نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: DllImport

  1. #1

    DllImport

    سلام
    لطفا مرا راهنمایی کنید

    'DllImport()'در سی شارپ جیست؟


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    29
    پست
    138

    نقل قول: DllImport

    dllimport برای استفاده از api های ویندوزه که از فضای نامی system.runtime.interopservices استفاده می کنه که دستورش اینجوری استفاده می شه:
    [dllimport("نام فایل dll") ,setlasterror=true)]
    بعد از api هایی که تو ابن فایل هستند می تونید استفاده کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •