نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جستوجو در ديتابيس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    جستوجو در ديتابيس

    سلام
    يه سوال در رابطه با جستوجو تو ديتابيس داشتم
    من يه فرم دارم كه نام ،نام خانوادگي،سابقه ي كاري،مدرك و... رو توش براي جستو جو وارد ميكنيم
    ورود اطلاعات دلخواهه ، يعني اگه هيچ اطلاعاتي وارد نشه و دكمه ي سرچ زده شه كل اطلاعات موجود تو ديتابيس رو ميده ، اگه فقط نام وارد كنه مثلا نام = محمد،هركسي كه اسمش محمد ميده، اگه نام ونام خانوادگي وارد كنه مثلا نام =محمد و نام خانوادگي = محمدي هر كسي كه اسم وفاميلش محمد محمدي باشه ميده
    يه روش واسه اين كار استفاده از if-elseif كه بهينه نيست و تعداد ifها زياد ميشه ،كسي مي تونه روشه ديگه اي پيشنهاد كنه

  2. #2

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    21

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    سلام یعنی کد مربوط به جستجو را میخواهید؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط msalim مشاهده تاپیک
    اگه ميشه يه منبع فارس معرفي كنيد (من sql رو در حد مبتدي بلدم )ممنون

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط سونیان مشاهده تاپیک
    سلام یعنی کد مربوط به جستجو را میخواهید؟
    كد مربوط به جستوجو رو مي خوام تحت شرايطي كه اگه يه textbox بيشتر پر شد جستوجو محدود تر بشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    دوست عزیز اگر منظورت را فهمیده باشم ، برای این کار می تونی یک combobox در فرم اضافه کنی و collection
    بر اساس فیلد های که میخواهی قرار بده سپس به تعداد فیلدهای که می خواهید جستجو کنی textbox قرار بده بعد با کد نویسی در combobox (به جای if - else از switch - case استفاده کن برا مثال اگر در combox کاربر نام را انتخاب کرد textbox مربوط به نام فعال بشه
    سرچ را انجام بده
    خوش باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    سلام
    در زمان ساختن query باید چک کنید : اگر TextBoxX پر بود بیاد به رشته دستور sql مثلا اضافه کنه:
    strSql+=" and age="+txtAge.text;

    موفق باشید .

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    در زمان ساختن query باید چک کنید : اگر TextBoxX پر بود بیاد به رشته دستور sql مثلا اضافه کنه:
    strSql+=" and age="+txtAge.text;

    موفق باشید .
    M.YasPro عزيز من اين كاررو كردم اما چون بعضي اوقات بعد از where , and مياد از برنامه خارج ميشه
    اين كد دكمه سرچه

    strqry = "select * from order1 where ";
    if (txtport .Text !="")
    strqry +=
    "portage=@port ";
    if (txtown.Text != "")
    strqry +=
    "and owner=@own ";
    if (txttype.Text != "")
    strqry +=
    "and typeofbtmn=@type ";
    if (txtsize.Text != "")
    strqry +=
    "and size=@size ";
    if (txtordernum.Text != "")
    strqry +=
    "and order#=@order";
    if (strqry == "select * from order1 where ")
    strqry =
    "select * from order1";

    SqlConnection con1 = newSqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename='C:\\Documen ts and Settings\\Dear-User\\Desktop\\FEEDAR_C#‎\\FEEDAR\\FEEDAR\\Database .mdf';Integrated Security=True;User Instance=True");
    ObjDataAdapter =
    newSqlDataAdapter(strqry, con1);
    ObjDataAdapter.SelectCommand.Parameters.AddWithVal ue(
    "@port", txtport.Text);
    ObjDataAdapter.SelectCommand.Parameters.AddWithVal ue(
    "@type", txttype.Text);
    ObjDataAdapter.SelectCommand.Parameters.AddWithVal ue(
    "@order", txtordernum.Text);
    ObjDataAdapter.SelectCommand.Parameters.AddWithVal ue(
    "@size", txtsize.Text);
    ObjDataAdapter.SelectCommand.Parameters.AddWithVal ue(
    "@own", txtown.Text);
    con1.Open();
    ObjDataAdapter.Fill(ObjDataSet,
    "order1");
    con1.Close();
    ObjDataAdapter =
    null;
    con1 =
    null;
    result_search search = newresult_search();
    search.input_controls =
    this;
    search.ShowDialog();

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    M.YasPro عزيز من اين كاررو كردم اما چون بعضي اوقات بعد از where , and مياد از برنامه خارج ميشه
    من منظورتونو متوجه نمیشم

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    من منظورتونو متوجه نمیشم
    فرض كنيد فقط txtownمقدار دهي شده باشه در اين صورت

    strqry = "select * from order1 where and owner=@own ";

    كه and اضافست

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    78

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    واسه رفع اين مشكل از يه متغير استفاده كردم و بررسي كردم كه اگر اين اولين جملست كه بعد از whereاضافه ميشه ،and حذف بشه
    راه اصولي هس كه از اون استفاده كنم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: جستوجو در ديتابيس

    شما به جای
    strqry = "select * from order1 where ";


    بنویسید :
    strqry = "select * from order1 where 1=1";


    موفق باشید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •