نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    سلام
    من می خواهم اگر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    من می خواهم اگر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100
    می شه بیشتر توضیح بدید ؟یعنی واضح تر!!
    منظورتون متن لیبل است؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    اگر ورودی 100,101,102,104 در یک خط باشد یعنی با ویرگول جدا شده باشد هر کدام را جدا کند مثلا هرکدام در یک خط. که چهارخط جدا ازهم شود.

  4. #4

    نقل قول: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    قبلا درباره اش توضیح دادم، کد هم نوشتم. اون متن رو بدید به خصوصیت DelimitedText یک StringList، و خصوصیت Delimiter آن را هم روی کاما (,) تنظیم کنید، خودش اون رو به رشته های مجزا شده بر اساس کاما تبدیل میکنه. رشته های مجزا شده رو می تونید با استفاده از خصوصیت Items از StringList بخونید. چون قبلا کدش را اینجا گذاشتم، مجددا کدش را نمی نویسم. جستجو کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    نقل قول: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    قبلا درباره اش توضیح دادم، کد هم نوشتم. اون متن رو بدید به خصوصیت DelimitedText یک StringList، و خصوصیت Delimiter آن را هم روی کاما (,) تنظیم کنید، خودش اون رو به رشته های مجزا شده بر اساس کاما تبدیل میکنه. رشته های مجزا شده رو می تونید با استفاده از خصوصیت Items از StringList بخونید. چون قبلا کدش را اینجا گذاشتم، مجددا کدش را نمی نویسم. جستجو کنید.
    سلام
    هرچه گشتم پيدا نكردم!

  6. #6

    نقل قول: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    این طوری هم میشه :
    یک Type به صورت زیر تعریف کنید :
    type
    TStrs = array of String;


    تابع زیر رو هم در سورس برنامتون بنویسید :
    function SplitString(S : String; D : Char) : TStrs;
    var
    I, L : Integer;
    begin
    L := 0;

    for I := 1 to Length(S) do
    begin
    if S[I] = D then
    L := L + 1;
    end;

    if L = 0 then
    Exit;

    SetLength(Result, L + 1);

    for I := 0 to L do
    begin
    if Pos(String(D), S) <> 0 then
    begin
    Result[I] := Copy(S, 1, Pos(String(D), S)-1);
    Delete(S, 1, Pos(String(D), S));
    end
    else
    Result[I] := S;
    end;
    end;

    برای ورودی های تابع به S مقدار رشته ی اصلی رو بدید ( مثلا : 100,200,300 ) و به D هم یک کارکتر به عنوان جدا کننده مثل ',' بدید تا بر اساس اون رشته ها جدا بشن ، در نهایت به صورت زیر می تونید مقادیر رو در یک نوع TStrs که از نوع آرایه تعریف کردید داشته باشید ( مثال ) :
    var
    M : TStrs;
    S : String;
    begin
    S := '100,200,300';
    M := SplitString(S, ',');
    end;


    یک برنامه ی نمونه هم ضمیمه کردم ...

    موفق باشید ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    204

    نقل قول: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    محمود جان، چرا لقمه را دور سرت چرخوندی؟
    آقای کشاورز که راه بهتر را گفته که:

    var
    MyStrLst: TStringList;
    begin
    MyStrLst := TStringList.Create;
    MyStrLst.Delimiter := ',';
    MyStrLst.Text := '101,102,103';
    ShowMessage(MyStrLst.String[2]);
    end;


    یا علی... موفق باشی...

  8. #8

    نقل قول: گر lable0=100,101,102,104 باشد آنگاه lable4=104,lable3=102,lable2=101,lable1=100

    نقل قول نوشته شده توسط alinikaein مشاهده تاپیک
    محمود جان، چرا لقمه را دور سرت چرخوندی؟
    آقای کشاورز که راه بهتر را گفته که:

    var
    MyStrLst: TStringList;
    begin
    MyStrLst := TStringList.Create;
    MyStrLst.Delimiter := ',';
    MyStrLst.Text := '101,102,103';
    ShowMessage(MyStrLst.String[2]);
    end;


    یا علی... موفق باشی...
    کدتون اشکال دار ، تصحیح شدش اینه :

    var
    MyStrLst: TStringList;
    begin
    MyStrLst := TStringList.Create;
    MyStrLst.Delimiter := ',';
    MyStrLst.DelimitedText := '101,102,103';
    ShowMessage(MyStrLst.Strings[2]);
    end;

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •