نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر یک عکس هنگام Hover شدن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    تغییر یک عکس هنگام Hover شدن

    سلام دوستان
    چطور میشه یه لینک داشت که وقتی روش می ریم مثلا یک Image که در صفحه است تغییر پیدا کنه و وقتی روش کلیک میکنیم به صفحه دیگه بره
    البته منظور من یه چیزی شبیه همون Hover لینک است


    یا مثلا وقتی روی لینک های Tree میرم اون عکس صفحه عوض بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: یک سوال راجب Hover لینک

    اين كــارها اصولا با JavaScript , J query انجــام مي دن .

    با Client Event هـا .
    مثلا مي تونيد از لينك شروع كنيد .

    <a href="test.aspx"   onmouseover="style.color= 'orange'; style.textDecoration = 'underline';"
    onmouseout="style.color= '#666666';style.textDecoration = 'none'"
    style="color: #666666; text-decoration: none">this is an example</a>

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: یک سوال راجب Hover لینک

    مرسی
    ولی من میخوام Image که درصفحه دارم عکسش تغییر پیدا کنه

  4. #4

    نقل قول: یک سوال راجب Hover لینک

    فکر کنم منظور شما این باشد :

    <a href="./YourPage.html" onmouseover="SetImage('Image1','images/2.jpg');return false;" onmouseout="SetImage('Image1','images/1.jpg');return false;"><img src="/images/1.jpg" id="Image1" alt="" align="top" border="0" style="width:128px;height:128px;"></a>
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: یک سوال راجب Hover لینک

    تو اينترنت Search كنيد پيدا مي كنيد . تو onmouseover مي تونيد Background صفحه تون رو عوض كنيد .

    <html>
    <head>
    <style>
    #Good {
    background-repeat: no-repeat;
    background-position: center center;
    background-image: url(images/image40.gif);
    }
    </style>
    <script>
    <!--
    function changeImage() {
    newImage = "url(images/image41.gif)";
    document.getElementById('Good').style.backgroundIm age = newImage;
    }
    //-->
    </script>
    </head>
    <body>
    <table>
    <tr>
    <td id="Td1"><br>Hopefully there is a nice picture behind me :P</td>
    </tr>
    <tr>
    <td><a href="#" onmouseover="changeImage()">sample text</a>><td>
    </table>
    </body>
    </html>

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار AhoO-sh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    tehran
    پست
    84

    نقل قول: تغییر یک عکس هنگام Hover شدن

    مرسی دوستان

    من می خوام یه چیزی مثل این سایت داشته باشم

    http://www.siemens-home.co.uk/

    البته حالا نه اینکه هدر عوض شه
    میخوام یه عکس داشته یاشم که اون عکس تغییر کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: تغییر یک عکس هنگام Hover شدن

    طريقه انجـام شدن اين كـار رو بهت گفتيم ، ديگه بقيش با خودته .
    چون كدش همينه .
    حآلا تو متناسب با نيازت مي توني تغييرش بدي

  8. #8

    نقل قول: تغییر یک عکس هنگام Hover شدن

    منظور شما این هست که یک عکس داشته باشید وقتی موس روی آن رفت تغییر کند ؟!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: تغییر یک عکس هنگام Hover شدن

    بابا اين بنده خدا فايل فلش ديده ميگه عكس...................بي خيال

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: تغییر یک عکس هنگام Hover شدن

    نقل قول نوشته شده توسط AhoO-sh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    چطور میشه یه لینک داشت که وقتی روش می ریم مثلا یک Image که در صفحه است تغییر پیدا کنه و وقتی روش کلیک میکنیم به صفحه دیگه بره
    البته منظور من یه چیزی شبیه همون Hover لینک است
    یا مثلا وقتی روی لینک های Tree میرم اون عکس صفحه عوض بشه
    سلام اگه میخوای یه لینک داشته باشی که وقتی موس رفت روش فقط باید دو تا کلاس سی اس اس براش تعریف کنی همین:

    <style type="text/css">
    .test
    {
    text-decoration: none;
    background-image: url('عکس حالت عادی');
    display: block;
    width: 40px;
    height: 40px;
    }
    .test:hover
    {
    text-decoration: underline;
    background-image: url('عکس حالت موس اور');
    }
    </style>
    <a href="#" class="test">aaa</a>

    نیازی به جاوا اسکریپت نیست
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •