نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: محاسبه اختلاف دو تاریخ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    محاسبه اختلاف دو تاریخ

    با سلام و عرض تبریک سال جدید
    میخوام اختلاف بین دو تاریخ و به صورت تعداد روز مشخص کنم مثلا 18/01/1389
    با 06/05/1389 مقایسه بشه و نتیجه 79 رو به من اعلام کنه ، چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید ؟
    عجله دارم اگه ممکنه سریع جواب بدید
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    تاریخ ها را به میلادی تبدیل کنید، بعدش هم با تابع DaysBetween تعداد روزهای بین آن دو را به دست بیارید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    میشه بگید چطور استفاده میشه
    میخوام نتیجه رو تو لیبل ببینم

  4. #4

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    میشه بگید چطور استفاده میشه
    تاریخ اول و دوم را بهش میدید، تعداد روزها را به صورت عدد ازش می گیرید، با استفاده از IntToStr آن را تبدیل به string می کنید و در Label نمایش میدید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    به صورت زیر نوشتم ولی DaysBetween رو خطا میگیره و نمیشناسه
    label1.caption:=inttostr(DaysBetween(2001/01/05))

  6. #6

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط com.ha.za مشاهده تاپیک
    به صورت زیر نوشتم ولی DaysBetween رو خطا میگیره و نمیشناسه
    label1.caption:=inttostr(DaysBetween(2001/01/05))
    یونیت DateUtils رو به بخش Uses اضافه کنید .

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    جوابش اشتباهه اختلاف دو تاریخ زیرو 10 میده مشکل کجاست ؟
    label1.caption:=inttostr(DaysBetween(2010/10/04,2010/10/05));

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hossein_h62
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهـــــان
    پست
    720

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط com.ha.za مشاهده تاپیک
    جوابش اشتباهه اختلاف دو تاریخ زیرو 10 میده مشکل کجاست ؟
    label1.caption:=inttostr(DaysBetween(2010/10/04,2010/10/05));
    سلام دوست عزیز از کد زیر استفاده کنید:

    var
    fromdate, toDate : TDateTime;
    begin
    fromDate := EncodeDateTime(2010, 10, 04, 0, 0, 0, 0);
    toDate := EncodeDateTime(2010, 10, 05, 0, 0, 0, 0);
    ShowMessage('اختلاف روزها برابرست با= '+
    FloatToStr(DaySpan(toDate, fromDate)));
    end;
    موفق باشید...

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    72

    نقل قول: محاسبه اختلاف دو تاریخ

    متشکرم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •