نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغيير رزوليشن مانيتور هنگام ورود و تغيير به حالت اول هنگام خروج

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    Question تغيير رزوليشن مانيتور هنگام ورود و تغيير به حالت اول هنگام خروج

    با سلام
    من چند تاپيك در مورد اين موضوع پيدا كردم، ولي جوابم پيدا نكردم
    من مي خوام با استفاده از توابع API اين كار هارو انجام بدم يعني بدون استفاده از ocx

    تغيير رزوليشن رو با كد بلدم ولي برگشتشو با حالت اول بلد نيستم

    با تشكر از دوستاني كه راهنمايي مي كنند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: تغيير رزوليشن مانيتور هنگام ورود و تغيير به حالت اول هنگام خروج

    سلام دوست عزیز .

    این هم دقیقا چیزی که خواستید .

    موفق باشید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    نقل قول: تغيير رزوليشن مانيتور هنگام ورود و تغيير به حالت اول هنگام خروج

    نقل قول نوشته شده توسط butterfly8528 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .

    این هم دقیقا چیزی که خواستید .

    موفق باشید .
    با تشكر از لطف شما
    فقط يك مشكل، در بعضي از مانيتورها كار نمي كنه به خاطر اينكه قسمت اخر تابع Call ChangeRes(1024, 768, 32, 85) همون عدد 85 مربوط به screen refresh rate بستگي به صفحه نمايش داره
    مثلا بعضي از مانيتور ها نهايت اين عدد 75 و در بعضي از اونها 60 وقتي عددي بيشتر از اين در قسمت اخر تابع داده مي شه دستور اجرا نميشه
    ميشه اصلا بي خيال اين قسمت شد ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار butterfly8528
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    CLR
    پست
    896

    نقل قول: تغيير رزوليشن مانيتور هنگام ورود و تغيير به حالت اول هنگام خروج

    سلام .

    کد های رویداد Form_Load رو به صورت زیر تغییر بدید .

    Private Sub Form_Load()
    Call GetCurrentRes
    Call ChangeRes(1024, 768, 32, OldFreq)
    ' or
    ' Call ChangeRes(1024, 768, 32, 0)
    End Sub


    ميشه اصلا بي خيال اين قسمت شد ؟
    بله، برای این پارامتر میتوانید عدد 0 رو وارد کنید :

    Call ChangeRes(1024, 768, 32, 0)


    موفق باشید .

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •