نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

  1. #1

    محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    سلام
    چه طور می تونم (به عنوان مثال برای کد پستی) تعداد ارقامی که در یک textboxوارد میشه رو به یک عدد خاص (مثل 10) محدود کنم ؟

  2. #2

    نقل قول: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    سلام دوست عزیز .
    خاصیت MaxLenght تکست باکست رو برابر با 10 قرار بده .
    موفق باشید ...........

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    سلام
    از maskedtextbox استفاده کن.
    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    ممنون
    ولی من می خوام یک حالت کنترلی ایجاد بشه یعنی وقتی می خواد مثلا ثبت بشه اول بررسی کنه که ایا این رقمی که وارد شده حتما تعداد ارقامش برابر 10 هست و اگر نیست یه پیغام بده .

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    خوب این که ربطی نداره . شما از روش هر کدوم از دوستان که بری می تونی این چک رو انجام بدی !!!

  6. #6

    نقل قول: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    سلام دوست عزیز .
    با این کد میتونی چک کنی که تعداد ارقام بیشتر از 10 تاست یا کمتر :

    if (textBox1.Text.Length < 10)
    {
    MessageBox.Show("تعداد ارقام کمتر از 10 میباشد");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("تعداد ارقام بیشتر یا مساوی با 10 میباشد");
    }

    موفق باشید .............

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1400
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    40
    پست
    5

    نقل قول: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    درود بر شما

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1400
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    40
    پست
    5

    نقل قول: محدود کردن تعداد ارقام ورودی به textbox

    این تو کدام خاصیت تکس باکس بنویسم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •