نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در کامپایلر دلفی

  1. #1

    مشکل در کامپایلر دلفی

    سلام.
    یک مشکلی جدیدا برخورد کردم که وقتی برنامه ام ایراد داره یعنی به خطا میرسه میخوام ببینم خطاش چیه خود دلفی باز نمیشه و وقتی که برنامه ام رو end task میکنم ایراد رو در دلفی بهم نشون میده اصلا دیباگ کردنش غیر ممکن شده.
    چون وقتی breakpoint میذارم بازم صفحه باز نمیشه و انگار سیستم هنگ میکنه.
    لطفا راهنمایی کنید. :sorry:

  2. #2
    کشفش کردممممم :strange: :strange:
    فرمم رو درحالت stayontop گذاشته بودم که وقتی برداشتم این مشکل رفع شد.؟؟؟
    به نظر شما چرا اینجوریه.
    البته در فرم اصلی اینکارو کردم و یک فرم بیشتر نبود.
    این جز باگهای دلفی محسوب نمیشه که دراین حالت خاص freeze میشه؟؟؟؟؟ :sunglass:

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    سلام
    اقای صادقیان برنامه فریز نمیشه، قرار است فرم شما بالاتر از همه فرمها قرار بگیره که یکی از این فرمهای محیط IDE دلفی است، بهتر است تا زمانی که برنامه نهایی نشده و یا برای همیشه به این شکل عمل کنید: :wink:

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    FormStyle:=fsStayOnTop;
    end;
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  4. #4
    درهرصورت نباید یک همچین اتفاقی بیافته . شاید یکی .... داشته باشه از همون اول stayontop کنه اونوقت به مشکل میخوره دیگه :mrgreen: :evil2:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •