نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یافتن مختصات موس هنگام کلیک روی ZedGraph

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    یافتن مختصات موس هنگام کلیک روی ZedGraph

    سلام دوستان
    دارم با ZedGraph یه برنامه مینویسم . حالا میخوام مختصاتی رو که کاربر روی نمودار با کلیک موس نشون میده رو تو سیستم ثبت کنم . توجه داشته باشید این مختصات نسبت به نمودار هست نه x , y نسبت به فرم . مشکال دیگه ای که دارم میخوام اعداد محور x و y رو خودم بدم.زیرا اعدادی که خوش رو نمودار میکشه با اونی که من میخوام یکی نیست . من اعداد به صورت لگاریتمی میخوام.
    کسی هست راهنمایی کنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: یافتن مختصات موس هنگام کلیک روی ZedGraph

    hاولی رو خودم پیدا کردم مگذارم شاید به درد کس دیگه بخوره . فقط میمونه مشکل دوم
            private bool zedGraphControl1_MouseMoveEvent(ZedGraph.ZedGraphC  ontrol sender, MouseEventArgs e)
    {
    // Save the mouse location
    PointF mousePt = new PointF(e.X, e.Y);

    // Find the Chart rect that contains the current mouse location
    ZedGraph.GraphPane pane = sender.MasterPane.FindChartRect(mousePt);

    // If pane is non-null, we have a valid location. Otherwise, the mouse is not
    // within any chart rect.
    if (pane != null)
    {
    double x, y;
    // Convert the mouse location to X, and Y scale values
    pane.ReverseTransform(mousePt, out x, out y);
    // Format the status label text
    this.Text = "(" + x.ToString("f2") + ", " + y.ToString("f2") + ")";
    }
    else
    // If there is no valid data, then clear the status label text
    this.Text = string.Empty;

    // Return false to indicate we have not processed the MouseMoveEvent
    // ZedGraphControl should still go ahead and handle it
    return false;

    }

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: یافتن مختصات موس هنگام کلیک روی ZedGraph

    ببخشید این ZedGraph چیه ؟
    از کریستال ریپورت بهتره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: یافتن مختصات موس هنگام کلیک روی ZedGraph

    ربطی به کریستال ریپورت نداره . یه ابزار برای رسم نمودارهای پیشرفته هست برای اطلاعات بیشتر http://zedgraph.org

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •