مشاهده دست آورد نظرسنجی: اين تاپيك مناسب است؟

رای دهنده
96. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    93 96.88%
  • خير

    3 3.13%
صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 224

نام تاپیک: snippet های php

  1. #41

    نقل قول: snippet های php

    نقل قول نوشته شده توسط funpatogh مشاهده تاپیک
    Base64 Encoding for Images

    <?php
    $img_src = "image/sample.png";
    $imgbinary = fread(fopen($img_src, "r"), filesize($img_src));
    $img_str = base64_encode($imgbinary);
    echo '<img src="data:image/jpg;base64,'.$img_str.'" />';
    ?>
    سلام. ممنون دوست عزیز. دراین مورد یه توضیحی میدین ؟ منظور از این دکد کردن برای عکس چیه؟ و اینکه تو مثالها دیدم که نوشته بودید تبدیل کد عکس به کد اسکی آیا راه برعکسش وجود داره ؟

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: snippet های php

    اینجا اومده و عکس رو هچ کرده و به صورت رمزی در آورده و برای اینکه از encode در بیاریم باید از decode استفاده کنیم

  3. #43

    نقل قول: تبدیل یک تصویر JPG به کدهای اسکی

    نقل قول نوشته شده توسط صابر طهماسبی مشاهده تاپیک

    <html>
    <head>
    <title>Ascii</title>
    <style>
    body{
    line-height:1px;
    font-size:1px;
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    <?php
    function getext($filename) {
    $pos = strrpos($filename,'.');
    $str = substr($filename, $pos);
    return $str;
    }
    if(!isset($_POST['submit'])){
    ?>
    <form action="<?echo $_SERVER['PHP_SELF'];?>" method="post">
    JPG img URL: <input type="text" name="image"><br>
    <input type="submit" name="submit" value="Create">
    </form>
    <?
    }else{
    $image = $_POST['image'];
    $ext = getext($image);
    if($ext == ".jpg"){
    $img = ImageCreateFromJpeg($image);
    }
    else{
    echo'Wrong File Type';
    }
    $width = imagesx($img);
    $height = imagesy($img);

    for($h=0;$h<$height;$h++){
    for($w=0;$w<=$width;$w++){
    $rgb = ImageColorAt($img, $w, $h);
    $r = ($rgb >> 16) & 0xFF;
    $g = ($rgb >> 8) & 0xFF;
    $b = $rgb & 0xFF;
    if($w == $width){
    echo '<br>';
    }else{
    echo '<span style="color:rgb('.$r.','.$g.','.$b.');">#</span>';
    }
    }
    }
    }
    ?>
    </body>
    </html>
    میشه بگین این چه کاربرد هایی داره ؟ اصلا چیکار میکنه ؟

  4. #44

    نقل قول: مشاهده لیست جداول

    نقل قول نوشته شده توسط kabotareazad مشاهده تاپیک
    با استفاده از کد زیر می توانید لیست جداول موجود در DB را ببینید


    <?php
    mysql_connect("localhost","root","");
    $tables=mysql_list_tables("database_name");
    while($tbl=mysql_fetch_array($tables))
    {
    echo $tbl[0]."<br>";
    }
    ?>

    این تابع و نمیشناسه چرا ؟

  5. #45
    hosseintdk775
    مهمان

    نقل قول: snippet های php

    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    تابع mysql_list_tables - ن deprecated شده بهتره ازش استفاده نکنی
    بجاش می تونید از کوئری زیر برای لیست جدول ها استفاده کنی:
    "show tables;"


  6. #46
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: چک کردن درستی ادرس ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک

    <?php
    $email = $_POST['email'];
    if(preg_match("~([a-zA-Z0-9!#$%&'*+-/=?^_`{|}~])@([a-zA-Z0-9-]).([a-zA-Z0-9]{2,4})~",$email)){
    echo 'This is a valid email.';
    }else{
    echo 'This is an invalid email.';
    }
    ?>
    این باید اینطوری باشه


    <?php
    $email = $_POST['email'];
    if(preg_match('/^[a-z0-9_\-+\.]+@([a-z0-9\-+]+\.)+[a-z]{2,5}$/i',$email)){
    echo 'This is a valid email.';
    }else{
    echo 'This is an invalid email.';
    }
    ?>


  7. #47

    نقل قول: snippet های php

    نقل قول نوشته شده توسط galiken_it مشاهده تاپیک
    یه سوال :

    می خوام اطلاعاتی که پست دریافت می کنم تا وارد بانک کنم فقط اعداد باشه .

    ممنون می شم
    داداشی براش یه پست جدا میزدی
    میتونی قبل از اینکه ازش استفاده کنی چک کنی ببینی عدده یا نه

    if(is_numeric($_POST['id']))

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: snippet های php

    validation ساده برای داده های فرم
    <?php

    class Validation
    {
    public $errors = array();

    public function isValidStr($strVal, $strType, $minChar=2, $maxChar = 1000) {
    if(strlen($strVal) < intval($minChar)) {
    $this -> setError($strType, ucfirst($strType)." must be at least {$minChar} characters long.");
    } elseif (strlen($strVal) > intval($maxChar)) {
    $this -> setError($strType, ucfirst($strType)." must be less than {$maxChar} characters long.");
    } else {
    // validate data entry
    $pattern = "#^[\s\x{0621}-\x{063A}\x{0640}-\x{0691}\x{0698}-\x{06D2}\x{06F0}-\x{06F9}\x{0661}-\x{0669}0-9\n\r\\'\-\_\.\:\,0-9a-zA-Z]+$#u";
    if (!preg_match($pattern, $strVal)) {
    $this -> setError($strType, ucfirst($strType)." must be from letters, dashes, spaces and must not start with dash");
    }
    }
    }

    public function isValidEmail($emailVal) {
    if(strlen($strVal) < 0 ) {
    $this -> setError('email', 'E-mail Address cannot be blank');
    } else {
    // validate data entry
    $pattern = "/^[^0-9][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[@][A-z0-9_]+([.][A-z0-9_]+)*[.][A-z]{2,4}$/";
    if (!preg_match($pattern, $emailVal)) {
    $this -> setError('email', 'Please enter valid E-mail Address');
    }
    }
    }


    public function isValidURL($urlVal) {
    if(!empty($urlVal)) {
    $pattern = "#^http(s)?://[a-z0-9-_.]+\.[a-z]{2,4}#i";
    if (!preg_match($pattern, $urlVal)) {
    $this -> setError('url', 'Please enter valid URL Address with http://');
    }
    }
    }


    public function setError($key, $value) {
    $this -> errors[$key] = $value;
    }

    public function getError($key) {
    if ($this -> errors[$key]) {
    return $this -> errors[$key];
    } else {
    return false;
    }
    }


    public function errCount() {
    return (count($this -> errors) > 0) ? count($this -> errors) : false;
    }
    }

    ?>

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: snippet های php

    کلاسی برای ساخت Log file

    <?php

    class Log
    {

    private $_FileName;
    private $_Data;

    /**
    * @desc Write to a file
    * @param str $strFileName Then name of the file
    * @param str $strData Data to be append to the file
    */
    public function Write($strFileName, $strData)
    {
    // Set Class Vars
    $this -> _FileName = $strFileName;
    $this -> _Data = $strData;

    // Check Data
    $this -> _CheckPermission();
    $this -> _CheckData();

    $handle = fopen($strFileName, 'a+');
    fwrite($handle, $strData."\r");
    }

    /**
    * @desc Read from a file
    * @param str $strFileName Then name of the file
    * @return str The text file
    */
    public function Read($strFileName)
    {
    $this -> _FileName = $strFileName;

    $this -> _CheckExists();

    $handle = fopen($strFileName, 'r');
    return file_get_contents($strFileName);
    }


    private function _CheckExists()
    {
    if (!file_exists($this -> _FileName))
    die ('The file does not exists');
    }

    private function _CheckPermission()
    {
    if (!is_writable($this -> _FileName))
    die ('Change you CHMOD permission to '.$this -> _FileName);
    }

    private function _CheckData()
    {
    if (strlen($this -> _Data) < 1)
    die ('You must have more than one character to write on the file');
    }

    }
    ?>

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار sargardoon
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    دبی
    سن
    42
    پست
    172

    نقل قول: snippet های php

    یک کلاس جالب برای اتصال به بانک داده ها

    <?php
    // Using OOP PHP to select, update, and insert data in a mysql database

    class database
    {
    private $dbhost;
    private $dbuser;
    private $dbpass;
    private $dbname;

    private static $instance;

    private $connection;
    private $results;
    private $numRows;

    private function __construct() {}

    static function getInstance()
    {
    if(!self::$instance)
    {
    self::$instance = new self();
    }
    return self::$instance;
    }


    // Create Connection to MySQL
    function connect($dbhost, $dbuser, $dbpass, $dbname)
    {
    $this -> dbhost = $dbhost;
    $this -> dbuser = $dbuser;
    $this -> dbpass = $dbpass;
    $this -> dbname = $dbname;

    $this -> connection = mysqli_connect($this->dbhost, $this->dbuser, $this->dbpass, $this->dbname);
    }

    // Run Query
    public function doQuery ($sql)
    {
    $this -> results = mysqli_query($this -> connection, $sql);
    $this -> numRows = $this -> results -> num_rows;
    }

    // Load the list of data in database
    public function loadObjectList()
    {
    $obj = 'No Results';
    if ($this -> results)
    {
    $obj = mysqli_fetch_assoc($this -> results);
    }
    return $obj;
    }
    }


    ?>

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    موتور جستجو

    نمونه برنامه موتور جستجو

    دوستان من اين برنامه رو اينجا قرار مي دم تا دوستان ازش بتونن استفاده كنند
    فقط من بحث هاي امنيتي رو لحاظ نكردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Reza1607 : جمعه 14 بهمن 1390 در 23:38 عصر

  12. #52

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:17 عصر

  13. #53

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:18 عصر

  14. #54

    نقل قول: snippet های php

    فشرده كردن فضاهاي خالي غير ضروري:
    $busca = array('/\>[^\S ]+/s','/[^\S ]+\</s','/(\s)+/s');  

  15. #55

    نقل قول: snippet های php

    جدا كردن اعداد از يك رشته عبارت:


    $busca = array('/\>[^\S ]+/s','/[^\S ]+\</s','/(\s)+/s');
    //-------------------------
    Example:
    ?d=52;d;s;s'2233l'[[22

    Outpt:

    Cleared value: 52223322

  16. #56

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:18 عصر

  17. #57

    نقل قول: snippet های php

    جلوگیری از اجرای اسکریپتهایی که باید include بشن:
    این کد رو ابتدای اسکریپتهایی که میخواین مستقیماً قابل اجرا نباشن اضافه کنید تا فقط بشه اونها رو require کرد:

    $script = pathinfo($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'], PATHINFO_BASENAME);
    $file = pathinfo(__FILE__, PATHINFO_BASENAME);
    if($script == $file) {
    header('location: index.php');
    exit();
    }

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: snippet های php

    البته اینم میشه :
    if(realpath($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) == realpath(__FILE__)) {
    header('location: index.php');
    exit();
    }

  19. #59

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:27 عصر

  20. #60

    نقل قول: snippet های php

    البته کلاس هم مزایای خاص خودش رو داره. بخصوص مباحثی که مرتبط با Encapsulation و تعیین سطح دسترسی هست. بعلاوه میتونید Snippetهای مختلف رو توی یک کلاس با نام دلخواه قرار بدین و با ایجاد یک شئ از اون کلاس، به همه اونها دسترسی پیدا کنید. حتی میتونید اونها رو از نوع static تعریف کنید که دیگه نیازی به ساخت شئ هم نباشه. بحث وراثت که وسط میاد، قدرت اصلی شئ گرایی توش مشخص میشه. درمورد Interfaceها و کلاسهای Abstract و... هم که بهتره صحبت نکنیم چون فکر نمیکنم دیگه کسی باقی بمونه که بخواد از روش رَویه گرا (Procedural) استفاده کنه و همه بسمت OOP حرکت کنن. البته باز هم تأکید میکنم شئ گرایی یک امتیازه نه یک اجبار و از این جهت، PHP خیلی خوب تونسته تعادل مناسبی بین برنامه نویسی Procedural و Object Oriented برقرار کنه. موفق باشید.

  21. #61

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:20 عصر

  22. #62

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:20 عصر

  23. #63

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:20 عصر

  24. #64

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:20 عصر

  25. #65

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:23 عصر

  26. #66

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:23 عصر

  27. #67

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:23 عصر

  28. #68

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:23 عصر

  29. #69

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:23 عصر

  30. #70

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:24 عصر

  31. #71

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:25 عصر

  32. #72

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:25 عصر

  33. #73
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    LCT1-1
    پست
    31

    نقل قول: نشان دادن عضو تصادفی از ارایه

    نقل قول نوشته شده توسط binyaft مشاهده تاپیک

    <?php
    $colors = array('red','orange','yellow','green','blue');
    echo $colors[array_rand($colors)];
    ?>
    تابع shuffle هم همین کارو انجام میده:

    $colors = array('red','orange','yellow','green','blue');
    echo shuffle ($colors);

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: snippet های php

    اين هم يك تكه كد واقعا به درد بخور


    function wordsub($string,$len=10,$str2='...')
    {
    $array=explode(' ',$string,$len+1);
    array_pop($array);
    return implode(' ',$array).' '.$str2;
    }


    كار اين تك كد اينه كه شما يك رشته رو بهش پاس مي دين و مي گيد كه مثلا n تا كلمه اول رو جدا كنه و به جاي بقيه پارامتر سوم رو بذاره

  35. #75

    نقل قول: snippet های php

    اسنیپت یعنی "قعطه کد" .
    اینجا هم یه سری بزنید :
    http://phpsnips.com/
    آخرین ویرایش به وسیله majid.ebrahimi : جمعه 04 فروردین 1391 در 10:37 صبح

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    ارسال ایمیل فارسی با PHP

    باسلام:

    ارسال ایمیل با کاراکترهای فارسی.....!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #77

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:24 عصر

  38. #78

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 18:24 عصر

  39. #79

    نقل قول: snippet های php

    تبدیل عکس به متن
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <title>ASCII Image</title>
    </head>
    <body>
    <?php
        function ascii_image($image) {
            $result = '';
            if(file_exists($_GET['image'])) {
                if(substr($image, strrpos($image, '.')) == '.jpg') {
                    $img = imagecreatefromjpeg($image);
                    $result .= '<style type="text/css">'.PHP_EOL;
                    $result .= '.ascii_image {'.PHP_EOL;
                    $result .= 'font-family: Tahoma;'.PHP_EOL;
                    $result .= 'font-size: 1px;'.PHP_EOL;
                    $result .= 'line-height: 1px;'.PHP_EOL;
                    $result .= '}'.PHP_EOL;
                    $result .= '</style>'.PHP_EOL;
                    $iw = imagesx($img);
                    $ih = imagesy($img);
                    $result .= '<div class="ascii_image">'.PHP_EOL;
                    for($h = 0; $h < $ih; $h++) {
                        for($w = 0; $w < $iw; $w++) {
                            $rgb = imagecolorat($img, $w, $h);
                            $r = ($rgb >> 16) & 0xFF;
                            $g = ($rgb >>  8) & 0xFF;
                            $b = ($rgb >>  0) & 0xFF;
                            $result .= '<span style="color: rgb('.$r.','.$g.','.$b.');">#</span>';
                        }
                        $result .= '<br/>'.PHP_EOL;
                    }
                    $result .= '</div>'.PHP_EOL;
                }
                else {
                    $result .= 'Wrong File Type';
                }
            }
            return $result;
        }
        // How to use it ?
        if(isset($_GET['image'])) {
            echo ascii_image($_GET['image']);
        }
    ?>
    </body>
    </html>
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : چهارشنبه 16 فروردین 1391 در 23:13 عصر دلیل: استفاده از تگ HTML بجای PHP بخاطر حذف شدن تگ br در کد

  40. #80

    نقل قول: snippet های php

    تبدیل عکسهای رنگی به سیاه و سفید:

    <?php
    header('Content-type: image/jpeg');
    if(!isset($_GET['file']) || !file_exists($_GET['file']) || strtolower(substr($_GET['file'], strrpos($_GET['file'], '.'))) != '.jpg') {
    $im = imagecreatetruecolor(100, 100);
    $white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
    $black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
    imagefill($im, 50, 50, $white);
    imagestring($im, 5, 30, 40, 'Error', $black);
    imagejpeg($im);
    imagedestroy($im);
    exit();
    }
    $file = $_GET['file'];
    list($width, $height) = getimagesize($file);
    $source = imagecreatefromjpeg($file);
    $bwimage = imagecreate($width, $height);
    $palette = array();
    for ($i = 0; $i < 256; $i++) {
    $palette[$i] = imagecolorallocate($bwimage, $i, $i, $i);
    }
    for($y = 0; $y < $height; $y++) {
    for($x = 0; $x < $width; $x++) {
    $color = imagecolorat($source, $x, $y);
    $r = ($color >> 16) & 0xFF;
    $g = ($color >> 8) & 0xFF;
    $b = ($color >> 0) & 0xFF;
    $gs = ($r * 0.299) + ($g * 0.587) + ($b * 0.114);
    imagesetpixel($bwimage, $x, $y, $palette[$gs]);
    }
    }
    imagejpeg($bwimage);
    imagedestroy($source);
    imagedestroy($bwimage);
    ?>

    مثال از نحوه فراخوانی:
    کد HTML:
    <img src="bw.php?file=image.jpg"/>
    امیدوارم این هم به درد بخوره

صفحه 2 از 6 اولاول 1234 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •