نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

  1. #1

    ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

    با سلام
    من یک فرمی دارم که عکس را از دیتابیس خوانده و درون یک کنترل picturebox نمایش میده
    یک دکمه براش گذاشتم که میخواهم این عکس را توسط کنترل savedialoge روی هارد ذخیره کنه
    باید چکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

    با سلام

    pictureBox1.Image.Save("c:\\temp.bmp");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad diba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    364

    نقل قول: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

    اگه مشکلت حل نشد بگو سمپل بفرستم.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

    آقا محمد دست گلت درد نکنه درست شد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

    واسه تبدیل به jpg هم از این کد استفاده کن :
    pictureBox1.Image.Save(@"c:\temp.jpg, ImageFormat.Jpeg");

  6. #6

    نقل قول: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

    با تشکر
    من یک سوال دیگه هم دارم که دیگه نخاستم یک تاپیک جدید باز کنم
    من عکسی که انتخاب کردمو که میخواهم تو دیتابیس ذخیره کنم از کنترل opendialoge استفاده میکنم و خاصیت .filname رو استفاده میکنم که آدرس فایل رو هم ذخیره میکنه
    چجوری میشه فقط اسم فایل ذخیره بشه ادرسش ذخیره نشه؟

  7. #7

    نقل قول: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟

    نقل قول نوشته شده توسط syntiberium مشاهده تاپیک
    واسه تبدیل به jpg هم از این کد استفاده کن :
    pictureBox1.Image.Save(@"c:\temp.jpg, ImageFormat.Jpeg");
    با تشکر
    من توی قسمت سیو عکسم واسه فیلترش از فرمت های jpg,bmp,gif,pnj استفاده کردم
    حالا واسه سیوشون چجوری تشخیص بدم که کارب رکدام نوع را انتخاب کرده که من نوع تصویر مربوطه را در کدنویسیم ذکر کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •