نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: وقتی کد را اجرا میکنم 2 تا رکورد وارد db میشه!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    Exclamation وقتی کد را اجرا میکنم 2 تا رکورد وارد db میشه!

    میخوام کم کم گریه کنم

    یک کد نوشتم که اطلاعاتی را وارد db بکنه, وقتی کد را اجرا میکنم 2 تا رکورد وارد db میشه!!!
    صد مدل امتحان کردم بازم نشد! آخر کد را از برنامه جدا کردم به شکل زیر

    $conn= mysql_connect('localhost','user','pass') or die('Error');
    $select= mysql_select_db('db',$conn);

    $taaa= '30';
    $taab= '25';
    $date= mktime();

    $insert= mysql_query("INSERT INTO test (taaa,taab,date) VALUES ('$taaa','$taab','$date')");
    echo 'ok';



    CREATE TABLE test (
    id smallint(2) unsigned NOT NULL auto_increment,
    taaa smallint(2) NOT NULL default '0',
    taab smallint(2) NOT NULL default '0',
    date int(4) NOT NULL default '1270965942',
    PRIMARY KEY (id)
    )TYPE=MyISAM;


    هم در لوکال هم در سرور تست کردم بارم 2 تا رکورد وارد میکنه!!!
    میشه شما هم تست کنید و راهنمایی کنید.

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل بسیار عجیب!

    یعنی چی دوتا رکورد ثبت میکنه؟
    یعنی هردفعه دوبار اعداد وارد دیتابیس میشه یا فقط دوبار اعداد ثبت میشه و دیگه نمیشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: مشکل بسیار عجیب!

    نقل قول نوشته شده توسط iner30 مشاهده تاپیک
    یعنی چی دوتا رکورد ثبت میکنه؟
    یعنی هردفعه دوبار اعداد وارد دیتابیس میشه یا فقط دوبار اعداد ثبت میشه و دیگه نمیشه؟
    دوبار اعداد را وارد دیتابیس میکنه, نمیفهمم چرا!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: مشکل بسیار عجیب!

    سلام
    مطمئن هستی که بعد از ذخیره رکورد صفحه رو دوباره رفرش نمیکنی ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: مشکل بسیار عجیب!

    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    سلام
    مطمئن هستی که بعد از ذخیره رکورد صفحه رو دوباره رفرش نمیکنی ؟
    آره مطمن هستم. البته این هم مطمن هستم که دارم یک اشتباهی میکنم اما نمیدونم کجا!؟
    کدهام دقیقا همینه میتونید تست کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709

    نقل قول: مشکل بسیار عجیب!

    نقل قول نوشته شده توسط sedamorde مشاهده تاپیک
    آره مطمن هستم. البته این هم مطمن هستم که دارم یک اشتباهی میکنم اما نمیدونم کجا!؟
    کدهام دقیقا همینه میتونید تست کنید.
    سلام
    من دقیقا کدهای شما رو نوشتم و امتحان کردم اما هر بار فقط یک رکورد ذخیره میشه نه دو رکورد. فکر کنم شما بعد از زخیره صفحه رو یکبار ( حال دستی یا به کد یا f5 رفرش میکنید)
    یا با سایر براوزرها امتحان کن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sedamorde
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    240

    نقل قول: مشکل بسیار عجیب!

    نقل قول نوشته شده توسط Hossein Bazyan مشاهده تاپیک
    سلام
    من دقیقا کدهای شما رو نوشتم و امتحان کردم اما هر بار فقط یک رکورد ذخیره میشه نه دو رکورد. فکر کنم شما بعد از زخیره صفحه رو یکبار ( حال دستی یا به کد یا f5 رفرش میکنید)
    یا با سایر براوزرها امتحان کن
    Hossein Bazyan مرســـی, حق با شما بود مشکل از سیستم من بود!
    از سیستم دیگه همه چیز درست کار میکنه! اما تجربه جالبی برام بود بخصوص وقتی اینطوری شدم!!

    مرسی :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •