نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: tooltip چشمک زن در ویستا !!!

  1. #1

    Question tooltip چشمک زن در ویستا !!!

    چرا tooltip در ویندوز ویستا و ویندوز 7 چشمک می زند اما در xp درست کار می کند؟؟؟!!!




    نمونه برنامه :
    namespace vistaTooltipFlicker
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    ToolTip toolTip;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    toolTip = new ToolTip();
    }
    private void panel1_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    toolTip.SetToolTip(panel1, "Test Test Test Test Test \n Test Test Test Test Test \n Test Test Test Test Test \n Test Test Test Test Test \n");
    }
    }
    }
    نمونه برنامه exe:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    سن
    43
    پست
    89

    نقل قول: tooltip چشمک زن در ویستا !!!

    حالا چشمک رو نمیدونم ولی چرا settooltip رو توی mousemove نوشتی معمولا اونو توی MouseHover می نویسند شاید بخشی از مشکل چشمک زدن هم مربوط به همین باشه

  3. #3

    نقل قول: tooltip چشمک زن در ویستا !!!

    "چرا settooltip رو توی mousemove نوشتی "


    چون می خوام با حرکت موس روی پنل (یا هر چیز دیگری) و یا در طول پنل ،tooltip نمایش داده بشه !
    لطفا به نمونه برنامه exe در بالا توجه بفرمایید .
    به هر حال ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •