نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن اتوماتیک به ماه

  1. #1

    اضافه کردن اتوماتیک به ماه

    سلام
    من در یک فرم ابتدا یک جستجو انجام میدم با این کار یه سری اطلاعات ازجمله تاریخی که در پایگاه داده ذخیره کردم در فرم میشینه
    حالا می خوام وقتی دکمه ثبت رو زدم به ما ه این تاریخ یکی اضافه بشه .
    چطور می تونم این کار رو انجام بدم .
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    94

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک به ماه

    سلام دوست عزیز
    شما میتونی وقتی که تاریخ رو خوندی اونو اسپلیت کنی بهد به ماه یکی اضافه کنی

    string [] a=new string(5);l
    a=textbox1.text.split('/');l
    a[1]=a[1]+1

    البته چک کن که مقدار string با عدد درست جمع بشه بعد باز میتونی اینارو سرجاشون قرار بدی و تاریخ کامل با یک ماه جلو تر رو بدست بیاری البته یادت باشه که اگر ماه 12 بود باید سال اضافه بشه و ماه 1
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک به ماه

    نقل قول نوشته شده توسط samanff2000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    شما میتونی وقتی که تاریخ رو خوندی اونو اسپلیت کنی بهد به ماه یکی اضافه کنی

    string [] a=new string(5);l
    a=textbox1.text.split('/');l
    a[1]=a[1]+1

    البته چک کن که مقدار string با عدد درست جمع بشه بعد باز میتونی اینارو سرجاشون قرار بدی و تاریخ کامل با یک ماه جلو تر رو بدست بیاری البته یادت باشه که اگر ماه 12 بود باید سال اضافه بشه و ماه 1
    موفق باشی
    یاد VB6 به خیر.
    اینجا فروم #C دوست عزیز و کد شما مشکل داره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک به ماه

    سلام
    من در یک فرم ابتدا یک جستجو انجام میدم با این کار یه سری اطلاعات ازجمله تاریخی که در پایگاه داده ذخیره کردم در فرم میشینه
    حالا می خوام وقتی دکمه ثبت رو زدم به ما ه این تاریخ یکی اضافه بشه .
    چطور می تونم این کار رو انجام بدم .
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    اطلاعات واکشی شده حتما دینامیک نیسند و استرینگ هستند .در کدوم آبجکت قرار میدید تاریخ رو؟اگر فیلو مورد نظر از نوع رشته ایی است خوب مثل استرینگ برخورد کنید و هر چی که بود به اون یکی اضافه کنید.فرمت بندیش به چه صورت هست؟

  5. #5

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک به ماه

    من تاریخ رو با فرمت date در پایگاه داده ذخیره می کنم .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک به ماه

    نقل قول نوشته شده توسط nimamohammadi مشاهده تاپیک
    من تاریخ رو با فرمت date در پایگاه داده ذخیره می کنم .
    DateTime.AdddMonth

  7. #7

    نقل قول: اضافه کردن اتوماتیک به ماه

    خودم حلش کردم با استفاده از substring

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •