مشاهده دست آورد نظرسنجی: اين تاپيك مناسب است؟

رای دهنده
96. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بله

    93 96.88%
  • خير

    3 3.13%
صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 224

نام تاپیک: snippet های php

  1. #81

    نقل قول: snippet های php

    یک نکته هم یادم رفت بگم و اون اینکه میشه کد فوق رو کمی گسترش داد و مثلاً چهار پارامتر x و y و w و h رو براش به روش GET بفرستیم و با کمی تغییر در کد، کاری کنیم که فقط همون قسمت از تصویر سیاه و سفید بشه یا برعکس، همه تصویر سیاه و سفید بشه و اون قسمت فقط رنگی بمونه.

  2. #82

    نقل قول: snippet های php

    وادار کردن صفحه به Refresh شدن در زمان دلخواه:
    header('Refresh: 1');

    به جای 1 زمان دلخواه رو برحسب ثانیه بنویسید. فکر میکنم توی پروژه هایی مثل ساخت چت روم کاربرد خوبی داشته باشه. بعلاوه با ترکیب سشن و کوکی و... میشه کاری کرد که فقط به تعداد دفعات محدودی این عمل انجام بشه. موفق باشید.

  3. #83

    نقل قول: snippet های php

    تولید CAPTCHA راحت و قوی و قابل تنظیم:

    <?php

    // Configuration
    $height = 75;
    $width = 300;
    $length = 6;
    $lineCount = 25;
    $circleCount = 25;
    $maxRadius = 50;
    $space = 40;

    // Generate random code
    session_start();
    $alpha = array_merge(range('a', 'z'), range('0', '9'));
    $string = '';
    for($i = 0; $i < $length; $i++) {
    $string .= $alpha[rand() % count($alpha)];
    }
    $_SESSION['captcha'] = $string;

    // Create image
    header('Content-type: image/png');
    $im = imagecreate($width, $height);

    // Create colors
    $backColor = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
    $textColor = imagecolorallocate($im, 0, 127, 255);
    $lineColor = imagecolorallocate($im, 127, 191, 255);

    // Assign font
    $font = './Disney.ttf';
    $fontsize = $height * 0.75;

    // Calculate the bounding box of the text
    $box = imagettfbbox($fontsize, 0, $font, $string);

    // Start position of the text
    $positionX = ($width - $space * $length) / 2;

    // Rotation Direction (1: Anti-clockwise, -1: Clockwise)
    $direction = 1;

    // Fill the image with background color
    imagefill($im, $width / 2, $height / 2, $backColor);

    // Write the text in the image using font, rotation, position, etc.
    for($i = 0; $i < $length; $i++) {
    $char = substr($string, $i, 1);
    imagettftext($im, $fontsize, (rand() % 30 * $direction), $positionX, ($height - $box[5]) / 2 - 2, $textColor, $font, $char);
    $direction = -$direction;
    $positionX += $space;
    }

    // Add lines to the image
    for($i = 0; $i < $lineCount; $i++) {
    $x1 = rand() % $width;
    $y1 = rand() % $height;
    $x2 = rand() % $width;
    $y2 = rand() % $height;
    imageline($im, $x1, $y1, $x2, $y2, $lineColor);
    }

    // Add circles to the image
    for($i = 0; $i < $circleCount; $i++) {
    $cx = rand() % $width;
    $cy = rand() % $height;
    $rx = rand() % $maxRadius;
    $ry = rand() % $maxRadius;
    $start = rand() % 360;
    $end = rand() % 360;
    imagearc($im, $cx, $cy, $rx, $ry, $start, $end, $lineColor);
    }

    imagepng($im);
    imagedestroy($im);

    ?>

    نمونه استفاده:
    کد HTML:
    <img src="captcha.php"/>
    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : شنبه 19 فروردین 1391 در 15:26 عصر دلیل: افزودن فونت مناسب برای استفاده

  4. #84

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:46 صبح

  5. #85

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:55 صبح

  6. #86

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:58 صبح

  7. #87

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:58 صبح

  8. #88

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:58 صبح

  9. #89

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:58 صبح

  10. #90

    نقل قول: snippet های php

    نمایش بخشی از تصویر

    <?php
    header('Content-type: image/jpeg');
    if(!isset($_GET['file']) || !file_exists($_GET['file']) || strtolower(substr($_GET['file'], strrpos($_GET['file'], '.'))) != '.jpg') {
    $im = imagecreatetruecolor(100, 100);
    $white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
    $black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
    imagefill($im, 50, 50, $white);
    imagestring($im, 5, 30, 40, 'Error', $black);
    imagejpeg($im);
    imagedestroy($im);
    exit();
    }
    $src = imagecreatefromjpeg($_GET['file']);
    $sw = imagesx($src);
    $sh = imagesy($src);
    $x1 = (isset($_GET['x1']) && is_numeric($_GET['x1']) && $_GET['x1'] >= 0 && $_GET['x1'] < $sw) ? (int) $_GET['x1'] : 0;
    $y1 = (isset($_GET['y1']) && is_numeric($_GET['y1']) && $_GET['y1'] >= 0 && $_GET['y1'] < $sh) ? (int) $_GET['y1'] : 0;
    $x2 = (isset($_GET['x2']) && is_numeric($_GET['x2']) && $_GET['x2'] >= 0 && $_GET['x2'] < $sw) ? (int) $_GET['x2'] : $sw;
    $y2 = (isset($_GET['y2']) && is_numeric($_GET['y2']) && $_GET['y2'] >= 0 && $_GET['y2'] < $sh) ? (int) $_GET['y2'] : $sh;
    $tl = array('x' => min ($x1, $x2), 'y' => min($y1, $y2));
    $br = array('x' => max ($x1, $x2), 'y' => max($y1, $y2));
    $dw = abs($x1 - $x2);
    $dh = abs($y1 - $y2);
    $dst = imagecreatetruecolor($dw, $dh);
    imagecopyresized($dst, $src, 0, 0, $tl['x'], $tl['y'], $dw, $dh, $br['x'], $br['y']);
    imagejpeg($dst);
    imagedestroy($dst);
    imagedestroy($src);
    ?>

    مثالی از نحوه استفاده:
    کد HTML:
    <img src="pim.php?file=image.jpg&x1=50&y1=50&x2=200&y2=100"/>
    (با فرض اینکه کد فوق رو به اسم pim.php ذخیره کرده باشین).
    کاربرد اصلی این اسکریپت برای وقتی هست که میخواین یک تصویر رو بصورت تکه تکه نشون بدین و با CSS تنظیم کنید تا کنار هم ظاهر بشه. دیگه نیازی نیست توی Photoshop یا سایر برنامه ها تصویر رو برش بدین و توی فایلهای جداگانه ذخیره کنید و در فضای هاست هم صرفه جویی میشه چون برای هر فایل جداگانه، هدرهای تصویر ذخیره میشن و این یعنی تکرار هدرها. کد فوق رو با کمی تغییر میتونید برای سایر انواع تصویر مثل png و... هم استفاده کنید.
    موفق باشید.

  11. #91

    نقل قول: snippet های php

    Backup گرفتن از دیتابیس

    <?php
    function backup_db($host, $user, $pass, $name, $tables = '*') {
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran');

    $return = '';

    mysql_connect($host,$user,$pass) or die('Connection error');
    mysql_select_db($name) or die('Database error');
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');

    if($tables == '*') {
    $tables = array();
    $result = mysql_query('SHOW TABLES');
    while($row = mysql_fetch_row($result)) {
    $tables[] = $row[0];
    }
    mysql_free_result($result);
    }
    else {
    $tables = is_array($tables) ? $tables : explode(',', $tables);
    }

    foreach($tables as $table) {
    $result = mysql_query('SELECT * FROM `'.$table.'`');
    $num_fields = mysql_num_fields($result);
    $return .= 'DROP TABLE IF EXISTS `'.$table.'`;'.PHP_EOL.PHP_EOL;
    $row = mysql_fetch_row(mysql_query('SHOW CREATE TABLE `'.$table.'`'));
    $return .= $row[1].';'.PHP_EOL.PHP_EOL;

    for ($i = 0; $i < $num_fields; $i++) {
    while($row = mysql_fetch_row($result)) {
    $return.= 'INSERT INTO `'.$table.'` VALUES(';
    for($j = 0; $j < $num_fields; $j++) {
    $row[$j] = addslashes($row[$j]);
    $row[$j] = str_replace('\n', '\\n', $row[$j]);
    if (isset($row[$j])) {
    $return .= '\''.$row[$j].'\'';
    }
    else {
    $return .= '\'\'';
    }
    if ($j < ($num_fields - 1)) {
    $return .= ',';
    }
    }
    $return .= ');'.PHP_EOL;
    }
    }
    $return .= PHP_EOL.PHP_EOL.PHP_EOL;
    }

    $handle = fopen('db-backup-'.$name.'-'.date('Y,m,d-H,i,s').'.sql', 'w');
    fwrite($handle, $return);
    fclose($handle);
    }
    ?>

    مثالی از نحوه استفاده:
    backup_db('localhost', 'root', '', 'your_db_name');

    امیدوارم توی پروژه هاتون هرجا نیاز به Backup گرفتن داشتین، به دردتون بخوره. موفق باشید.

  12. #92

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:58 صبح

  13. #93

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:58 صبح

  14. #94

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:59 صبح

  15. #95

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:59 صبح

  16. #96

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:59 صبح

  17. #97

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:57 صبح

  18. #98

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:58 صبح

  19. #99

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:57 صبح

  20. #100

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:57 صبح

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: snippet های php

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    کوتاه کردن متن و بستن تگهای بسته نشده !

    function shorten_text($str, $limit='100')
    {
    $array_words = explode(' ', $str);
    if(count($array_words) > $limit)
    {
    $i = 0;
    $final = '';
    foreach($array_words as $word){
    if($limit > $i)
    {
    $final .= "$word ";
    }
    $i++;
    }
    $short = 1;
    }
    else
    {
    $final = $str;
    }

    $tags = array('center' => 'center',
    'img=[^\]]*' => 'img',
    'url=[^\]]*' => 'url',
    'img' => 'img',
    'url' => 'url',
    'u' => 'u',
    'i' => 'i',
    'b' => 'b',
    'align=[^\]]*' => 'align',
    'mail=[^\]]*' => 'mail',
    'font=[^\]]*' => 'font',
    'size=[^\]]*' => 'size',
    'color=[^\]]*' => 'color');
    $matches = array();
    foreach ($tags as $opentag => $closetag)
    {
    $closed = preg_match_all("~\[/".$closetag."\]~i", $final, $matches);
    $open = preg_match_all("~\[".$opentag."\]~i", $final, $matches);

    if ($open > $closed)
    {
    $final .= "[/".$closetag."]";
    }
    }

    if(isset($short))
    {
    return "".$final."[....]";
    }
    else
    {
    return $final;
    }

    }
    ?>

    برای کوتاه کردن متن من از این کدی که خودم نوشتم استفاده می کنم :

    echo substr("aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa",0,5) ;


    آقای شهرکی اون بک آپ گرفتن از بانک اطلاعاتی خیلی جالب و کارآمد بود .

    نحوه استفاده هم که میری توی بانک و ایمپورت می کنی .
    حالا من می خوام کاربر فایل رو انتخاب کنه و اتوماتیک جایگزین بشه . چیزی هست در موردش ؟

  22. #102

    نقل قول: snippet های php

    نقل قول نوشته شده توسط رضا قربانی مشاهده تاپیک
    حالا من می خوام کاربر فایل رو انتخاب کنه و اتوماتیک جایگزین بشه . چیزی هست در موردش ؟
    میشه بیشتر توضیح بدین؟

  23. #103
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: snippet های php

    این بک آپی که می گیریم با پسوند .sql ذخیره می شه درسته ؟ که ما باید دستی اون رو در بانک اطلاعاتی ایمپورت کنیم

    حالا می خوام ما توی بانک نریم و عملیات ایمپورت رو انجام ندیم (یعنی یک فرم درست کنیم که این فایل رو دریافت کنه و این بک آپ رو اتوماتیک در بانک ایمپورت کنه)

  24. #104

    نقل قول: snippet های php

    خوب محتویات فایل Backup رو که با پسوند sql. هست، با file_get_contents بخونید و به mysql_query بفرستین تا براتون اجراش کنه. برای کدهایی که حجمشون زیاد نیست راحت جواب میده. برای کدهای حجیم باید از AJAX و خوندن تکه تکه فایل استفاده کنید تا با Script Timeout Error مواجه نشین. البته میتونید از BigDump هم استفاده کنید که توی اینترنت موجوده.
    موفق باشید.

  25. #105
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: snippet های php

    من یک متن دارم که با کاما جدا می شه (تگ) === > رضا,علی,حسن,محمد

    1 : می خوام این متن بعد کاما هر یک از اسم ها برن داخل تگ <h2> مثلا <h2>رضا</h2> -------- <h2>علی</h2> -------- <h2>حسن</h2> -------- <h2>محمد</h2>
    2 : همانند بالا برن داخل تگ <a href= ...

    ممنون می شم دوستان

  26. #106

    نقل قول: snippet های php


    <?php
    $str = 'رضا,علی,حسن,محمد';
    $names = explode(',', $str);
    foreach($names as $name) {
    echo '<h2>'.$name.'</h2>'.PHP_EOL;
    }
    foreach($names as $name) {
    echo '<p><a href="profile.php?name='.$name.'">'.$name.'</a></p>'.PHP_EOL;
    }
    ?>

  27. #107

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:56 صبح

  28. #108

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:57 صبح

  29. #109
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: snippet های php

    تشخیص درخواست AJAX

    if(!empty($_SERVER['HTTP_X_REQUESTED_WITH']) && strtolower($_SERVER['HTTP_X_REQUESTED_WITH']) == 'xmlhttprequest') {
    //If AJAX Request Then
    }
    else {
    //something else
    }
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : یک شنبه 03 اردیبهشت 1391 در 11:34 صبح دلیل: اصلاح عنوان و یک خطای جزئی در کد

  30. #110

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:56 صبح

  31. #111

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:56 صبح

  32. #112

    نقل قول: snippet های php

    عزیز اسنیپت هست ها! این که خودش پروژه بود!!!

  33. #113

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:56 صبح

  34. #114

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:55 صبح

  35. #115

    نقل قول: snippet های php

    کدبسیار عالیه دستتون درد نکنه . برای مطالعه بیشتر: http://persiansec.mihanblog.com/post/94

  36. #116
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: تولید کننده رمز تصادفی بر اساس تعداد درخواست شما

    با سلام خدمت دوستان
    این کد رو جایی دیدم و اینجا میذارم تا دوستانی که می خواهند هم استفاده کنن.
    توسط این کد میشه به آجاکس در زمان های مختلف کار های مختلف انجام داد و آن هم بصورت اتوماتیک
    setInterval( "alert('Hello San')", 5000 );  ///////// 5 seconds


    Example: just alert “hello San” to test this function after 10 seconds
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.0/jquery.min.js"></script>
    <script language="JavaScript">
    setInterval( "alert('Hello San')", 10000 );
    </script>


    Example : With jquery,update div contents after 5 seconds
    <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.0/jquery.min.js"></script>
    <script language="JavaScript">
    setInterval( "SANAjax();", 5000 ); ///////// 10 seconds

    $(function() {
    SANAjax = function(){

    $('#dataDisplay').prepend("Hi This is auto refresh example for you - w3cgallery.com <br><br>").fadeIn("slow");

    }
    });
    </script>


    دموی آنلاین
    http://www.w3cgallery.com/examples/A...-x-seconds.php

    بزن تشکر قشنگه رو

  37. #117
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    Cool نقل قول: snippet های php

    با سلام
    این کد مرورگر کاربر رو بررسی می کنه و از موارد زیر پشتیبانی می کنه.
    کد HTML:
    I based this solution off of Gary White’s original solution but added a few things:
    I added the ability to view the return values as class constants to increase the readability
    Updated the version detection for Amaya
    Updated the version detection for Firefox
    Updated the version detection for Lynx
    Updated the version detection for WebTV
    Updated the version detection for NetPositive
    Updated the version detection for IE
    Updated the version detection for OmniWeb
    Updated the version detection for iCab
    Updated the version detection for Safari
    Added detection for Chrome
    Added detection for iPhone
    Added detection for robots
    Added detection for mobile devices
    Added detection for BlackBerry
    Added detection for iPhone
    Added detection for iPad
    Added detection for Android
    Removed Netscape checks
    Updated Safari to remove mobile devices (iPhone)
    
    This solution identifies the following Operating Systems:
    Windows (Browser::PLATFORM_WINDOWS)
    Windows CE (Browser::PLATFORM_WINDOWS_CE)
    Apple (Browser::PLATFORM_APPLE)
    Linux (Browser::PLATFORM_LINUX)
    Android (Browser::PLATFORM_ANDROID)
    OS/2 (Browser::PLATFORM_OS2)
    BeOS (Browser::PLATFORM_BEOS)
    iPhone (Browser::PLATFORM_IPHONE)
    iPod (Browser::PLATFORM_IPOD)
    BlackBerry (Browser::PLATFORM_BLACKBERRY)
    FreeBSD (Browser::PLATFORM_FREEBSD)
    OpenBSD (Browser::PLATFORM_OPENBSD)
    NetBSD (Browser::PLATFORM_NETBSD)
    SunOS (Browser::PLATFORM_SUNOS)
    OpenSolaris (Browser::PLATFORM_OPENSOLARIS)
    iPad (Browser::PLATFORM_IPAD)
    
    This solution identifies the following Browsers and does a best-guess on the version:
    Opera (Browser::BROWSER_OPERA)
    WebTV (Browser::BROWSER_WEBTV)
    NetPositive (Browser::BROWSER_NETPOSITIVE)
    Internet Explorer (Browser::BROWSER_IE)
    Pocket Internet Explorer (Browser::BROWSER_POCKET_IE)
    Galeon (Browser::BROWSER_GALEON)
    Konqueror (Browser::BROWSER_KONQUEROR)
    iCab (Browser::BROWSER_ICAB)
    OmniWeb (Browser::BROWSER_OMNIWEB)
    Phoenix (Browser::BROWSER_PHOENIX)
    Firebird (Browser::BROWSER_FIREBIRD)
    Firefox (Browser::BROWSER_FIREFOX)
    Mozilla (Browser::BROWSER_MOZILLA)
    Amaya (Browser::BROWSER_AMAYA)
    Lynx (Browser::BROWSER_LYNX)
    Safari (Browser::BROWSER_SAFARI)
    iPhone (Browser::BROWSER_IPHONE)
    iPod (Browser::BROWSER_IPOD)
    Google’s Android(Browser::BROWSER_ANDROID)
    Google’s Chrome(Browser::BROWSER_CHROME)
    GoogleBot(Browser::BROWSER_GOOGLEBOT)
    Yahoo!’s Slurp(Browser::BROWSER_SLURP)
    W3C’s Validator(Browser::BROWSER_W3CVALIDATOR)
    BlackBerry(Browser::BROWSER_BLACKBERRY)
    نحوه استفاده
    $browser = new Browser();
    if( $browser->getBrowser() == Browser::BROWSER_FIREFOX && $browser->getVersion() >= 2 ) {
    echo 'You have FireFox version 2 or greater';
    }


    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #118

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : جمعه 22 بهمن 1395 در 11:55 صبح

  39. #119
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: snippet های php

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    سعید جون اون بالایی جاوا اسکریپت بود !!
    نه؟ کدش رو بگیرید و امتحان کنید

  40. #120
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: snippet های php

    با سلام
    در این نمونه سورس یه تصویر بزرگ هست که اگر نخوایم کل تصویر رو یکجا ببینیم و تکه تکه نمایش بدیم اینطور عمل می کنیم.

    البته این یه روش پیشنهادی هست و ایده آقای شهرکی بوده است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip map.zip‏ (278.3 کیلوبایت, 163 دیدار)

صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •