نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

  1. #1

    مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

    visual studio 2010 ultimate

    مشکلی که من با اون برخورد کردم این هست که من اطلاعات را از دیتابیس میگیرم و داخل یک سری textbox میریزم.
    تا اینجا ایرادی نداره.
    اما
    وقتی وارد این textbox ها میشوم اطلاعات پاک میشوند.
    خالی...
    !!!!!!
    برنامه را تریس هم کردم که ببینم از جایی کاری کردم یا نه!
    اما چیزی نبود فقط از قبلی به بعدی منتقل میشود.
    یک مقدار گیج شدم.
    آیا شما هم یک چنین مشکلی دارید؟

    اینم کدش:


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT * FROM main WHERE(mobile = @mobile)", cnn);

    cmd.Parameters.AddWithValue("@mobile", mobile.Text );

    cnn.Open();
    SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
    DataTable dt = new DataTable() ;
    dt.Load (dr);

    cnn.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt ;
    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    //mobile.Text = dt.Rows[0]["moblie"].ToString();
    lname.Text = dt.Rows[0]["lname"].ToString();
    fname.Text = dt.Rows[0]["fname"].ToString();
    if ( (Convert.ToBoolean (dt.Rows[0]["sex"]) )== true )
    {
    male.Checked = true ;
    }
    else
    {
    femal.Checked = true;
    }
    ostan.Text = dt.Rows[0]["ostan"].ToString();
    city.Text = dt.Rows[0]["city"].ToString();
    addr.Text = dt.Rows[0]["addr"].ToString();
    cp.Text = dt.Rows[0]["cp"].ToString();
    pb.Text = dt.Rows[0]["pb"].ToString();
    email.Text = dt.Rows[0]["email"].ToString();
    }


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad meta
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    125

    نقل قول: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

    data table خود را به صورت global تعریف کنید ببینید درست می شه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار far9090
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    259

    نقل قول: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

    دوست عزیز شما برید لیست event های TextBox هاتون رو چک کنید و ببینید هیچکدام فعال نیستن . شاید داخل اون ها کدی نوشته باشین و با رفتن روی اون ها event هاشون فراخوانی می شن .

  4. #4

    نقل قول: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

    عرض کردم خدمت شما.
    نه
    هیچ ایونتی وجود ندارد.

    هیچی!!!!
    حتی تریس هم کردم . بالاخره آدم ی وقت اشتباه میکنه.

    در کل اشکال جالبیه.

  5. #5

    نقل قول: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

    یعنی اطلاعات پر میشن ولی وقتی روی تکست باکس کلیک میکنی اطلاعات خالی میشه؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

    وقتی روش کلیک میکنی نه.
    جالبیش اینه که وقتی با تب حرکت میکنی و روش فوکوس میشه


  7. #7

    نقل قول: مشکل: پاک شدن اطلاعات داخل textbox وقتی که وارد آن میشویم.

    فهمیدم چی شده!!!!
    طول فیلد زیاده
    وقتی اطلاعات رو میگیره میریزه داخل تکس باکس
    درسته
    وقتی هم روش کلیک میکنی درسته...
    اما وقتی با تب روش فوکوس میکنم
    خودش میره آخر مطلب یعنی آخر خط و اول خط دیگه دیده نمیشه!!!!
    به این میگن آخر سر کار رفتن.


    به هر حال دست همتون درد نکنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •