نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جستجوی رشته ها

  1. #1

    جستجوی رشته ها

    سلام دوستان:


    من دو تا سوال در مورد جستجوی رشته ها داشتم.

    1)من توی یکی از جداول دیتابیسم 10تا فیلد دارم که تاریخ شمسی هستن و من از نوع رشته تعریفشون کردم. حالا می خوام سرچ کنم که مثلا در فلان تاریخ چه اتفاقی افتاده. برای این کار باید تمام فیلد ها رو or کنم.
    کد:



    adoQuery1.SQL.Clear;
    temp1:=',tozihat from edareh,name,mahdude where edareh.shomaretarh=name.shomaretarh and edareh.shomaretarh=mahdude.shomaretarh and (piktaj=';
    temp1:=temp1+QuotedStr(tarikh)+'or kandekari='+QuotedStr(tarikh)+'or kandekari1='+QuotedStr(tarikh);
    adoQuery1.SQL.Add('select Distinct sherkatname,edareh.shomaretarh,shomaredasturekar ,khiaban ,kuche ,fname ,lname ');
    adoquery1.sql.add(temp1);
    temp2:='or nasbetir=';
    temp2:=temp2+QuotedStr(tarikh);
    adoquery1.SQL.Add(temp2+')');
    adoQuery1.open;




    تا اینجا درست کار می کنه، اما اگه یهor با یه فیلد دیگه بهش اضافه کنم این ارورو میده!!!!



    Incorrect syntax near ‘1388/04/05’
    این تاریخ رو توی edit نوشتم. خواهشا راهنماییم کنین.
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan_ei : یک شنبه 22 فروردین 1389 در 01:12 صبح

  2. #2

    نقل قول: جستجوی رشته ها

    درود :

    1) ehsan_ei عزیز ، همیشه سعی کن کد های برنامه رو اون جوری بنویسی که بشه راحت به خونی .
    این کد ها اون قدر تو در تو و شلوغ هست که آدم توش می مونه چی برسه به ماشین .

    تا اینجا درست کار می کنه، اما اگه یهor با یه فیلد دیگه بهش اضافه کنم این ارورو میده!!!!
    تا کجا درست کار می کنه ! یه دستور دیگه به کجا اضافه کنی ؟

    2) این Cost از چه نوعی است ؟
    چه خطایی میده ؟

    فکر خوش .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    419

    نقل قول: جستجوی رشته ها

    از كد زير ميتوني استفاده كني :


    with adoquery1 do
    begin
    sql.clear;
    sql.Add('select * from edareh where cost between '+#39+Edit1.Text+#39+' and '+#39+Edit2.Text+#39+' ; ');
    open;
    end;

  4. #4

    نقل قول: جستجوی رشته ها

    سلام دوست عزیز:
    اون کدی که نوشتم درست کار می کنه. اما وقتی به temp2 این رو اضافه می کنم:

     
    +'nasbetir1'+QuotedStr(tarikh);

    یعنی temp2 برابر میشه با:




    temp2:=temp2+QuotedStr(tarikh)+'nasbetir1'+QuotedS tr(tarikh);


    این ارور رو میده:


    Incorrect syntax near ‘1388/04/05’


    این تاریخ رو توی edit از کاربر میگیره

    لطفا راهنماییم کنین.خیلی مهمه
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan_ei : یک شنبه 22 فروردین 1389 در 01:15 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FiACKER
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    روي صندلي ديگه
    پست
    222

    نقل قول: جستجوی رشته ها

    +'nasbetir1'+QuotedStr(tarikh);


    شما اسم فیلد رو چسبوندین به تاریخ ! کار نمیکنه دیگه

    +'nasbetir1 = '+QuotedStr(tarikh);

  6. #6

    نقل قول: جستجوی رشته ها

    سلام دوست عزیز:
    ببخشید، من اشتباه تایپ کرده بودم ، من اون = رو میذاشتم اما ارورو میده. علتش چیز دیگه ای هست!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •