نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برنامه اي براي جلوگيري از رايت شدن سي دي يا دي وي دي

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    گناباد
    پست
    3

    برنامه اي براي جلوگيري از رايت شدن سي دي يا دي وي دي

    با سلام
    مي خواستم با سي شارپ برنامه اي بنويسم كه وقتي اين برنامه رواجرا كنم اجازه نده كسي بتونه از رايتر سي دي استفاده كنه و مثلا اگر كاربري پسورد خاصي رو در برنامه وارد كرد بتونه از رايتر استفاده كنه و بتونه سي دي يا دي وي دي رو رايت كنه ؟؟ لطفا من رو راهنمايي كنيد كه چطور مي تونم با سي شارپ اين كار رو انجام بدم
    با تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: برنامه اي براي جلوگيري از رايت شدن سي دي يا دي وي دي

    ویندوز خودش یک سرویسی داره که می تونه جلوی رایت سی دی یا دی وی دی را بگیره

    شما میای این سرویس را غیر فعال می کنید

    و در مورد پسورد هم اگر کسی پسورد درست وارد کرد سروس را فعال می کنید

    در مورد کدش هم فراوان تو نت پیدا میشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: برنامه اي براي جلوگيري از رايت شدن سي دي يا دي وي دي

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    در مورد کدش هم فراوان تو نت پیدا میشه
    سلام دوسته من میشه لینکشو بذاری؟
    لطفا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: برنامه اي براي جلوگيري از رايت شدن سي دي يا دي وي دي

    اسم سرویس فکر می کنم این باشه

    IMAPI CD-Burning COM Service

    اینو Disable کنید.

    اینم یه نمونه کد برای Stop کردن MSSQLSERVER شما بجای این می نویسی IMAPI CD-Burning COM Service

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.serviceController1.ServiceName = "MSSQLSERVER";
    }
    private void Start_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.serviceController1.Start();
    }
    private void Stop_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.serviceController1.Stop();
    }
    }


  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    گناباد
    پست
    3

    نقل قول: برنامه اي براي جلوگيري از رايت شدن سي دي يا دي وي دي

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    اسم سرویس فکر می کنم این باشه

    IMAPI CD-Burning COM Service

    اینو Disable کنید.

    اینم یه نمونه کد برای Stop کردن MSSQLSERVER شما بجای این می نویسی IMAPI CD-Burning COM Service


    public partial class Form1 : Form



    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.serviceController1.ServiceName = "MSSQLSERVER";
    }
    private void Start_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.serviceController1.Start();
    }
    private void Stop_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.serviceController1.Stop();
    }

    }


    سلام
    ممنون از اینکه این جواب رو گذاشتید
    من این کار رو انجام دادم ولی این پیغام خطا رو داد لطفا من رو راهنمایی کنید
    cannot open IMAPI CD-Burning COM Service on computer '.'
    با تشکر


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    Red face نقل قول: برنامه اي براي جلوگيري از رايت شدن سي دي يا دي وي دي

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.ServiceProcess;

    namespace te
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    private ServiceController sc = new ServiceController("HTTPFilter", Environment.MachineName);
    public Form1()
    {

    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    this.sc.Start();
    }
    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.sc.Stop();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    textBox1.Text = sc.Status.ToString()+ sc.MachineName.ToString();
    }
    }
    }

    اگه بتونم بيشتر كمكت كنم خيلي خوشحال ميشم


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •