مشاهده دست آورد نظرسنجی: اين تاپيك مناسب است؟

رای دهنده
96. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    93 96.88%
  • خير

    3 3.13%
صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 224

نام تاپیک: snippet های php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    Post snippet های php

    سلام دوستان
    من حیف دونستم که تالار php مثل تالارهای vb.net , C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ تاپیکی برای اسنیپت نداشته باشه
    حالا من می خوام با کمک دوستان این تاپیک رو راه اندازی کنم تا بشه به دوستان دیگه هم کمک کرد

    فقط چند نکته رو رعایت کنید که تاپیک بیش از حد شلوغ و باعث سردرگمی نشه :
    1. برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید
    2. اگر سوالی دارید به صورت پیغام خصوصی برای افراد ارسال کنید
    3. همچنين اول قطعه كدهاي ديگر دوستان رو مشاهده كنيد بعد قطعه كد خودتون رو بفرستيد تا از ارسال قطعه كدهاي مشابه جلوگيري بشه

    تقاضای دیگه اینه که توضیح مختصری درباره اسنیپت رو هم بدید و دیگه امیدوارم با کمک دوستان این تاپیک به یک تاپیک کاربردی تبدیل بشه
    --------------------------------------------------------------
    دوستان بعد از مدت ها دوباره چشم به اين تاپيك افتاد مي خوام دوباره اين تاپيك رو زنده كنم
    من ليست تمام قطعه كدهاي قرار رفته در اين تاپيك رو اينجا قرار مي دم

    امنيت


    كار با فايل


    كار با رشته ها


    كار با بانك اطلاعاتي


    توابع تبديل


    آرايه ها


    قطعه كدهاي ديگر


    Ajax
    آخرین ویرایش به وسیله Reza1607 : پنج شنبه 09 آذر 1391 در 08:27 صبح دلیل: قرار دادن فهرست

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    snippet name:بدست آوردن فرمت فایل (extension)

    در این قطعه کد با فرستادن نام فایل تابع پسوند اونو جدا کرده و برمی گردونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    highlight کردن کلمه
    در این اسنیپت با استفاده از جایگزاری کلمه مورد نظر(کلمه سرچ شده) به صورت رنگ قرمز درآمدن و از بقیه کلمه ها متمایز می شود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    کوتاه کردن کلمه های طولانی و گذاشتن ... به جای کلمه های حذف شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    نمایش سایز فایل با واحد های مناسب مثلا
    2 B,2 KB,2MB
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    لیست کردن فایل های داخل یک دایرکتوری
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    این یک اسنیپت فوق العاده است که زیاد به کار میاد
    کار این اسنیپت این هست که شما فایل هایی دارید که فقط می خواین اعضا سایت اونو دانلود کنند ولی اگه کاربر لینک رو داشته باشه می تونه با استفاده از نرم افزارهای مدیریت دانلود اونو بدون این که وارد کاربری بشه دانلود کنه ولی توی این کد شما آدرس واقعی فایل رو به کاربر نشون نمی دین و در عوض یک نام که تو جدولتون ذخیره شده رو نشونش می دیدن و زمانی که کاربر بخواد اون فایل رو دانلود یکنه چون فایلی با این نام وجود نداره نمی تونه دانلود کنه ولی اگه کاربری وارد کاربری شد شما با استفاده از نام آدرس واقعی فایل رو از جدول استخراج می کنید و انو با نامی که به کاربر نشون داده برای دانلود به کاربر ارائه می دین (چی گفتم )
    من یک نمونه هم گذاشتم ولی از جدول استفاده نکردم
    امیدوارم مفید باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    سلام بر همه
    از دوستان و اساتید بزرگوار خواهش دارم که اگه کدهای کوچکی دارن که می تونه مفید باشه اینجا قرار بدن تا همه بتونن ازشون استفاده کند

  9. #9

    کوتاه کردن یک رشته بر اساس تعداد کلمه


    <?php
    function short($string,$limit){
    $array=explode(" ",$string);
    $string=implode(" ",array_slice($array,0,$limit))."...";
    return $string;
    }
    echo short("salam omidvaram ke in code be darde shoma khorde bashe",5);
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:19 عصر

  10. #10

    تولید کننده رمز تصادفی بر اساس تعداد درخواست شما


    <?php
    function ramz($tedad){
    $num=range(0,9);
    $char=range(a,z);
    $merge=array_merge($num,$char);
    shuffle($merge);
    while(strlen($str)<$tedad){
    $input=$merge[(rand(0,count($merge)))];
    if(!strstr($str,$input))
    $str.=$input;
    }
    return $str;

    }
    echo ramz(6);
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:20 عصر

  11. #11

    نقل قول: snippet های php

    یک کلاس قدرتمند و کامل برای Pagination (صفحه بندی اطلاعات) :
    نحوه ی استفاده :


    <?php
    //Include the PS_Pagination class
    include('ps_pagination.php');
    //Connect to mysql db
    $conn = mysql_connect('localhost', 'username', 'password');
    mysql_select_db('testdb',$conn);
    $sql = 'select title from pages';
    //Create a PS_Pagination object
    $pager = new PS_Pagination($conn, $sql, 8, 3, 'param1=valu1&param2=value2');
    //The paginate() function returns a mysql
    //result set for the current page
    $rs = $pager->paginate();
    //Loop through the result set
    while($row = mysql_fetch_assoc($rs)) {
    echo $row['title'];
    }
    //Display the navigation
    echo $pager->renderFullNav();
    ?>


    مروری بر توابع این کلاس :
    1-renderFirst - برای نمایش لینک به صفحه ی اول
    2-renderLast - برای نمایش لینک به صفحه ی آخر
    3-renderNext - نمایش لینک به صفحه ی بعد
    4-renderPrevious - نمایش لینک به صفحه ی قبل
    5-renderNav - نمایش شماره صفحات
    6-renderFullNav - نمایش یک pagination کامل
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    Extract فایل های زیپ


    <?php
    $file='1.zip';
    $zip=zip_open($file);
    while($read_zip=zip_read($zip)){

    $filename=zip_entry_name($read_zip);
    $open=zip_entry_open($zip,$read_zip,'r');
    $read=zip_entry_read($read_zip,zip_entry_filesize( $read_zip));
    $fopen=fopen($filename,'w');
    fwrite($fopen,$read);
    echo $filename."-> Created<br>";
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:19 عصر

  13. #13

    Unzip کردن یک فایل zip

    از تابع زیر برای اینکار استفاده کنید :
    functions.php
    <?php
    function unzip($location,$newLocation){
    if(exec("unzip $location",$arr)){
    mkdir($newLocation);
    for($i = 1;$i< count($arr);$i++){
    $file = trim(preg_replace("~inflating: ~","",$arr[$i]));
    copy($location.'/'.$file,$newLocation.'/'.$file);
    unlink($location.'/'.$file);
    }
    return TRUE;
    }else{
    return FALSE;
    }
    }
    ?>



    extractZip.php
    <?php
    include 'functions.php';
    if(unzip('zipedfiles/test.zip','unziped/myNewZip'))
    echo 'Success!';
    else
    echo 'Error';
    ?>



  14. #14

    تبدیل یک تصویر JPG به کدهای اسکی


    <html>
    <head>
    <title>Ascii</title>
    <style>
    body{
    line-height:1px;
    font-size:1px;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <?php
    function getext($filename) {
    $pos = strrpos($filename,'.');
    $str = substr($filename, $pos);
    return $str;
    }
    if(!isset($_POST['submit'])){
    ?>
    <form action="<?echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
    JPG img URL: <input type="text" name="image"><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Create">
    </form>
    <?
    }else{
    $image = $_POST['image'];
    $ext = getext($image);
    if($ext == ".jpg"){
    $img = ImageCreateFromJpeg($image);
    }
    else{
    echo'Wrong File Type';
    }
    $width = imagesx($img);
    $height = imagesy($img);

    for($h=0;$h<$height;$h++){
    for($w=0;$w<=$width;$w++){
    $rgb = ImageColorAt($img, $w, $h);
    $r = ($rgb >> 16) & 0xFF;
    $g = ($rgb >> 8) & 0xFF;
    $b = $rgb & 0xFF;
    if($w == $width){
    echo '<br>';
    }else{
    echo '<span style="color:rgb('.$r.','.$g.','.$b.');">#</span>';
    }
    }
    }
    }
    ?>
    </body>
    </html>

  15. #15

    نقل قول: Unzip کردن یک فایل zip

    نقل قول نوشته شده توسط sabersoft مشاهده تاپیک
    از تابع زیر برای اینکار استفاده کنید :
    functions.php
    <?php
    function unzip($location,$newLocation){
    if(exec("unzip $location",$arr)){
    mkdir($newLocation);
    for($i = 1;$i< count($arr);$i++){
    $file = trim(preg_replace("~inflating: ~","",$arr[$i]));
    copy($location.'/'.$file,$newLocation.'/'.$file);
    unlink($location.'/'.$file);
    }
    return TRUE;
    }else{
    return FALSE;
    }
    }
    ?>

    extractZip.php
    <?php
    include 'functions.php';
    if(unzip('zipedfiles/test.zip','unziped/myNewZip'))
    echo 'Success!';
    else
    echo 'Error';
    ?>
    عزیز من ران کردم کدت رو error داد و فکر کنم علتش این هست که تابع exec توی تقریبا تمام هاست ها disable شده برای امنیت سرور ها

  16. #16

    وصل شدن به FTP

    وصل شدن به ftp و نمایش فایل ها و فولدر های یک شاخه اصلی که توسط ما انتخاب میشود
    و اگر شاخه انتخاب نشده باشد پیشفرض رووت رو نمایش میدهد www

    <?php
    $server='ftp.domain.com';
    $user="fun";
    $pass="123";
    $dir="";
    $id=ftp_connect($server)or die("not connected");
    $login=ftp_login($id,$user,$pass);
    if($login){
    if($dir==""){
    ftp_chdir($id,"www");
    $dir=ftp_pwd($id);
    }
    $list_files=ftp_nlist($id,$dir);
    foreach($list_files as $value){
    if(strpos($value,".")!==false)
    $type="<font color=red>File:</font>";
    else
    $type="<font color=green>Dir</font>";
    if($value!="." and $value!="..")
    echo $type." ".$value."<br>";
    }


    }else
    echo "Not Login";

    ?>


    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:18 عصر

  17. #17

    ارسال ایمیل به همراه فایل Attach


    <?php
    //define the receiver of the email
    $to = 'youraddress@example.com';
    //define the subject of the email
    $subject = 'Test email with attachment';
    //create a boundary string. It must be unique
    //so we use the MD5 algorithm to generate a random hash
    $random_hash = md5(date('r', time()));
    //define the headers we want passed. Note that they are separated with \r\n
    $headers = "From: webmaster@example.com\r\nReply-To: webmaster@example.com";
    //add boundary string and mime type specification
    $headers .= "\r\nContent-Type: multipart/mixed; boundary=\"PHP-mixed-".$random_hash."\"";
    //read the atachment file contents into a string,
    //encode it with MIME base64,
    //and split it into smaller chunks
    $attachment = chunk_split(base64_encode(file_get_contents('attac hment.zip')));
    //define the body of the message.
    ob_start(); //Turn on output buffering
    ?>
    --PHP-mixed-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: multipart/alternative; boundary="PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>"

    --PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    Hello World!!!
    This is simple text email message.

    --PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: text/html; charset="iso-8859-1"
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    <h2>Hello World!</h2>
    <p>This is something with <b>HTML</b> formatting.</p>

    --PHP-alt-<?php echo $random_hash; ?>--

    --PHP-mixed-<?php echo $random_hash; ?>
    Content-Type: application/zip; name="attachment.zip"
    Content-Transfer-Encoding: base64
    Content-Disposition: attachment

    <?php echo $attachment; ?>
    --PHP-mixed-<?php echo $random_hash; ?>--

    <?php
    //copy current buffer contents into $message variable and delete current output buffer
    $message = ob_get_clean();
    //send the email
    $mail_sent = @mail( $to, $subject, $message, $headers );
    //if the message is sent successfully print "Mail sent". Otherwise print "Mail failed"
    echo $mail_sent ? "Mail sent" : "Mail failed";
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:17 عصر

  18. #18

    Captcha یا کد امنیتی


    <?php
    session_start();

    function convertrgb( $color )
    {
    $color = eregi_replace( "[^0-9a-f]", "", $color );
    return array( hexdec( substr( $color, 0, 2 ) ), hexdec( substr( $color, 2, 2 ) ), hexdec( substr( $color, 4, 2 ) ) );
    }

    function createimage( $text, $width, $height, $font = 5 )
    {
    global $fontColor;
    global $bgColor;
    global $lineColor;
    if ( $img = @imagecreate( $width, $height ) )
    {
    list( $R, $G, $B ) = convertrgb( $fontColor );
    $fontColor = imagecolorallocate( $img, $R, $G, $B );
    list( $R, $G, $B ) = convertrgb( $bgColor );
    $bgColor = imagecolorallocate( $img, $R, $G, $B );
    list( $R, $G, $B ) = convertrgb( $lineColor );
    $lineColor = imagecolorallocate( $img, $R, $G, $B );
    imagefill( $img, 0, 0, $bgColor );
    $i = 0;
    for ( ; $i <= $width; $i += 5 )
    {
    @imageline( $img, $i, 0, $i, $height, $lineColor );
    }
    $i = 0;
    for ( ; $i <= $height; $i += 5 )
    {
    @imageline( $img, 0, $i, $width, $i, $lineColor );
    }
    $hcenter = $width / 2;
    $vcenter = $height / 2;
    $x = round( $hcenter - imagefontwidth( $font ) * strlen( $text ) / 2 );
    $y = round( $vcenter - imagefontheight( $font ) / 2 );
    imagestring( $img, $font, $x, $y, $text, $fontColor );
    if ( function_exists( "ImagePNG" ) )
    {
    header( "Content-Type: image/png" );
    @imagepng( $img );
    }
    else if ( function_exists( "ImageGIF" ) )
    {
    header( "Content-Type: image/gif" );
    @imagegif( $img );
    }
    else if ( function_exists( "ImageJPEG" ) )
    {
    header( "Content-Type: image/jpeg" );
    @imagejpeg( $img );
    }
    imagedestroy( $img );
    }
    }

    error_reporting( E_WARNING );
    if ( function_exists( "session_start" ) )
    {
    session_start( );
    }
    $fontSize = 5;
    $fontColor = "000000";
    $bgColor = "FFFFFF";
    $lineColor = "B0B0B0";
    $secCode = "";
    for ( $i = 0; $i < 6; ++$i )
    {
    $secCode .= rand( 0, 9 );
    }
    $_SESSION['rash_secimg'] = $secCode;
    createimage( $secCode, 71, 21, $fontSize );
    ?>

    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:16 عصر

  19. #19

    خواندن xml با اکستنشن جدید xml به نام simplexml

    <?php
    $lib='<?xml version="1.0"?>
    <library>
    <shelf id="fiction">
    <book>
    <title>Of Mice and Men</title>
    <author>John Steinbeck</author>
    </book>
    <book>
    <title>Harry Potter and the Philosopher\'s Stone</title>
    <author>J.K. Rowling</author>
    </book>
    </shelf>
    </library>';

    $library = simplexml_load_string($lib);
    foreach ($library->shelf as $shelf) {
    printf("Shelf %s\n", $shelf['id']);
    foreach ($shelf->book as $book) {
    printf("Title: %s<br>", $book->title);
    printf("Author: %s<br>", $book->author);
    }
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:16 عصر

  20. #20

    حلقه ای که هر لحظه خروجیش رو نمایش میدهد و مثل حلقه های معمولی همه رو یکمرتبه نمایش نمیدهد

    <?php
    ob_start();
    for ($i; $i <= 10 ; $i++){
    echo $i;
    ob_flush();
    flush();
    sleep(1);
    }
    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : جمعه 18 تیر 1389 در 22:15 عصر دلیل: راحت پیدا کردن

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    25

    نمایش لیست DataBase ها

    با استفاده از کد زیر می توانید لیست پایگاه های موجود در Mysql را ببینید



    <?php
    mysql_connect("localhost","root","");
    $dbs=mysql_list_dbs();
    while($result=mysql_fetch_array($dbs))
    {
    echo $result[0]."<br>";
    }
    ?>

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    25

    مشاهده لیست جداول

    با استفاده از کد زیر می توانید لیست جداول موجود در DB را ببینید


    <?php
    mysql_connect("localhost","root","");
    $tables=mysql_list_tables("database_name");
    while($tbl=mysql_fetch_array($tables))
    {
    echo $tbl[0]."<br>";
    }
    ?>

  23. #23
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    25

    مشاهده خصوصیات فیلدهای جدول

    در این کد خصوصیات فیلدهای جدول اعم از نام، نوع، طول و ... را می توانید ببینید:


    <?php
    mysql_connect("localhost","root","");
    mysql_select_db("database_name");
    $sel=mysql_query("select * from table_name");
    $num=mysql_num_fields($sel);

    // first record
    echo mysql_field_name($sel,1)."<br>".mysql_field_type($ sel,1)."<br>".mysql_field_len($sel,1)."<br>".mysql _field_table($sel,1)."<br>";
    echo mysql_field_seek($sel,1);
    ?>

  24. #24

    یک فانکشن برای جلوگیری از Injection که ورودی ها رو ایزوله میکند


    function AntiInject( $Source ){
    $Source = htmlspecialchars(trim($Source ));
    if(! get_magic_quotes_gpc() ) {
    $Source = addslashes( $Source );
    }
    return mysql_real_escape_string(stripslashes($Source));
    }
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : سه شنبه 04 آبان 1389 در 21:01 عصر

  25. #25

    ارسال فایل بر روی مرورگر کاربر(Download)


    <?php
    $filename = 'httpfile.zip';
    $mimetype = 'application/zip';
    $data = file_get_contents($filename);
    $size = strlen($data);
    header("Content-Disposition: attachment; filename= $filename");
    header("Content-Length: $size");
    header("Content-Type: $mimetype");
    echo $data;
    ?>

  26. #26

    نام تمام پروتوکل ها + شماره پورتی که با آن کار میکند


    <?php
    $services = array('http', 'ftp', 'ssh', 'telnet', 'imap',
    'smtp', 'nicname', 'gopher', 'finger', 'pop3', 'www');

    foreach ($services as $service) {
    $port = getservbyname($service, 'tcp');
    echo $service . ": " . $port . "<br />\n";
    }
    ?>


  27. #27

    برنامه نویسی شبکه :ارسال ایمیل باپروتکل smtp

    اسم دامین و آی پی سایت خودتان را توی 2 تا فایل قرار بدهید
    smtp.php


    <html>
    <body>
    <pre>
    <?php
    $fp = fsockopen("10.211.101.226", 25, $errno, $errstr, 30);
    if (!$fp) {
    echo "$errstr ($errno)<br />\n";
    } else {

    $to=$_POST['to'];
    $from=$_POST['from'];
    $subject=$_POST['subject'];
    $data=$_POST['data'];

    $out = "helo mysite.com \r\n";
    fwrite($fp, $out);
    echo "\n".fgets($fp, 128);

    flush();
    $out = "mail from:<$from>\r\n";
    fwrite($fp, $out);
    echo fgets($fp, 128);

    $out = "rcpt to:<$to>\r\n";
    fwrite($fp, $out);
    echo fgets($fp, 128);

    $out = "data\r\n";
    fwrite($fp, $out);
    echo fgets($fp, 128);

    $out =date("jS of F Y, \a\\t g.i a", time());
    $out .= "\r\nFrom: <$from>\r\n";
    $out .= "Subject: $subject\r\n";
    $out .="To: $to\r\n\r\n";
    $out .="$data\r\n.\r\n";
    fwrite($fp, $out);
    echo fgets($fp, 128);

    $out = "quit\r\n";
    fwrite($fp, $out);
    echo fgets($fp, 128);
    fclose($fp);
    }
    ?>
    </body>
    </html>


    send.htm

    <html>
    <body>

    <form action="http://www.domain.com/smtp.php" method="post" >
    <font size="7"><b>Send Mail</b> </font>
    <pre>

    <input type="submit" value=" Compose "> <input type="reset" value=" Reset " name="B1">

    <b>To <input type="text" name="to" size="34"> <b>From</b><input type="text" name="from" size="31">

    <b>Subject </b> <input type="text" name="subject" size="71"></p>
    Message
    <textarea rows="6" name="data" cols="64"></textarea></p><b>
    </pre>
    </form>

    </body>
    </html>


  28. #28

    نقل قول: snippet های php

    نمایش زمان باز شدن یک صفحه یا اجرای یک دستور العمل

    <?php
    $start=microtime(true);
    sleep(5);
    $end=microtime(true);
    echo number_format($end-$start,2);
    ?>


  29. #29

    نقل قول: snippet های php

    فانکشن برای تبدیل دلار به یورو

    <?php
    function currency($from_Currency,$to_Currency,$amount) {
    $amount = urlencode($amount);
    $from_Currency = urlencode($from_Currency);
    $to_Currency = urlencode($to_Currency);
    $url = "http://www.google.com/ig/calculator?hl=en&q=$amount$from_Currency=?$to_Curr ency";
    $ch = curl_init();
    $timeout = 0;
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT , "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1)");
    curl_setopt ($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
    $rawdata = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    $data = explode('"', $rawdata);
    PRINT_R($data);
    $data = explode(' ', $data['3']);
    $var = $data['0'];
    return round($var,2);
    }
    echo currency("USD","EUR",100);
    ?>

  30. #30

    نقل قول: snippet های php

    File Brwser: نمایش فایل ها و فولدر های یک مسیر که میتونه شامل پارتیشن و یا دایرکتوری باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    تبدیل JPG به اسکی

    <html> 
    <head>
    <title>Ascii</title>
    <style>
    body{
    line-height:1px;
    font-size:1px;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <?php
    function getext($filename) {
    $pos = strrpos($filename,'.');
    $str = substr($filename, $pos);
    return $str;
    }
    if(!isset($_POST['submit'])){
    ?>
    <form action="<?echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
    JPG img URL: <input type="text" name="image"><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Create">
    </form>
    <?
    }else{
    $image = $_POST['image'];
    $ext = getext($image);
    if($ext == ".jpg"){
    $img = ImageCreateFromJpeg($image);
    }
    else{
    echo'Wrong File Type';
    }
    $width = imagesx($img);
    $height = imagesy($img);

    for($h=0;$h<$height;$h++){
    for($w=0;$w<=$width;$w++){
    $rgb = ImageColorAt($img, $w, $h);
    $r = ($rgb >> 16) & 0xFF;
    $g = ($rgb >> 8) & 0xFF;
    $b = $rgb & 0xFF;
    if($w == $width){
    echo '<br>';
    }else{
    echo '<span style="color:rgb('.$r.','.$g.','.$b.');">#</span>';
    }
    }
    }
    }
    ?>
    </body>
    </html>

    منبع : http://phpsnips.com/

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    چک کردن درستی ادرس ایمیل


    <?php
    $email = $_POST['email'];
    if(preg_match("~([a-zA-Z0-9!#$%&'*+-/=?^_`{|}~])@([a-zA-Z0-9-]).([a-zA-Z0-9]{2,4})~",$email)){
    echo 'This is a valid email.';
    }else{
    echo 'This is an invalid email.';
    }
    ?>

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نشان دادن عضو تصادفی از ارایه


    <?php
    $colors = array('red','orange','yellow','green','blue');
    echo $colors[array_rand($colors)];
    ?>

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    تعداد کلمات در یک رشته

    <?php 

    $delim = " ";
    $string = "One point twenty one gigawatts?";
    $words = count(explode($delim, $string));
    echo "The string contains $words elements.";

    ?>

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    بن ( تحریم ) کردن IP

    <?php 

    //Set banned IP
    $banned = '123.123.123.123';

    //get user IP address
    $userip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

    //check for banned IP address
    if($userip == $banned){
    echo "<BR>This IP address has been banned";
    exit();
    }

    //continue with script...

    ?>

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نشان دادن رشته با حروف بزرگ

    <?php 
    $str = "Mary Had A Little Lamb and She LOVED It So";
    $str = strtoupper($str);
    echo $str;
    ?>

  37. #37

    نقل قول: تعداد کلمات در یک رشته

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک
    <?php 

    $delim = " ";
    $string = "One point twenty one gigawatts?";
    $words = count(explode($delim, $string));
    echo "The string contains $words elements.";

    ?>

    <?php
    $string="i am mohammad jamshidi";
    echo str_word_count($string);
    ?>


  38. #38

    نقل قول: snippet های php

    در لوکال برای چک کردن یک اکستنشن که آیا لود میشود و یا خیر و همین طور برای نصب یک اکستنش که نصب نیست به این شکل عمل میشود

    <?php
    if(!extension_loaded('gd')){
    if(!dl('gd.dll')){ // for windows
    //if(!dl('gd.so')){ for linux

    die("Error Not Loaing");
    }
    }

    ?>

    در سرور هم فقط اکستنشن هایی که روی سرور نصب هست اما فعال نیست و همچنین اگر ادمین به user اجازه فعال کردن دینامیک داده باشه میشه به این شکل عمل کرد که در حالت معمولی این کار غیر ممکن هست

  39. #39

    نقل قول: snippet های php

    Base64 Encoding for Images


    <?php
    $img_src = "image/sample.png";
    $imgbinary = fread(fopen($img_src, "r"), filesize($img_src));
    $img_str = base64_encode($imgbinary);
    echo '<img src="data:image/jpg;base64,'.$img_str.'" />';
    ?>



  40. #40

    نقل قول: snippet های php

    ایجاد فایل موقت

    <?php
    $temp = tmpfile();
    fwrite($temp, "writing to tempfile");
    fseek($temp, 0);
    echo fread($temp, 1024);
    fclose($temp); // this removes the file
    ?>

صفحه 1 از 6 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •