نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در onmouseout یک div که درونش یک سری نوشته یا لینک قرار دارد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    مشکل در onmouseout یک div که درونش یک سری نوشته یا لینک قرار دارد

    دوستان همونطوری که در برخی منو ها دیدید وقتی میریم روی یک منو اون منو به حالت لیز خوردن یا slide باز میشه و توش یک سری لینک هست.
    مثل http://intel.com
    حالا مسئله اینجاست که این تگ های <a> درون اون div قرار دارن.
    کد HTML:
    <div>
    <a>hello<a/>
    </div>
    وقتی ما میریم روی اون تگ ها یا نوشته های درون div رویداد onmouseout فراخوانی میشه و منو که همون div هست بسته میشه. یعنی فکر میکنه که این نوشته ها یا لینک ها در خارج از اون دیو قرار دارند در صورتیکه نباید این اتفاق بیوفته. در اینجور مواقع چی کار میکنن که درست کار میکنه و با رفتن روی این لینک ها منو بسته نمیشه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در onmouseout یک div که درونش یک سری نوشته یا لینک قرار دارد

    کدی که شما نوشتی مشکل داره .... چون لینک ها توی div هستن ..یعنی هنوز از توی div نیومدین بیرون و نباید onmouseout اجرا بشه ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مشکل در onmouseout یک div که درونش یک سری نوشته یا لینک قرار دارد

    پس تو این منو های جاوااسکریپتی چی کار میکنن. اصلا چه ربطی داره به خارج شدن تگ a از div.
    تو منو ها وقتی میری روی div منو باز میشه و لینک ها نمایش داده میشه و وقتی خارج میشی منو بسته میشه. خوب من میگم این کار رو چطوری انجام میدن که وقتی روی لینک میری onmouseout واسه div اجرا نمیشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirjalili
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    هر جایی که کنجکاویم و نیاز به دانستنم رو تحریک کنه
    پست
    792

    نقل قول: مشکل در onmouseout یک div که درونش یک سری نوشته یا لینک قرار دارد

    آیا جوابی برای این سوال من نیست؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در onmouseout یک div که درونش یک سری نوشته یا لینک قرار دارد

    این مشکل اصلا نیابد اتفاق بیفته ولی حالا که اتفاق افتاده یه راهش اینه که :
    روی mouseover نوشته هات یا همون لینک هات بگو div دوباره نمایش داده بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •