نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با WebBrowser و DrawToBitmap

  1. #1

    مشکل با WebBrowser و DrawToBitmap

    دوستان ممنون از توجهتون.

    من دارم یه برنامه می نویسم که تو یه تیکش یه آدرس سایت از کاربر می گیره و عکس thumbnail اون سایت رو نشون می ده ولی یه مشکلی هست.

    بنده دارم از WebBrowser استفاده می کنم ولی نمی دونم چرا تابع DrawToBitmap رو support نمی کنه ولی تا جایی که می دونم همه کنترلها دارنش (از control به ارث می برن )
    اگه کسی راه حلی داره مطرح کنه .

    public Bitmap GenerateScreenshot(string url)
    {
    // This method gets a screenshot of the webpage
    // rendered at its full size (height and width)
    return GenerateScreenshot(url, -1, -1);
    }

    public Bitmap GenerateScreenshot(string url, int width, int height)
    {
    // Load the webpage into a WebBrowser control
    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    wb.ScrollBarsEnabled = false;
    wb.ScriptErrorsSuppressed = true;
    wb.Navigate(url);
    while (wb.ReadyState != WebBrowserReadyState.Complete) { Application.DoEvents(); }


    // Set the size of the WebBrowser control
    wb.Width = width;
    wb.Height = height;

    if (width == -1)
    {
    // Take Screenshot of the web pages full width
    wb.Width = wb.Document.Body.ScrollRectangle.Width;
    }

    if (height == -1)
    {
    // Take Screenshot of the web pages full height
    wb.Height = wb.Document.Body.ScrollRectangle.Height;
    }

    // Get a Bitmap representation of the webpage as it's rendered in the WebBrowser control
    Bitmap bitmap = new Bitmap(wb.Width, wb.Height);
    wb.DrawToBitmap(bitmap, new Rectangle(0, 0, wb.Width, wb.Height));
    wb.Dispose();

    return bitmap;
    }


    مشکل اینجاست

        wb.DrawToBitmap(bitmap, new Rectangle(0, 0, wb.Width, wb.Height));


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: فوری : مشکل با WebBrowser

    مشکل چيه ؟؟

    پيغام خطايي که ميده چيه؟؟

    بيشتر توضيح بدهيد ...

  3. #3

    نقل قول: فوری : مشکل با WebBrowser

    نه خطا نمی ده ولی عکس رو نمی گیره و bitmap خالی می مونه
    وقتی ماوس رو می بری زیرش توضیحش میاد که نمی تونه support کنه ولی وقتی این تابع رو کلاس فرم می نویسم و wb رو به کنترل های فرم اضافه می کنم مشکل برطرف می شه . !!؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: فوری : مشکل با WebBrowser

    اين کد رو امتحان کن (پروژه ضميمه)

    من تست کردم ، هيچ مشکلي ندارد.

    با همان کدهاي خودتان است. (+ چند خط کد اضافه)

    سوالي بود در خدمتم.

    موفق باشيد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •