نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رشته در سی شارپ

  1. #1

    رشته در سی شارپ

    با سلام و خسته نباشید
    من 2تا سوال دارم که خیلی ام ضروریه لطفا سریع جوابم رو بدید
    البته می دونم که شاید جواب سوالاتم تو تاپیک های ایجاد شده باشه ولی تعداد تاپیک ها ماشالله انقدر زیاده که .......
    1.می خوام تو محیط سی شارپ یه struct ایجاد کنم،تو این استرکت می خوام یه آرایه داشته باشم ولی به کد ایجاد ارایه اررور میده!!! باید چی کار کنم؟؟؟؟

    2.می خوام بعد از ایجاد یک رشته کارکتر 5 اش رو با کارامتر جدید عوض کنم،چه طوری ؟؟؟
    وفتی با اندیس ها کار میکنم اررور میده


    ممنونم لطفا سریع فقط
    خیلی گیرم

  2. #2

    Cool نقل قول: رشته در سی شارپ

    سلام
    این کد واسه اشکال اول


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace Temp
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    struct test
    {
    public string str;
    int n;
    };

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    test t = new test();
    t.str = "SalaM";
    label1.Text = t.str;
    }
    }
    }


  3. #3

    Cool نقل قول: رشته در سی شارپ

    اینم برای مشکل ذوم
    کدی که نوشتم ، کد درست و منطقی نیست
    اما شاید اگه خیلی عجله داری، کارت رو راه بندازه
    موفق باشی


    string str;
    char[] ch = new char[15];
    str = "123456789";
    MessageBox.Show(str);
    ch = str.ToCharArray();
    ch[5] = 'A';
    str = string.Empty;
    for (int i = 0; i < ch.Length; i++)
    str += ch[i].ToString();
    MessageBox.Show(str);

  4. #4

    نقل قول: رشته در سی شارپ

    ممنونم ولی آخه تو برنامه ای که واسه مشکل اولم گذاشتین اصلا آرایه ای تو استراکت نیست!!!!!
    من این کد رو تو استراکت قرار می دم اررور می ده
    public
    ;[int [] name = newint[20
    به این دستور گیر می ده
    یعنی نباید تو استرکت ارایه داسته باشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: رشته در سی شارپ

    سلام
    چرا گیر دادی به استراکت از یه تابع استفده کن که کاراییش بهتر و بیشتر از استراکته

  6. #6

    نقل قول: رشته در سی شارپ

    زمان تعریف Struct فقط میتونید اسم و نوع فیلد رو تعریف کنید. وقتی که یک شئ از Struct درست میکنید میتونید برای فیلدهای شئ حد و اندازه تعیین کنید.
    public struct MyStruct
    {
    public int[] name;
    }


    MyStruct test = new MyStruct();
    test.name = new int[20];

    می خوام بعد از ایجاد یک رشته کارکتر 5 اش رو با کارامتر جدید عوض کنم،چه طوری ؟؟؟
    string Name = "Reza Yarahmadi";
    Name = Name.Insert(4, "\\");
    Name = Name.Remove(5, 1);

  7. #7

    نقل قول: رشته در سی شارپ

    خیلی ممنون از دوستان
    عالی بود مشکل ام حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •