نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

    سلام به دوستان

    من میخواستم دیتا گرید ویو رو با داده های خاص پر کنم این کدا تو هر برنامه ای غیر از این برنامه کار می کنن.نمیدونم چرا ؟؟؟؟
    اگه میشه یه راهنمایی کنید یا روش دیگه ای پیشنهاد کنید


    public void load(string str2)
    {
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter();
    sda.SelectCommand = new SqlCommand();
    sda.SelectCommand.Connection = con;
    sda.SelectCommand.CommandText = str2;
    DataTable dt = new DataTable();
    sda.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    /////////////////////
    /////////////////
    load("select * from trba where id='" + int.Parse(str) + "'");



    برنامه خط sda.Fill(dt); رو اجرا نمیکنه
    اگر چیز اضافه تری نیاز هست بگید تا بزارم

    با تشکر فراوان..........

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    نا کجا باد
    پست
    813

    نقل قول: پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

    دوست عزیز سعی همیشه از کلاس استفاده کنی و توابع را در داخل کلاس بنویسی و دستورات sql را داخل توابع قرار بده آرگومان تابع همان id باشه برای مثال : دوست عزیز می تونی به جای dataset از datatabel استفاده کنی
     public DataSet present_maseer(string type,string name)
    {
    try
    {
    connect();
    cmd.CommandText = "SELECT * FROM maseer WHERE ([type] = N'" + type + "')";
    cmd.CommandText += " and ([name] = N'" + name + "')";
    cmd.Connection = cnn;
    sd.SelectCommand = cmd;
    cnn.Open();
    ds.Clear();
    sd.Fill(ds, "maseer");
    cnn.Close();
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.Show("خطا در نمایش اطلاعات مورد نظر");
    }
    return ds;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    سلام به دوستان

    من میخواستم دیتا گرید ویو رو با داده های خاص پر کنم این کدا تو هر برنامه ای غیر از این برنامه کار می کنن.نمیدونم چرا ؟؟؟؟
    اگه میشه یه راهنمایی کنید یا روش دیگه ای پیشنهاد کنید


    public void load(string str2)
    {
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter();
    sda.SelectCommand = new SqlCommand();
    sda.SelectCommand.Connection = con;
    sda.SelectCommand.CommandText = str2;
    DataTable dt = new DataTable();
    sda.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    /////////////////////
    /////////////////
    load("select * from trba where id='" + int.Parse(str) + "'");



    برنامه خط sda.Fill(dt); رو اجرا نمیکنه
    اگر چیز اضافه تری نیاز هست بگید تا بزارم

    با تشکر فراوان..........
    سلام
    شی con کجاست ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    شی con کجاست ؟
    شی con همون شی از کلاس sqlconnection هست که به sqlserver وصل می شه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

    نقل قول نوشته شده توسط pooyan3000 مشاهده تاپیک
    شی con همون شی از کلاس sqlconnection هست که به sqlserver وصل می شه
    سلام
    نشد! کجا تعریف شده؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

    سلام به همه
    con قبلا تعریف شده و هیچ مشکلی نداره این کدهایی که گذاشتم مال تابع load هست که خودم نوشتمش و گفتم همه خطا کار می کنن غیر از sda.fill.(dt) حتی این کد رو تو یه برناوه جدید امتحان کردم کار می کنه. فقط اینجاست که کار نمی کنه
    ممنون میشم اگه کمکم کنید وسط پروژه پایانیم حیرون شدم!!!!!!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: پر کردن دیتا گریدویو با داده های خاص

    سلام
    اینو تست کن :

    public void load(string str2)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    new SqlDataAdapter(str2, con).Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }

    در ضمن یکبار دیگر گرید را روی فرم قرار بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •