نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: برنامه نویسی موبایل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار teardrop
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    139

    Question برنامه نویسی موبایل

    به نام خدا
    آیا میشه با سی شارپ برای موبایل مثل گوشی های N95,N73,...برنامه نویسی کرد؟
    منظورم پاکت پی سی نیست.

  2. #2

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    تا جایی که من میدونم نه...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    ببینید
    http://stackoverflow.com/questions/1992718/how-to-write-a-program-on-symbian

    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091223123949AAf7NGD

  4. #4

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    دوست عزيز سي شارپ قابليت هر كاري را دارد از جمله برنامهنويسي موبايل كهبراش آب خوردن است
    شما مي تونيد كتاب آموزش برنامه نويسي سي شارپ نوشته آقاي هاشميان را بخوني خيلي مفيد است.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    به نام خدا
    آیا میشه با سی شارپ برای موبایل مثل گوشی های N95,N73,...برنامه نویسی کرد؟
    منظورم پاکت پی سی نیست.
    تمامی گوشی هایی که دارای سیستم عامل Symbian , Windows Mobile هستش را ویژوآل استادیو ساپورت میکنه البته لازم به ذکر هستش Symbian گوشی نوکیا سری 60 میباشد و Symbian سونی اریکسون سری UIQ
    بنابراین برنامه نویسی برای Symbian های گوشی سونی اریکسون و نوکیا متفاوت هستش

  6. #6

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    دوستان خواهشا دقيق تر توضيح بديد سوال منم هست

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار vahidkashefian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    30

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    نقل قول نوشته شده توسط paysokhan مشاهده تاپیک
    دوست عزيز سي شارپ قابليت هر كاري را دارد از جمله برنامهنويسي موبايل كهبراش آب خوردن است
    شما مي تونيد كتاب آموزش برنامه نويسي سي شارپ نوشته آقاي هاشميان را بخوني خيلي مفيد است.
    سلام
    من به شخصه کتاب آقای هاشمیان رو دارم می خونم واقعا عالیه.اگه دوستان ای بوک دیگری از آقای هاشمیان دارن لطفا بذارن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار teardrop
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    139

    Exclamation نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    نقل قول نوشته شده توسط vahidkashefian مشاهده تاپیک
    سلام
    من به شخصه کتاب آقای هاشمیان رو دارم می خونم واقعا عالیه.اگه دوستان ای بوک دیگری از آقای هاشمیان دارن لطفا بذارن
    کتاب آقای هاشمیان در زمینه پاکت پی سی هست ولی ما منظورمون نوکیا سری 60 هست که در مردم ایران از این گوشی استفاده میکنند.
    لطفا کسی لینک دانلود SDK S60 را دارد بذارد.
    با تشکر

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    تا اون جا که من اطلاع دارم فقط Win Mobile و iPod و iPhone و iPad و PC های مبتنی بر XP و Vista و 7 که آن نسخه Net Framework. رو داشته باشند و هم چنین SUSE ای که Mono Ext رو داشته باشه کار میکنند.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار teardrop
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    139

    Exclamation نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    به نام خدا
    بعد از جستجو فقط توانستم این را پیدا کنم که یک برنامه به نام Net60 بر روی گوشی نصب میکنید و با Mindows smat phone برنامه را مینویسیم و فایل exe که در پوشه ی Debug یا Release است بر روی گوشی در مسیر X:\Data\RedFiveLabs\Apps کپی میکنیم بعد در گوشی برنامه ی Net60 رو اجرا میکنیم و در آنجا قرار دارد و برنامه اجرا میشود.لازم به ذکر است که برنامه حتی در کامپیوتر هم اجرا میشود.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار teardrop
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    139

    Lightbulb نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    نقل قول نوشته شده توسط ali.aghdam مشاهده تاپیک
    درسته که Java از C++‎‎ و C تبعیت میکنه من که اینو رد نکردم ولی من که نگفتم Java از C#‎‎ تبعیت می کنه ! اگه دقت کرده باشی گفتم Syntax سی شارپ شبیه جاواست !
    به نام خدا
    سوال من يك چيز ديگر بود، ( سي شارپ مباحث كلاسها را از جاوا به ارث برده است ولي گرامر زبان خودش از سي پلاس است)
    حالا نفهميدم كه با سي شارپ مستقيم ميشود فايل sis درست كرد كه بتوان در موبايل استفاده كرد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار keivan mousavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    360

    نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    سوال من يك چيز ديگر بود، ( سي شارپ مباحث كلاسها را از جاوا به ارث برده است ولي گرامر زبان خودش از سي پلاس است)
    مبحث کلاسها در زبان C نبود ولی در زبان ++C به وجود آمد در واقع ++C یک زبانی هستش که مستقیماً Object Oriented را پشتیبانی میکنه

    حالا نفهميدم كه با سي شارپ مستقيم ميشود فايل sis درست كرد كه بتوان در موبايل استفاده كرد
    دوست عزیز وقتی میگیم برای سیمبین میشه برنامه نوشت صد در صد نوع فایل sis خواهد بود

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار teardrop
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    139

    Cool نقل قول: برنامه نویسی موبایل

    نقل قول نوشته شده توسط keivan mousavi مشاهده تاپیک
    مبحث کلاسها در زبان C نبود ولی در زبان ++C به وجود آمد در واقع ++C یک زبانی هستش که مستقیماً Object Oriented را پشتیبانی میکنه



    دوست عزیز وقتی میگیم برای سیمبین میشه برنامه نوشت صد در صد نوع فایل sis خواهد بود
    سیس تا سیس داریم منظور تو کدومه.پاکت پی سی هم سیس میده ولی نه برای ورژن های نوکیا.
    اگه شما این کار رو کردید(مثلا برای سری N)سورس کدش را با سی شارپ یا وی بی دات نت بزار.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •