نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد فایل بک آپ با تاریخ روز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    ایجاد فایل بک آپ با تاریخ روز

    با سلام خدمت تمامی اساتید گرامی
    دوستان من می خوام از یک فایل اکسس که تو درایو D هستش با تاریخ روز توی مثلاً درایو E کپی بگیرم و هربار که کاربر دکمه تهیه پشتیبان رو کلیک کرد یه فایل جدید با تاریخ همان روز تولید کنه
    خودم اجرای کپی با داس رو بلدم ولی تولید نام به تاریخ روز رو بلد نیستم ولی راهی که از خود سی شارپ انجام بشه رو کلاً بلد نیستم
    ممکنه منو راهنماییم کنید؟ ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: ایجاد فایل بک آپ با تاریخ روز

    من خودم اینجوری نوشتم ولی روش خوبی نیست
    System.Diagnostics.Process process1,pr2;
    process1 = new System.Diagnostics.Process();
    process1.EnableRaisingEvents = false;

    string strCmdLine;
    strCmdLine = @"/C copy D:\checkNegarHistory.mdb l:\checknegarhist";
    System.Diagnostics.Process.Start("CMD.exe", strCmdLine);
    process1.Close();
    //**********************************************
    pr2 = new Process();
    process1.EnableRaisingEvents = false;
    string strCmdLine2,strName;
    stringDate obj = new stringDate();
    strName = obj.Miladi2Shamsi(DateTime.Now);
    strCmdLine2 = @"/C REN l:\checknegarhist\checkNegarHistory.mdb " + strName + ".mdb";

    System.Diagnostics.Process.Start("CMD.exe", strCmdLine2);
    process1.Close();
    MessageBox.Show("???? ????????? ?? ?????? ???? ?????","??????? ????",MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Informat ion);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ozzy_mra
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    544

    نقل قول: ایجاد فایل بک آپ با تاریخ روز

    دوستان روشی رو سراغ ندارید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: ایجاد فایل بک آپ با تاریخ روز

    سلام
    اینو ببینید :https://barnamenevis.org/showpo...&postcount=317

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •