نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: لینک دادن به نوشته

  1. #1

    Exclamation لینک دادن به نوشته

    سلام ، چطوری می شه به یک نوشته در برنامه لینک داد، یعنی وقتی مثلا روی اسم امیر کلیک کنم وارد یک سایت بشه (مرورگر باز بشه و بره به اون آدرس).

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saied_genius
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    IRAN فعلاً ...
    پست
    595

    نقل قول: لینک دادن به نوشته

    سلام

    از linklabel استفاده کنيد.

    موفق باشيد.

  3. #3

    Exclamation نقل قول: لینک دادن به نوشته

    نقل قول نوشته شده توسط saied_genius مشاهده تاپیک
    سلام

    از linklabel استفاده کنيد.

    موفق باشيد.
    یک لینک لیبل گذاشتم متن رو هم نوشتم حال آدرس سایت رو کجا وارد کنم که به صورت لینک در بیاید . در حال حاضر فقط نوشته آبی شده و آندرلاین داره ، آدرس سایتی که می خواهم بهش لینک بدم رو کجا بنویسم؟

  4. #4

    نقل قول: لینک دادن به نوشته

    سلام

    برای اینکه یه سایت باز بشه باید اینکار رو کنید. در ضمن اینکه باید توجه بکنید که این قسمت رو هر جا که میخواید بگذارین. فرقی نمیکنه. اما Link lable بهتره. مثلا میتونید براش یه رویداد click بگذارین


    System.Diagnostics.Process.Start(http://google.com);

    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •