نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساختن Table در حین اجرای برنامه

  1. #1

    ساختن Table در حین اجرای برنامه

    می خواستم در حین اجرای برنامه یه Table جدید بسازم و محتوای جدول دیگری رو در آن کپی کنم و بعد محتوای آن رو در DataGrid نشان بدم و بتونم سطری از آن رو Delete کنم این کد رو نوشتم
    				System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter oleDbDataAdapter1 = new System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter();
    System.Data.DataTable myTable = new System.Data.DataTable(TableName);
    myTable = this.DataSet.Fiesta_tbl.Copy();
    this.DataSet.Tables.Add(TableName);
    oleDbDataAdapter1.Fill(DataSet.Tables[Tabl eName]);
    DataGrid.DataSource = this.DataSet;
    DataGrid.DataMember = this.DataSet.Tables[TableName].ToString&#4 0;);
    this.DataSet.Tables[TableName][this.Da taGrid.CurrentRowIndex].Delete();
    this.DataGrid.Refresh();
    oleDbDataAdapter1.Update(DataSet);

    اما اجرا نمیشه و این Error رو میدهد
    Cannot apply indexing with[] to an expression of type 'System.Data.DataTable'

  2. #2
    اگر کسی از شما میدونه خیلی فوری لطفا" بگه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    مشکل از اینجاست :
    this.DataSet.Tables[TableName][this.Da  taGrid.CurrentRowIndex].Delete(); 

    که باید بشه :
    this.DataSet.Tables[TableName].Rows[th  is.DataGrid.CurrentRowIndex].Delete(); 

  4. #4
    از راهنماییتون بسیار ممنونم مشکل حل شد
    یه سوال دیگه هم در همین مورد دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
    DataSet.Tables[TableName].Rows[this.Da  taGrid.CurrentRowIndex].ID

    من چند تا جدول با فیلدهای یکسان دارم اما این جداول برای کاربران مختلف است و در حین اجرای برنامه نام جدول مشخص میشه و در رشته ای به نام TableName قرار میگیرد و بعد در DataGrid نمایش داده میشود و من میخوام مقدار فیلد ID از این جدول رو در بیارم اما این پیغام خطا را میدهد؟
    'System.Data.DataRow' does not contaion a definition for 'ID'

تاپیک های مشابه

  1. how Insert in ADO Table but not at end of table
    نوشته شده توسط mirhashemi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 13:08 عصر
  2. تعداد رکورد در یک table
    نوشته شده توسط ebadian در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1385, 02:19 صبح
  3. چک کردم وجود table
    نوشته شده توسط I,Nobody در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 13:04 عصر
  4. پیدا کردن اسم سایر table
    نوشته شده توسط 3nitro در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 08:08 صبح
  5. چک کردن وجود table و import کردنtable
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 08:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •