نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    سلام خدمت دوستان گرامی


    وقتی توی لایه DAL کلاس های غیر از کلاس خودش ایجاد می کنم توی لایهBLL نمی تونم از آن کلاس ها استفاده کنم ، چرا ؟

    لازم بذکر است که Add Reference را انجام دادم و می تونم از کلاسی که در لایه DAL ابتدا ایجاد می شود استفاده کنم ولی کلاس های که بعدش خودم در DAL اضافه می کنم توی BLL بهشون دسترسی ندارم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان گرامی


    وقتی توی لایه DAL کلاس های غیر از کلاس خودش ایجاد می کنم توی لایهBLL نمی تونم از آن کلاس ها استفاده کنم ، چرا ؟

    لازم بذکر است که Add Reference را انجام دادم و می تونم از کلاسی که در لایه DAL ابتدا ایجاد می شود استفاده کنم ولی کلاس های که بعدش خودم در DAL اضافه می کنم توی BLL بهشون دسترسی ندارم .
    اگر یوزینگ نیم اسپیسها را هم اضافه کردید و هنوز کار نمیکنه یک ریبیلد کن، اگر بازهم کار نکرد پروژه را بفرست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    اگر یوزینگ نیم اسپیسها را هم اضافه کردید و هنوز کار نمیکنه یک ریبیلد کن، اگر بازهم کار نکرد پروژه را بفرست
    باز کار نکرد.

    این هم پروژه http://uploading.com/files/3b532cbm/WFA.rar/

    سرور دوم اگه سرور اول جواب نداد http://www.easy-share.com/1909902233/WFA.rar

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    کسی نیست راه حلی برای مشکل من پیدا کنه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک
    کسی نیست راه حلی برای مشکل من پیدا کنه ؟
    دیدم که در بی‌ال‌ال به دال رفرنس نداده شده بود.
    همین، در ضمن اسمه کلاسها را عوض میکردید کلاس Class۱ در بی‌ال‌ال را با کلاس Class۱ در دال کمپایلر اشتباه نمیگرفت.

    ضمیمه شد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip WFA.zip‏ (41.1 کیلوبایت, 9 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک

    دیدم که در بی‌ال‌ال به دال رفرنس نداده شده بود.
    چرا دوست عزیز اگر بیشتر دقت کنید می بینید که در پوشه Reference مربوط به لایه BLL رفرنسی به نام DAL وجود دارد

    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    همین، در ضمن اسمه کلاسها را عوض میکردید کلاس Class۱ در بی‌ال‌ال را با کلاس Class۱ در دال کمپایلر اشتباه نمیگرفت.
    منظور شما این هست که اگه نام کلاس ها یکسان باشد کامپایلر اشتباه می کنید ؟
    من نام کلاس ها را تغییر دادم باز کار نکرد ، ممنون می شوم اگر عیب پروژه را برطرف کنید.


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک

    چرا دوست عزیز اگر بیشتر دقت کنید می بینید که در پوشه Reference مربوط به لایه BLL رفرنسی به نام DAL وجود دارد



    منظور شما این هست که اگه نام کلاس ها یکسان باشد کامپایلر اشتباه می کنید ؟
    من نام کلاس ها را تغییر دادم باز کار نکرد ، ممنون می شوم اگر عیب پروژه را برطرف کنید.
    در پست قبلیم درستش ضمیمه شده بود.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    سلام

    درست نشد
    دوست عزیز شما دو کلاس دیگه من ( class2 & class3 ) را در لایه DAL پاک کردین من می خواستم آنها را در BLL استفاده کنم وگرنه class1 که قبلا هم در BLL می شود استفاده کرد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک
    سلام

    درست نشد
    دوست عزیز شما دو کلاس دیگه من ( class2 & class3 ) را در لایه DAL پاک کردین من می خواستم آنها را در BLL استفاده کنم وگرنه class1 که قبلا هم در BLL می شود استفاده کرد
    فرق بینه :
     

    public class Class1
    {
    }

    و
     

    class Class2
    {
    }


    چیه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار jas1387
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مرکز ایران
    پست
    326

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    من یه پروژه بزرگ داشتم که نتونستم اون را روی سرور بزارم برای همین اومدم و یه پروژه خیلی ساده براساس معماری سه لایه پیدا کردم وقتی مشکلم در این پروژه ساده حل بشه من خودم توی پروژه اصلی مشکلم را حل کنم

    در ضمن من برای هر جدول ام در دیتابیس یه کلاس در هر کدوم از لایه ها ایجاد کرده ام

    مثلا کلاس 1 همان DLCompany است یا کلاس 2 DLCustomer است

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: عدم تشخیص لایه در معماری 3 لایه

    نقل قول نوشته شده توسط jas1387 مشاهده تاپیک
    من یه پروژه بزرگ داشتم که نتونستم اون را روی سرور بزارم برای همین اومدم و یه پروژه خیلی ساده براساس معماری سه لایه پیدا کردم وقتی مشکلم در این پروژه ساده حل بشه من خودم توی پروژه اصلی مشکلم را حل کنم

    در ضمن من برای هر جدول ام در دیتابیس یه کلاس در هر کدوم از لایه ها ایجاد کرده ام

    مثلا کلاس 1 همان DLCompany است یا کلاس 2 DLCustomer است
    چیزی که در پست قبلیم فرستادم را نگرفتید:
    یک پابلیک جلویه کلاسی که از اسمبلی دیگر میخواهید دسترسی داشته باشید بزارید، در ضمن یک مثال ساده از پروژه ۳ لایه در همین پست ضمیمه شده.


    در ضمن در مورد ۳ لایه نویسی در این توپیک بحث شده بود:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=27351
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •