نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: به چه دلیل اجرای دستور INSERT با خطای ...Must declare the variable مواجه می شود؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار danijoon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    93

    به چه دلیل اجرای دستور INSERT با خطای ...Must declare the variable مواجه می شود؟

    سلام
    من می خوام مقدار textbox رو بریزم تو بانک
    گیر کردم
    به execuetnonquery گیر میده
    کمک
    ارورش اینه:Must declare the variable '@n'.
    مقادیر رو میگیره اما زمان وارد کردن به بانک error میده

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ديار يار
    پست
    97

    نقل قول: مشکل در دستور insert

    سلام.
    شما بايد قبل از استفاده از پارامتر ها در C#‎ اونا رو تعريف كني

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: مشکل در دستور insert

    نقل قول نوشته شده توسط danijoon مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام مقدار textbox رو بریزم تو بانک
    گیر کردم
    به execuetnonquery گیر میده
    کمک
    ارورش اینه:Must declare the variable '@n'.
    مقادیر رو میگیره اما زمان وارد کردن به بانک error میده
    سلام:
    اینجوری که پیام نشون میده یعنی شما از یه متغری که تعریف نشده داری استفاده میکنی.
    کد رو بذار تا بیشتر راهنمایی بشی

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار danijoon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    93

    نقل قول: مشکل در دستور insert

    اینم سورس
    ممنون میشم اگه کمک کنید
    protectedvoid Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string n, f, em, a, p;
    n = Request["name"];
    f = Request["family"];
    em = Request["email"];
    a = Request["address"];
    p = Request["password"];
    string cs = "Persist Security Info=False;Integrated Security=true;Initial Catalog=mahsa;server=(local)";
    SqlConnection myConnection = newSqlConnection(cs);
    string myInsertQuery = "INSERT INTO members (name,family,email,address,password) values(@n,@f,@em,@a,@p)";
    SqlCommand myCommand = newSqlCommand(myInsertQuery);

    myCommand.Connection = myConnection;

    myConnection.Open();

    myCommand.ExecuteNonQuery();
    myCommand.Parameters.Add("@n",name.Text);
    myCommand.Parameters.Add("@f",family.Text);
    myCommand.Parameters.Add("@em",email.Text);
    myCommand.Parameters.Add("@a",address.Text);
    myCommand.Parameters.Add("@p",password);

    myCommand.Connection.Close();
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: مشکل در دستور insert

    سلام دوست عزیز از می تونی از نمونه کد زیر استفاده کنی
      public void save_maseer(string id, string type, string name, string cost)
    {
    try
    {
    connect();
    cmd.CommandText = "Insert Into maseer([id],[type],[name],[cost]) Values('" + id +
    "', '" + type +
    "', '" + name +
    "', '" + cost + "')";
    cmd.Connection = cnn;
    sd.SelectCommand = cmd;
    cnn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cnn.Close();
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("can not save_maseer to sqlserver");
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: به چه دلیل اجرای دستور INSERT با خطای ...Must declare the variable مواجه می شود؟

    سلام
    شما به جای parameter ها باید placeHolder ها استفاده کنید .

    myCommand.Parameters.Add("@n",name.Text);
    این اعلان باعث میشه متغیر @n به engine دیتابیس بره .
    ولی اگر از

    myCommand.Parameters.AdWithValue("@n",name.Text);

    استفاده کنید می تونید در دستور sql که توی کد برنامه هست ازش استفاده کنید .

    مثل :

    cmd.CommandText="select * from table where name=@n";


    موفق باشید .

  7. #7

    نقل قول: به چه دلیل اجرای دستور INSERT با خطای ...Must declare the variable مواجه می شود؟

    من این ارور رو بهم میده برای cmd.executeNonQuery():
    The field is too small to accept the amount of data you attempted to add. Try inserting or pasting less data.

    چرا؟

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: به چه دلیل اجرای دستور INSERT با خطای ...Must declare the variable مواجه می شود؟

    در سورس بالا مشکل از اینه که اول کوئری اجرا شده و بعد پارامترها پاس داده شده ، لذا باید خط اجرای کوئری رو برد بعد از ارسال پارامترهای کوئری !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •