیگه ؟
    SqlTransaction میگه که اگر یکی از داده ها خطا داشت مثالاً از نوع int بوده ولی کاربر از نوع string وارد کرده و یا هر اتفاقی که باعث بشه یکی از data ها ارسال نشه مثلاً ارتباط قطع بشه از فرستادن کل data های دیگر صرف نظر کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: اجرای Store procedure

    سلام دوست عزیز

    تفاوت add و AddWithValue در Parameters مربوط به sqlcommand چی هست ؟

    cmd.Parameters.AddWithValue
    cmd.Parameters.Add

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: اجرای Store procedure

    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    تفاوت add و AddWithValue در Parameters مربوط به sqlcommand چی هست ؟

    cmd.Parameters.AddWithValue
    cmd.Parameters.Add
    سلام دوسته من
    شما میتونی با AddWithValue مقدار یک object رو مستقیما به یک پارامتر sql نسبت بدی
    مثلا مقدار textbox رو بفرستی مستقیما
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name",txtname.text)
    و به قوله خود شما دیگه نوعشم تعیین نکنی
    ولی هنگامی که شما میخواهی مثلا یک پارامتر از نوع output داشته باشی باید نوعشو و جهتشو(یعنی که یک پارامتره خروجی هست رو) تعیین کنی اینطوری
    cmd.Parameters.Add("@userid",SqlDbType.BigInt).Dir  ection=ParameterDirection.Output;


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •