نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مرتب سازي در listBox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    مرتب سازي در listBox

    سلام خدمت همه دوستاي عزيز..
    يه سوال داشتم...
    براي اينكه يه ليست باكس رو سورت كنيم (به ترتيب اعداد)، بايد چيكار كنيم؟
    از توي msdn فهميدم كلياتش رو ...
    اما موقعي كه مي خوايم sort كنيم ، اگه از عدد 1 داشته باشيم تا مثلا 100 ، به اين صورت sort ميشه ::
    1
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    2
    21
    22
    23
    و الي آخر....

    چيكار كنم كه درست بياد اينجوري نمايش بده ::
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    و ... ؟؟
    ممنون از توجهتون...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: مرتب سازي در listBox

    نوع داده ای که insert میکنید مهمه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: مرتب سازي در listBox

    ميشه بيشتر توضيح بدين لطفاً؟
    من همه ي داده هام ، يكي هستن و عين هم هستن و فرقي با هم ندارن...تنها فرقشون در زمان insert شدن داخل ليست باكس هست كه حدوداً هر 10 تاش با هم 10-20 ميلي ثانيه فاصله دارن!

    ميشه راهنمايي كنين؟

  4. #4

    نقل قول: مرتب سازي در listBox

    سلام
    می توانید از یکی ازدو روش زیر که همینک به ذهنم رسید استفاده کنید
    1) ایجاد یک کلاس مشتق شده از ListBox و override کردن متد Sort آن.
    2)بهره گیری از LINQ و Cast کرن نوع داده های ListBox به نوع حقیقی آن ها و فراخوانی متد های OrderBy و یا OrderByDescending

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  5. #5

    نقل قول: مرتب سازي در listBox

    یه مثالی میزنم ، ممکنه بهترین نباشه :


    List<int> list = new List<int>();
    foreach (object obj in listBox1.Items)
    {
    list.Add(Convert.ToInt32(obj));
    }
    listBox1.Items.Clear();
    list.Sort();
    foreach (int i in list)
    {
    listBox1.Items.Add(i.ToString());
    }


    عکس ها هم واضحه !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (15.1 کیلوبایت, 32 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (15.2 کیلوبایت, 34 دیدار)






  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: مرتب سازي در listBox

    دوست عزیز اون مرتب سازی رشته ای هست شما باید داده ها رو تویه یک آرایه عددی بریزی اونا را با یه الگوریتمی مثلا حبابی مرتب کنی سپس تویه لیست قرار بدی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •