نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

  1. #1

    اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    سلام دوستان چطور می تونم یه رشته که توش یه دستور insert هست رو توی جدول sql ذخیره کنم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    سلام
    به صورت یه رشته معمولی
    مگه فرقی می کنه داخل یه رشته چی باشه تا بشه توی sql ذخیره کرد ؟!!

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط M.YasPro مشاهده تاپیک
    سلام
    به صورت یه رشته معمولی
    مگه فرقی می کنه داخل یه رشته چی باشه تا بشه توی sql ذخیره کرد ؟!!
    نمی دونم چرا ارور می گیره
    یه تیکه از رشته رو incorrent syntax میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    حتما مشکل از یه جای دیگست همونطور که M.YasPro عزیز گفتند فرقی بین رشته SQl با رشته های دیگه نیست.
    اگه کدتو بزاری معلوم میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    شاید SQLInjectionUnhandledException باشه.
    شوخی کردم.
    شما باید از parameter استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    سن
    43
    پست
    89

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    دور رشته تک کوتیشن گذاشتی ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط zmmehrdad مشاهده تاپیک
    دور رشته تک کوتیشن گذاشتی ؟

    string P = "Insert into table1(id, name) values(1, N'FastCode')"
    Execute("Insert into TblInsertLOG(sqlstatement) values (N'" + P + "')")
    //Insert into TblInsertLOG(sqlstatement) values (N'Insert into table1(id, name) values(1, N'FastCode')')
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط behnam25214 مشاهده تاپیک
    حتما مشکل از یه جای دیگست همونطور که M.YasPro عزیز گفتند فرقی بین رشته SQl با رشته های دیگه نیست.
    اگه کدتو بزاری معلوم میشه.

    INSERT INTO Event (EventName, EventUser, EventDate, EventTime,EventCommand) VALUES (N'7', N' ', N'4/19/2010','7:57 PM',N'UPDATE Schedule SET Schedule_Code = N'123'')

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    ,N'UPDATE       Schedule SET                Schedule_Code = N'123''
    نگفتم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط behnam25214 مشاهده تاپیک
    حتما مشکل از یه جای دیگست همونطور که M.YasPro عزیز گفتند فرقی بین رشته SQl با رشته های دیگه نیست.
    اگه کدتو بزاری معلوم میشه.
    1.هست.
    2.چه ربطی داره به syntax error؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار marijooon
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    .Net Framework
    پست
    59

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    کدت به نظر درست میاد
    توی sql تست کردی؟ جواب میده؟

  12. #12

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط marijooon مشاهده تاپیک
    کدت به نظر درست میاد
    توی sql تست کردی؟ جواب میده؟
    توی خود sqlهم تست کردم جواب نمیده نمیدونم مشکل از چیه

  13. #13

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    مشکل رو فهمیدم از کوتیشن ها است
    مشکل رو با پارامتر حل کردم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    Smile نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    1.هست.
    2.چه ربطی داره به syntax error؟
    به نظرت رشته ali با رشته select غیر از معنی در نحوه ذخیره سازی فرق داره.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: اضافه کردن یه رشته با محتوای دستور sql

    نقل قول نوشته شده توسط behnam25214 مشاهده تاپیک
    به نظرت رشته ali با رشته select غیر از معنی در نحوه ذخیره سازی فرق داره.
    نوع رشته ها فرق داره:
    LPStr
    LPWStr
    BStr
    BWStr
    درضمن ' با همه چیز فرق داره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •