نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    Question اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    سلام ببخشید میخواستم ببینم چطور میشه که مثل یک سایت انتخاب واحد دانشجویی تعیین کنیم که کاربر چه زمانی می تونه یک صفحه رو ببینه(وارد یک صفحه بشه)؟
    مثلا مدیر سایت این رو تعیین کنه؟

  2. #2

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    با یک شرط که اگر تاریخ امروز مساوی بود با تاریخی که ما برای آن تعیین کرده ایم دستور مورد نظر را اجرا کن !

            string Your_Date = "2010/04/19"; // تاریخ مورد نظر شما
    if (Your_Date == DateTime.Now.ToShortDateString())
    {
    //دستورات شما
    }
    else
    {
    //دستورات شما
    }


    فعلاً این به ذهنم رسید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    بابا دستت درد نکنه (ولی راه دیگه ای نیست) ؟

  4. #4

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    خوب شما باید از همچین ایده ای استفاده نمایید که دو تاریخ را باهم مقایسه کنید دیگه چه راهی میخواهید ؟!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    همین راه خوبه ، دیگه چی میخوای که با این راه نمیشه ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    دستون درد نکنه فکر کنم تنها راه باشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    ببخشید میخواستم کاری کنم که وقتی مدیر سایت تاریخ رو تو یه text box وارد می کنه اگر کابر رو لینکه مورد نظر کلید کرد چک کنه که تو این تاریخ اجازهی ورود داره یا نه (چطور میتونم یه متغیر سراسری درست کنم)؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    یه نگاهی به Application State
    بندازید.
    همینطور به Cache در asp.net

  9. #9

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    سلام
    شما میتونین یه جور دیگه هم کار کنین
    یه جدول برای این تاریخ شروع بذارین و توش یه فیلد بندازین و این فیلد رو تو همون متغیری که برای مقایسه ایجاد کردین بایند کنین و مقایسه تون رو انجام بدین
    اینطوری فکر کنم میشه پویاتر عمل کرد و تنظیمات شروع تاریخ رو هم به صورت فعال به مدیر داد که یه آپدیت ساده توی بانکه
    که حتی میشه با توجه به سه ترم تحصیلی، یعنی پاییز و بهار و تابستان هم فیلدها رو تعریف کنین
    موفق باشین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    چطور میشه متغیر سراری درست کرد ؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_namad مشاهده تاپیک
    چطور میشه متغیر سراری درست کرد ؟
    من جواب شما رو دادم.
    یه نگاهی به Application State
    بندازید.
    همینطور به Cache در ASP.NET

    کافیه asp.net و application state رو سرچ کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    ببخشید چون من میخوام مقداری که (منظورم همون تاریخه) که مدبر سایت وارد میکنه برای مدت طولانی در حد چند روز بمونه بهتر نیست که از بانک اطلاعاتی برای ذخیره تاریخ استفاده کنم؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    در هر حال این تاریخ رو باید در دیتابیس ذخیره کنید. اما وقتی می خواید بخونیدش چی؟ اگه در ده صفحه نیاز به این مقدار باشه، باید ده بار خونده بشه؟ در اینجا بعد از خوندن مقدار اون رو cache کنید

  14. #14

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_moghaddam مشاهده تاپیک
    در هر حال این تاریخ رو باید در دیتابیس ذخیره کنید. اما وقتی می خواید بخونیدش چی؟ اگه در ده صفحه نیاز به این مقدار باشه، باید ده بار خونده بشه؟ در اینجا بعد از خوندن مقدار اون رو cache کنید
    cache ???? پس Session چی کارس این وست ؟؟؟؟
    خوب Session رو برا همین وقت ها ساختن دیگه ...
    تو database ذخیره کن و تو Session_Start بیار بریزش تو یه Session
    Session["AvalibleTime"] = "My Date";
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    TimeSpan sp = DateTime.Now - Convert.ToDateTime(Session["AvalibleTime"]);
    if (!(sp.Minutes > 1 && sp.Hours < 48))
    Response.Redirect("NotAvalible.aspx");
    }

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    نقل قول نوشته شده توسط exlord مشاهده تاپیک
    cache ???? پس Session چی کارس این وست ؟؟؟؟

    session مربوط به client می شه. هر کلاینت session مخصوص خودش رو داره. پس مقداری که قراره بین همه مشترک باشه، نباید در session نگهداری بشه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    بابا یکی درست جواب منو بده بخدا هنوز یماه نیست که دارم با asp.net C#‎ کار می کنم (تازه واردم)

  17. #17

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_moghaddam مشاهده تاپیک
    session مربوط به client می شه. هر کلاینت session مخصوص خودش رو داره. پس مقداری که قراره بین همه مشترک باشه، نباید در session نگهداری بشه.
      Application["AvalibleTime"]

    Application بین تمام کاربر ها مشترکه .......

  18. #18

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_namad مشاهده تاپیک
    بابا یکی درست جواب منو بده بخدا هنوز یماه نیست که دارم با ASP.NET C#‎‎ کار می کنم (تازه واردم)
    همونی که من گفتم .........

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار mohsen_namad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    149

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    بابا همونه یعنی چی؟

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار marijooon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    .Net Framework
    پست
    59

    نقل قول: اجازه ورود به یک صفحه در یک تاریخ مشخص چطوریه؟

    دیگه چه جوری می خوای جوابتو بدن، جناب exlord که واضح فرمودند; از application استفاده کن، بریزش تو application و هر جایی از سایتت که خواستی ازش استفاده کن!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •